איך הלוק החדש שלי ?
J Jake Speed New member 10/3/13 #24 טלי, בהינתן שאת עוגבת פה על לא מעט נשים (מה שאני באופן אישי נהנה ממנו לגמרי) כמה בוצ'ית את, ומתי את מעלה תמונה כדי להפריך האשמה חמורה זו? (עדיף בשמלת טניס, כן?)
טלי, בהינתן שאת עוגבת פה על לא מעט נשים (מה שאני באופן אישי נהנה ממנו לגמרי) כמה בוצ'ית את, ומתי את מעלה תמונה כדי להפריך האשמה חמורה זו? (עדיף בשמלת טניס, כן?)
T talibatata New member 10/3/13 #63 אני שמחה שאתה נהנה בוצ'ית? אני לא מכירה את המילה הזאת...סורי. אתה משחק טניס? טלי.
T talibatata New member 10/3/13 #67 רוצה להיות נער הכדורים שלי? ואולי אם תתנהג יפה... אלמד אותך לשחק. יש? טלי.
T talibatata New member 10/3/13 #71 נו, ברור אתה נער הכדורים, אני אמורת לחבוט לך בכדורים לא? תזהר אני חובטת חזק. ללא רחמים. עדיין מעוניין? טלי.
נו, ברור אתה נער הכדורים, אני אמורת לחבוט לך בכדורים לא? תזהר אני חובטת חזק. ללא רחמים. עדיין מעוניין? טלי.
S shayV2301 New member 10/3/13 #73 זה נכון שלטניסאים יש קשר קרוב עם המחבט שלהם? הם תמיד נוגעים בו,ממששים אותו בין המשחקונים.
S shayV2301 New member 10/3/13 #77 יש לך גם את הרצון הזה? להחזיק במחבט בחוזקה,להרגיש את המשקל שלו,לסובב אותו ביד אחת
J Jake Speed New member 10/3/13 #75 עד עכשיו חבטת בי עם הלשון אם את מתכוונת להתנהג לכדורים באותו אופן, אני אעמוד בזה
T talibatata New member 10/3/13 #79 חחחח אתה באמת רוצה לקבל חבטה ממני? באמת? תחשוב על זה, לפני שאתה עונה. טלי.
J Jake Speed New member 10/3/13 #81 טלי, אני מניח שיש לך בקהנד קטלני אבל נכון שהלשון שלך תצייר לי עיגולים עדינים על הכיפה של הזין?