עינתוש.....יקירתי ../images/Emo24.gif
שבוע טוב ומבורך... ברכות על המאמר החדש,לא נתקלתי בידע זה בספר נומרולוגיה כלשהו,ממש אחללה (רק חבל שזה קצר מידי...
),לא יקירתי,אל תכעסי,פשוט יש לך ידע(ונסיון) מאד נרחבים (מסתבר שאפילו מעבר למה שניתן למצוא בספרות המקצועית בנושא..) ופשוט יש ממש טעם של עוד כשקוראים את המאמרים שאת כותבת...אז זה תמיד נראה קצר מידי...(אפשר עוד....?
) אגב מה עם ה-
..?פעם לא הייתי צריך לבקש אפילו...
אגב,את ממש
עולה בפורום להיות הורים מה?ובכלל כל הכבוד על הסבלנות שבה התייחסת לאיזה "אינטיליגנט"(=חוכמולוג) שהתגובה שלו הצדיקה לפחות
אחד אם לא שניים...(בטח גם שכחת כבר במי מדובר...)סחתיין! ואם בגוזלים עסקינן(ראית איך התגנבתי אלייך בשקט בשקט כדי לדבר על הגוזל המתוקה שלי...)אז חשבתי לדבר על בתי: פרטי:עדן (מסתכם ב-7) משפחה:3,2,1,3 (מסתכם ב-9) ת"ל:27.05.1998 (מסתכם ב-5) העניין הוא שהתלבטתי אם לשנות לה את השם לשם שיסתכם נומרולוגית ב-5 או ב-6 אבל לא ממש החלטתי שזה כדאי(על אף שאני חושש כי שמה עלול להקשות עליה קצת בחייה)אגב,אני ואמה החלטנו על השם עוד לפני שנולדה...לא ממש ידענו על הכדאיות של בחירת השם לאחר היוודע תאריך הלידה...
עינת,יקירתי,מה דעתך על התאמת שמה של עדן לתאריך לידתה? האם כדאי לשנות או שמא להשאיר את אותו שם ולהשתדל "לאמן" אותה בנקודה/ות מסוימות כדי לחזק אותה מנקודה/ות חלשות?(שהן...?) אגב,שמתי לב לכך שאני ובתי חולקים אותו מחזור של שנים אישיות (13.10.1970)-(מסתכם ב-22 וא"כ ב-4). האם יש משמעות מיוחדת לכך שהורה וילד חולקים אותו מחזור של שנה אישית??? ולפני סיום...צרור ברכות לשבוע טוב ומבורך... ומחר בערב כבר חודש חדש(כן,כן...מה לא ידעת?-טוב אז חידשתי לך...
) אז שיהיה חודש טוב ומבורך לנו ולכל עם ישראל...משופע באור ואהבת ח י נ ם. יקירתי,שפע
והמון
מכל ה-
מרדכי(היהודי
)
שבוע טוב ומבורך... ברכות על המאמר החדש,לא נתקלתי בידע זה בספר נומרולוגיה כלשהו,ממש אחללה (רק חבל שזה קצר מידי...