כמו שאת מבינה
אני לא ממש מכירה את הבעיה הספציפית, אבל אני מחברת ידע כולל של מערכות הגוף כי לנסות לגבש איזשהו כיוון שיכול לעזור לך. כאשר יש בצקת במקום כלשהו בגוף , אנחנו יכולים לטפל בבעיה מכמה כיוונים: הכיוון הראשוני והחשוב ביותר הוא כמובן לטפל במקור הבעיה - במקרה שלך לפי מה שאני מבינה, העזרה הגדולה ביותר זו הפחתת הסטרס, וכאן בעצם כל שיטה ברפואה המשלימה יכולה לעזור לך. אני אישית מאמינה בשילוב של הטיפול עם הדרכה אישית שלך לגבי מה את יכולה לעשות כדי לעזור לעצמך. יש מון הכיוונים אפשריים שהמתאימים לך ביותר עולים בדרך כלל בעקבות התשאול והאבחון. כיוון נוסף של טיפול שלא ממוקד ספציפי בבצקת מתייחס לזרימה הכללית בגוף האנרגטי והפיזי, וכן לחיזוק המערכת החיסונית - כל השיטות שמטפלות לעומק כמו רפואה סינית, רפלקסולוגיה ועוד, משחררות ומאזנות ובכך מאפשרות לגוף שלך לטפל באופן עצמאי בריפוי. ספציפית לגבי בצקת יש צמחים, שהפשוטים והזמינים ביניהם הם למשל חליטת פטרוזיליה או מיץ אננס טבעי (לא מקופסא), אשר "מושכים" עודף נוזלים מתאי הגוף מצד אחד ומשתנים מצד שני (משחרר את עודף הנוזלים) - התנסיתי בצמחים מסוג זה גם בבצקות פנימיות (דרכי הנשימה), אבל לא באיזור פנים העין. עוד טיפול ספציפי לבצקות הן הזרמות למיניהם - כאשר הבצקת היא באיבר חיצוני, אנו מזרימים את הדם והלימפה באותו איבר ובאיברים שמזרימים אליו. כאן, מכיוון שמדובר באיבר פנימי שאין לנו גישה אליו, יתכן שהדיקור יכול לעזור בהזרמה בכל איזור הפנים והראש. כל אלו הם רק כיוונים ראשוניים ביותר. ברגע שאת מגיעה למטפל, אשר מבצע לך אבחון כולל, בודאי יתמקדו כיווני הטיפול ואולי יתווספו עוד כיוונים מתאימים לך יותר. בהצלחה.