עיניין של כמות

יערית

New member
עיניין של כמות

לימדו אותי לאכול הרבה (היום לא ממש עוזר) לימדו אותי לקנות הרבה אוכל (שיהיה) למדתי להכין הרבה אוכל (שיהיה) למדתי להעניק הרבה מעצמי -זה גם בא מהבית למדתי לכאוב הרבה-זה בטח גם מהבית למדתי להשתולל הרבה-זה בטח שלי למדתי ללמוד הרבה לפני המבחנים למדתי שבכלל בחיים אני לומדת והרבה למדתי לצחוק הרבה למדתי לאהוב והרבה. מכל מה שהעליתי הייתי מנסה להפחית מהכמויות לו רק הייתי יכולה לעשות סוויץ בראש, בסדר מקבלת את עצמי כמו שאני וזה מה יש אבל, אבל הייתי רוצה ללמוד להפחית כמויות. אז עיניין של כמויות זה עיניין של חינוך או אופי?( ככה יהיה לי קל יותר להיתחשבן מול אמא מרוקו שלי)
גליה את עדיין מוזמנת לאכול או יותר נכון לטרוף:)))

G a v ® i e L

New member
עניין של איכות !

גבולות, תציבי, שימרי על עצמך, מעצמך. לפעמים יותר זה פחות !

יערית

New member
אתה לא רגיל אחרת

אז עיניין הכמות נמדדת בהתאם לכמות עד אשר מרגישים שעומדים: להקיא לזרוק לפח להשאיר בארון ללא שימוש לכאוב עד עומק הנשמה לאהוב בטירוף וכו'.. זקוקה לבודי גארד לעצמי מעצמי:)

יש מצב כזה..

שעד גיל מסוים אנחנו צועדים בדרך שלימדו אותנו..שרכשנו בילדותנו.. מגיל מסויים..גי ה30-40 לערך..אנחנו לאט משילים את כל "הלמידות"..האלה..והולכים במסלול למידה אחר.. שיותר מתאים לנו ולא למי שלימד אותנו.. וזה ממה שאני למדתי.. שאת הכל אני מתאימה לכמות שאני צריכה..רוצה..<אני עדין מנסה ללמוד את ההבדל בין הרצון לצורך..עדין יש תחומים שזה מתבלבל לי>.. כמות..לרוב זה ענין של ביטחון...שלא יחסר.. אני למדתי שאת הכל אפשר להשיג גם מחר..

יערית

New member
נראה לי ש...

מכתוב לי מלמעה שעד גיל 40 אני אלמד על החיים ועל עצמי הרבה ואבחן עליהם, אחרי גיל ארבעים אני כבר יעבור לשלב אחר, שלב הקבלה וההפנמה ובטח שלב ההתבגרות:)

אישית..

זה כמו יציאה מעבדות לחירות.. כלכך הרבה מטען חורג משילים בדרך הזו..

יערית

New member
יש בזה משהו

לשחרר מעלינו דפוסי התנהגות שבמידה כזו או אחרת מזיקים לנו, למרות שזה בדמי ובעורקי, אולי אדע מתי שהוא את המינונים הנכונים.

magic40

New member
חינוך הוא עד גבול ההחלטה שלך לשנות!

בהחלט למדתי להפחית כמויות

יערית

New member
לא פשוט

לא מרגיש לי אני, רק קצת, בהחלט מתקשה מול מינונים ומהו הגבול שלי....

ענין של מינון

התאמת הכמות לנסיבות. מתחבר לי יותר לערנות לצרכים ולהעדפות, התבוננות בתוצאה, וגמישות.
שבת שלום

יערית

New member
דבר חשוב

הצרכים שלי ...לפעמים לא נמצאים על פני השטח. שבת שלום

הצרכים שלך..

יבואו אחרי הגבולות שלך.. וזה מתיחס כמעם לכל תחום בחיים.. ולאוו דוקא לכמויות האוכל בסירים.. אדם ללא גבולות הסבירות שצרכיו לא יקבלו ביטוי.. אדם שלא מודע לגבולותיו לא יודע מה נותן לו להרגיש טוב מה פחות..יש סיכוי שהצרכים שלו תמיד ישארו מאחור.. מנסיוני.. אצלי זה עובד..

יערית

New member
לא מעבר?

הנפילות האלו מפחידות, אבל בסוף מוצאת את עצמי מטפסת ושוב נופלת שוב מטפסת ושוב נופלת....חושבת שגאיה הסבירה את זה טוב יותר ממני, לחיות עד הקצה וגם מעבר.

מתוקה את ---בחיי!

וכ"כ אמיתית!!! קופסת תירס ...מספיקה לשבוע! (לבחורות כמונו). ואיך אומרים...בחיים הכל עניין של מינונים נכונים. וברגע שעלית על הבעיה- כבר פתרת חצי (אם לא יותר) באמת תוהה לא פעם...למה לבשל? בטח למה כמיות גדולות? עכשיו מה שנותר לך זה רק נסיון וטעיה...עד שתגיעי למינון הנכון לך. (כולה לשנות הרגלים)- לא הכי קל, אבל בטח לא קשה.
שבת שלום לך.

יערית

New member
את טועה

כל שנותר לך זה להגיע אלי ולהתחיל לאכול בריא ונכון!
מה הייתי עושה עבור ריקוד מושחת אחד קטן חחחחחח

עזבי אותך באימ'שלי....

מה יש לך מאוכל? אין כמו לאכול תירס מקופסת שימורים להסתכל על בחורים חתיכים ולהנות מהחיים! יאאלה בואי ...תפתיעי.

יערית

New member
השתלטו

עלי חבורת פושעים צעירים בני 8-10 הם בטח לא יתנו לי לזוז מטר מחוץ לבית, מצטערת. לגבי אכול-אני אוהבת לראות אנשים אוכלים

שלי 9

New member
לכן יש אימהות שאוהבות לראות

אחרים אוכלים..ואני אוהבת לאכול את האוכל בעצמי..:)

למעלה