עיניים שקועות

Eye Of Ra

New member
עיניים שקועות

לכבוד פורים הממשמש ובא, חברי החליט שברצונו להתחפש לרוח רפאים, ואני, ברוב נחמדותי עזרתי לו לתכנן... עברנו על הפרטים ולפתע העלנו שאלה שמתאימה לפורום הזה... כיצד, הו כיצד, מאפרים עיניים כך שיראו שקועות (כמו של רוחות בסרטי אימה)?! אנא, עזרו לי... ו-ולנטיינז שמח לכולם!

mega sweety

New member
איפור ליצירת עיניים שקועות

אהלן, ולנטיינז שמייח גם לך! קודם כל, אם הבנתי נכון מה סוג המראה שאתה רוצה להשיג (מין מת מהלך כזה? כמו בקליפ של מייקל ג'קסון?), אז למראה של רוח רפאים, הפנים יהיו לבנבנות אפרוריות. כדאי גם להעלים עם המייק אפ את השפתיים, זה נותן מראה עוד יותר "גווייתי"... באופן כללי, אני מציעה לך לעבוד עם תמונה של איפור כזה. ליצירת עין שקועה יש למלא את כל העפעף מקו הריסים ועד לקפל בצבע חום או אפור (במקרה שלך, אפור גם יהיה טוב, כי אתה רוצה מראה לא-חי במיוחד...
). אחרי שמילאת את כל העפעף בצבע, נקה את המברשת ותתחיל לטשטש את הצבע בתוך הקפל בתנועות של וישר (VISHER) מהחוץ פנימה (מקווה שאני מסבירה את עצמי כמו שצריך). אפשר בעת הטשטוש להעלות קצת את המברשת בחלק הפנימי של העין לכיוון הגבה (בסגנון של "המספריים של אדוארד"). אצל "מתים מהלכים" כאלה יש גם כהות מתחת לעין, אז פשוט איפה שנמצאים ה"עיגולים השחורים", להניח צבע אפרפר או חום - ממש על השקע (אתה רוצה להדגיש אותו ולגרום לו להיראות שקוע יותר), ולטשטש עם המברשת מבפנים כלפי חוץ. מקווה שההסבר שלי היה טוב. בהצלחה!!!

mega sweety

New member
סליחה, עכשיו קלטתי שאת נקבה ../images/Emo13.gif

וכתבתי את כל ההודעה הקודמת בלשון זכר, אז סליחה!!!

למעלה