עינייני שוכר משכיר

• פותח הנושא m o e
  • פורסם בתאריך

m o e

New member
עינייני שוכר משכיר

שלום רב! אני שוכר דירה ומשלם באמצעות כרטיס אשראי. במהלך תקופת השכירות שילמתי מכיסי על מספר תיקונים שהיו דרושים בדירה ואשר בעלת הדירה נתנה א הסכמתה בטלפון והתחייבה להחזיר לי. החוזה נגמר בעוד חודש והשוכרת לא מתנערת מאחריות אך מעכבת את התשלום: "בעוד כמה ימים אני אעביר לך את הכסף...". בנוסף המזגן שבק חיים ובעלת הדירה "סוחבת" את הזמנת טכנאי המזגנים. למיטב ידיעתי אין לי אפשרות לבטל את התשלומים. מה אני עושה???

מודיע לה

במכתב רשום או בשיחת טלפון מוקלטת שאם היא לא תחזיר לך את הכסף, תגיש נגדה תביעה, בה תכלול גם את הנזקים בגין הימנעותה מתיקון המזגן.

באותו עניין

היה נזילה רצינית בצנרת כל הלילה, בשעות הבוקר המוקדמות הזמנתי אינסטלטור על דעת עצמי מכיון שבעל הבית לא ענה לי בטלפון, עכשיו הוא טוען שמחיר התיקון יקר מדאי וכי יתכן שהוא היה מביא מישהו זול יותר. האם זו טענה קבילה? נ.ב. בחוזה לא מוזכר אף מילה על תיקונים ומי אמור לספוג את הנזק.

mol3

New member
ואולי הדירה מבוטחת ?

ובמקרה זה חברת הביטוח היתה שולחת אינסטלטור לתקן.במקרה כזה העלות על בעל הפוליסה היא כ- 500 ש"ח. האם התיקון היה יקר יותר ? בכל מקרה, פרט מה היה התיקון וכמה זה עלה ואוכל לומר לך אם זה סביר או לא. היא יכולה לטעון כנגדך שהיית חייב להודיע לה, רק אם היא תוכל להוכיח (מעבר לדיבורי סרק) שאכן היתה יכולה לטפל בכך טוב יותר. העובדה שלא הודעת לה, וטענת סרק מצידה, לא מהוות טיעון בפני עצמו. ענה לי על השאלה מה עשו וכמה לקחו ואתן לך כיוון.

למעלה