עינתוש.....יקירתי

מלאני

New member
עינתוש.....יקירתי ../images/Emo24.gif

שבוע טוב ומבורך... ברכות על המאמר החדש,לא נתקלתי בידע זה בספר נומרולוגיה כלשהו,ממש אחללה (רק חבל שזה קצר מידי...
),לא יקירתי,אל תכעסי,פשוט יש לך ידע(ונסיון) מאד נרחבים (מסתבר שאפילו מעבר למה שניתן למצוא בספרות המקצועית בנושא..) ופשוט יש ממש טעם של עוד כשקוראים את המאמרים שאת כותבת...אז זה תמיד נראה קצר מידי...(אפשר עוד....?
) אגב מה עם ה-
..?פעם לא הייתי צריך לבקש אפילו...
אגב,את ממש
עולה בפורום להיות הורים מה?ובכלל כל הכבוד על הסבלנות שבה התייחסת לאיזה "אינטיליגנט"(=חוכמולוג) שהתגובה שלו הצדיקה לפחות
אחד אם לא שניים...(בטח גם שכחת כבר במי מדובר...)סחתיין! ואם בגוזלים עסקינן(ראית איך התגנבתי אלייך בשקט בשקט כדי לדבר על הגוזל המתוקה שלי...)אז חשבתי לדבר על בתי: פרטי:עדן (מסתכם ב-7) משפחה:3,2,1,3 (מסתכם ב-9) ת"ל:27.05.1998 (מסתכם ב-5) העניין הוא שהתלבטתי אם לשנות לה את השם לשם שיסתכם נומרולוגית ב-5 או ב-6 אבל לא ממש החלטתי שזה כדאי(על אף שאני חושש כי שמה עלול להקשות עליה קצת בחייה)אגב,אני ואמה החלטנו על השם עוד לפני שנולדה...לא ממש ידענו על הכדאיות של בחירת השם לאחר היוודע תאריך הלידה...
עינת,יקירתי,מה דעתך על התאמת שמה של עדן לתאריך לידתה? האם כדאי לשנות או שמא להשאיר את אותו שם ולהשתדל "לאמן" אותה בנקודה/ות מסוימות כדי לחזק אותה מנקודה/ות חלשות?(שהן...?) אגב,שמתי לב לכך שאני ובתי חולקים אותו מחזור של שנים אישיות (13.10.1970)-(מסתכם ב-22 וא"כ ב-4). האם יש משמעות מיוחדת לכך שהורה וילד חולקים אותו מחזור של שנה אישית??? ולפני סיום...צרור ברכות לשבוע טוב ומבורך... ומחר בערב כבר חודש חדש(כן,כן...מה לא ידעת?-טוב אז חידשתי לך...
) אז שיהיה חודש טוב ומבורך לנו ולכל עם ישראל...משופע באור ואהבת ח י נ ם. יקירתי,שפע
והמון
מכל ה-
מרדכי(היהודי
)

עינת

New member
מרדכי יקיר הפורום ../images/Emo24.gif

מי לא הגיש לך
? ממש חוצפה מה שקורה כאן
אבל אתה יודע מה? בגלל הפאשלה הנוראית הזו היום אני מכינה לך קפוצ´ינו עם כדור
מתאים? (רק שלא תגיד שאני לא
בך ) תודה על מילותיך בנוגע למאמר,עכשיו אולי אתה מבין למה קשה לי להמליץ על ספר ועלי לומר כי הקרדיט שנתת לי קצת מוגזם ועלי להודות כאן קבל עם ועדה למורתי המופלאה חנתה רוזן אשר העניקה לי ידע מאיין כמותו שלאחריו כל ספר שלקחתי ליד וכל שיטה אחרת שהתוודעתי אליה מחווירה. אגב בימים אלו יצא לי להתוודע למעט מעקרונות הנומרולוגיה הקבלית ע"י הכרות עם אדם העוסק בה ו...התחזקתי עוד יותר בדרכי ובעומק שלה. פורום הורים אמנם סיפק לי המון המון עבודה אך בשלב כלשהו הבנתי שרבים סיפקו לי אותה לשם השעשוע והרי אתה יודע כמה השקעה ונשמה אני נותנת בתשובותי ולכן החלטתי להפסיק את מופע הסטנדאפ שם ולהזמין את מי שמתעניין באמת לביתנו הקטן והרגוע... נו באמת מרדכי אתה מכיר אותי כאחת שמחלקת
? זכותו לא להאמין ולהשאר בכסילותו ובעולמו החומרני מי אנחנו שנשפוט
את תשובתי לגבי עדן אתן לך לאחר שאפתח הודעה חדשה,שהרי ניתן לה את הכבוד המגיע לה,איך חושב יקירי? אז רגע ,אל תברח לי אני מייד חוזרת ובינתיים קבל

עינת

New member
ושוב איתך ../images/Emo22.gif

תאריך לידתה של עדן מקנה לה חוזק נפשי ונחישות והיא נועדה לגדולות אבל... יקירי שמה לפני שהוא 7 הוא 16 וגם שאני מצרפת את שמה לשם המשפחה מתקבל 16 שהוא מספר מאוד מאוד קשה ועלי להזהיר מפני גורליות וסכנה לתאונות.מי שנולד ביום זה מקבל ממני הערת הזהרה אך כיוון שכאן אנו מדברים בשם וכיוון שהשם גם לוקח ממנה הרבה כח שהוענק לה בלידתה אני הייתי שוקלת באופן רציני ביותר שינוי.אל לך לעשות את השינוי כלאחר יד ויש להתייחס לשם גם בדו-סיפרתי,לכן והיה והחלטתם לשנות עשו זאת רק לאחר יעוץ אישי. לא חשבתי על שאלתך בנוגע לשנה אישית במחזור אבל כיצד אתה רואה שאתם באותה שנה במחזור? ניסיתי לרדת לסוף דעתך אבל... ולפני שאני ממשיכה בדרכי עלי להזהירך ,אל תכנס ללחץ מתשובתי,טעויות ניתן לתקן(ובודאי ראית בתשובותי כאן שגם אני טעיתי בגדול ושיניתי לבני את שמו בגיל 7 כאשר הבנתי מה עוללתי). שולחת לך ולבני ביתך המון
ואת כל השפע שהיקום יכול להציע
עינת

