עינים עצומות ....

עינים עצומות ....

ע י נ י ם ע צ ו מ ו ת באותו הרגע.. בואתו השנייה.. המבט הניצוץ..שמבטל כל מה שהכרתי והאמנתי. הרגש החזק שחוויתי.. הפרפרים בתוך הבטן. אהבה שאולי אמורה להיות .. או שכן .. או שלא. והאם אפשר שלא תהייה.. למרות המכשולים הרבים.. וכנגד כל הסיכויים.. האהבה מנצחת. ואולי..אולי.. אני חיה בעולם אגדות. אך אני יודעת.. שאם זה הגורל.. שהפגיש ביננו. אתה מרגיש בדיוק כמוני.. זו אהבה.. זו אהבה של עינים בלבד. של עינים עצומות . שלכםםםםםם אשת המסתור ורעםםםםםםםםם

אהבה עיקשת

הקשיבי אהבה עיקשת ואומר לך מדוע חוששת. יודעת כי לחוש בלעדי לא תוכלי בשארית ימיך. הקשיבי לי תשוקה נבערת ואגלה לך מדוע ניזהרת. בלעדייך מה כבר אהיה, רק אחמיץ ואהיה דווה. את אסירתי ,אהבה וחופן לי של תאווה. לא יודע עד מתי חלום וממתי מציאות את הלום. הנעור עימך לילה ויום וליבנו ימשיך להלום? את האור שבלילי ואת השקט של יומי ואני רק מפחד להחמיץ, לא רוצה להעמיס.

צהרים טובים לך ידידי הייקר ארבלון

היי חמוד שלי, התגעגעתי אליך נשמה. קח אותי,, קח אותי אל אהבה, שלעולם לא תיגמר. קח אותי אל עמקיך, אל ארץ האוהבים. אל עצי הדר ושדות ירוקים, שם,,, אלגום את שיקוי אהבתך. ובתוכנו יפעם ליבינו ומעל מיטתנו יתחבקו הכוכבים, אשר ישמרו עלינו. ואת אהבתינו ,ישמרו המלאכים. ביי ביי ביינתיים חמוד שלי נשתמע בקרוב , שלך ,,,בגעגעועים אשת המסתור ורעםםםםםםםםם

תודה לך ולשירינו !

תודה לשיר שחיפש מנגינה וחשף לי אותך הגבוהה ויפה. תודה על דווי חי שהיה לרינה בעוד כל כולי היה שרוי בתוגה. בזיו המילים והרגשות חרדת אהבה החלה אלייך, יודע אני שותיקה הינך ומוכרים לך רזי האינטרנט. מקווה שכל מילה נשקלת ולכן אינך ממהרת אבל אוהבים מבולבלים תמיד משום שהם הנחבלים תמיד. כל מילה שלך הוא שיקוי אהבה וכל מילה שלי מגבירה התשוקה. שוכנת נפשי בין כותלי דמותך עת אני בגופי רחוק ממך. צעדי אהובה על פרחי שיריי לבשי חלוקך הוורוד לעת ליל, עוד מעט אבוא אלייך ותשוקתי פרושה כמרבד לרגלייך. מצחך יקרב אל מסך מאיר לקרוא עוד חרוז של שיר. עד אור הבוקר ,כשיכור בליבך אפתח חלון אחר חלון.

קסם החיים

קסם החיים שוכבת לי על הגב,, על דשא ירקרק, באמצע הפארק. מביטה בשמיים השחורים.. סודות בהם חומקים. רואה כוכב נופל.. מביעה משאלה. ואולי ואולי היא תתגשם,, ונגיע לנחלה. מחפשת את המשמעות של החיים בכוכבים, והם אינם אומרים דבר, ולא חצי דבר. רק ברקיע נוצצים.. חושפים שמים נפלאים. חובקים הם סודות כמוסים.. ובניהים אולי אמצא, את קסם החיים.

למעלה