עיניים

עיניים

אפשר להציץ בעציץ שלי ומותר להגיב. (מישהו\הי חיפש\ה רישום של עיניים לקיר או לארון ? (לא זכור לי מי )

מאטריקס

New member
יפה מאוד... זה מזכיר לי משהו...

פעם כשהייתי קטן הייתי בטוח שהאנשים בטלוויזיה מסתכלים עליי, ואמא שלי אמרה שהם לא יכולים לראות אותי אבל העציצים כן... וזה, התמונה הגיאונית הזו, מצליחה להזכיר לי את הפחד והחרדה שמישהו כל הזמן צופה בי ועוקב אחריי... מקסים... המשיכי כך...

עיניים

כל הכבוד לתגובה ולמחמאה. הפירוש האישי מעניין מאד. וגם זה מצדיק את האימרה:- אמא - יש רק אחת. ברכות

Crusader

New member
כן זה אני!

אבל התכוונתי משהו נשי.... לא עציץ... אבל חמוד הפרשנות! תודה בכל מקרה רוני

Crusader

New member
אם יש לך משהו דומה לזה תגידי

לי אוו קיי , כי אני חייב תמונות כאלו, גם ציורי מנגה יפים יתאימו...

משהו נשי...? (רוני)

הנה "רצפט" מרופא עיניים (וגם אףאוזןגרון) אולי זה יעזור? בהצלחה

ליאללל

New member
רישום יפה שני ../images/Emo140.gif

מצרפת רישום שלי מתנצלת מראש אם הוא לא מתאים ליאל

מענין ויפה.ליאללל

שם הרישום הסוריאליסטי שלך יכול להיות - מקורות נהרות בבל,שם ישבנו גם בכינו, בזכרנו את ציון ," ברכות

moti80

New member
יפה!!!! אהבתי מאוד מאוד את הרעיון

אפל ומסתורי משהו. אותי הוא גם קצת מפחיד... אולי תעשי גם משהו בצבע??? זה יכול להיות נחמד מאוד. שמש מוטי

גיטרות\עיניים

א. גיטרות - כפרה... (תוצאה של מהירות) עשוי בפוטושופ + פיינטר ב. עיניים - רישום טוב לכל הדעות. (מוטי קח אתגר - מה תוכל לעשות עם עין בפה ???...)(זה לא שלי)

(אתגר) הצעה...

הכוונה היתה לשורה הראשונה בתגובתך. "אפל ומסתורי... גם קצת מפחיד... סתם חשבתי להציע לך להשתמש ברעיון של ה"עין בפה" כחומר גלם למשהו שתעשה יפה... (לי לא בא) ברכות

הרי אתם יודעים שיש לנו גלרית עיניים

בקישורי הפורום, מבקשת רשות מכל המשתתפים החדשים שהעלו תמונות של עיניים, לצרף את התמונות לגלריה שבקישורי הפורום.

גלריית עיניים

לא ידעתי.sorry.היום\הלילה גיליתי. איך נכנסים ב"שותפות"? וגם לגלריות האחרות שלא הספקתי הכל לראות?

למעלה