מלאני

New member
עינתוש...../images/Emo24.gif

ערב טוב לך נשמה טובה שכמוך... לא סתם אני אוהב את הפורום(...יש פה מנהלת משהו משהו...ששש אל תגלי לאף אחד,טוב...?
) עינתי,יקירתי,ראשית תודה לך על התשובה(...שאף פעם לא נשלפת מהשרוול,כלאחר יד,אלא צומחת מתוך השקעה ובדיקה מדוקדקת...בטח אמרתי לך בעבר עד כמה אני חושב שאת נפלאה...לא?זה לא היה בעלמא...) אינני מתכוון להיכנס ללחץ בעקבות התשובה...אך אני בהחלט חושב איך לשכנע את הילדה(שכבר הספקתי לשאול אותה אם היא רוצה להיקרא בשם אחר...והיא סירבה ,כמובן,בדעה שעדן זה השם שהכי מקובל עליה-כן,בהחלט יש לה דעה בנדון)ואת אימה... בטח אמצא דרך...או שלא...
בכל מקרה אני שמח שחיוות את דעתך וכי נתת חיזוק לתחושתי שכדאי לשנות לבתי את שמה לשם שיסייע לה להגשים את יעודה באופן המיטבי עבורה. (האמת היא שנסיתי,לא מעט,למצוא שם שישתלב ע"פ הערכים הנומרולוגים במפתה באופן שיהיה לטובתה הגבוהה ביותר...ולא ממש מצאתי שם שהסתדר לי הן מבחינת המפה(על אף ידיעותיי הצולעות...)והן מבחינת צלצול השם). אגב,לצורך דוגמא:ע"פ אחד ממקורות הספרות בתחום(שבהחלט עושה רושם של ספר די ממצא למתעניין המתחיל...),כדי שתהיה התאמה בין שמו של אדם לתאריך לידתו,רצוי ששמו יסתכם ב-6 או ב-7 אם תאריך לידתו מסתכם ב-5(מה שלא ממש מסתבר כנכון במקרה של בתי)האם נכון הוא שרצוי ששמו של אדם יסתכם לאותו מספר של סכום תאריך לידתו ומעלה...? לגבי מחזור השנים:לדוגמא: עדן:27/5/2002-שנה מס´ 9 אני:13/10/2002-גם שנה מס´ 9 (זאת כוונתי)האם יש לכך משמעות מיוחדת כלשהי(כאשר מדובר על הורה וילד)? וואו עינתוש...אני לא רגיל להפגיז אותך ותראי מה קרה לי היום...
יקירתי,את רואה...אני מרגיש כל כך בנוח איתך שקצת נסחפתי לי... אז אני מיד טס מכאן כדי להניח לך לנפשך,אחרת עוד תהי ברוגז איתי...(חסר לך...
) אז ביי יקירה... (אין מה למהר עם התשובה...כמו תמיד,בזמנך החופשי...) עינתוש,המון תודות.... שפע
והמון
מרדכי

עינת

New member
ככה על הבוקר אתה גורם לי ../images/Emo9.gif?

תודה,תודה,תודה. תשב עימי לכוס
של בוקר? בטח לא אתה הרי לא כאן
דרכך נפלאה ואכן אינך צריך להכנס ללחץ,הילדה אם תחפוץ בכך נפלא ואם לא הרי שזו תהיה הבחירה שלה,גם אני כאשר שיניתי שם לבני שיתפתי אותו והוא זה שבחר את השם (כמובן מתוך האופציות שהגשתי לו). ממש משונה לי העניין של ההתאמה כפי שקראת באותו ספר,ותמיד תמיד עלי לומר שספרים זה דבר נפלא ומעשיר אבל...בנושא רגיש שכזה לא הייתי סומכת על ספרים
(ולו מהסיבה שאף מחבר לא יגיש לך את כל הידע שלו בספר,תמיד הוא ישמור קרוב ללב את הדברים החשובים ). אוקי,עכשיו הבנתי את כוונתך בקשר לשנה,ומה שלי זה אומר הוא שאתה ועדן מחוברים האחד לשני ועוברים ביחד תהליכים דומים,כמובן שאפשר לתת לכך משמעות מיסטית של נשמות אשר הגיעו לתקן יחדיו בהרמוניה וכ"ו. היי, מה זה ברוגז איתך?
נראה לך? (ושים לב לאינטונאציה בדיוק כמו שהח´ברה אומרים...) נו זה עוד היה חסר לי שלא תרגיש בנח
טוב עכשיו אני
לי לדרכי,יום חמישי היום לא? קניות ,ביית ועוד עבודה אחרה"צ... אגב שכחתי לספר לך ועכשיו כבר מאוחר אבל ביום ראשון השתתפתי בתכנית טלויזיה ביס (נו חכמה גדולה ,עכשיו מספרת
),וביום שלישי הבא 22 לחודש אשתתף בתכנית רדיו (רדיו אמצע הדרך)בשעה 22-24 אז אם קולטים אצלכם אתה מוזמן להאזין(אבל אל תגלה לאף אחד הא?) אוףףףףףף אתה סוחף אותי ,ובמקום שאברח אני ממשיכה לקשקש אז יאללה ביי
שפע ו
עינת

למעלה