עיניים שלי

adula

New member
אולי זה שווה לנסות H-)

אני מכירה את השיטה של בייטס או יותר נכון אח שלי מכיר...אני לא ממש קראתי את הספר אבל אני יודעת חלק מהתרגילים שלו. אח שלי קנה,קרא וישם את מה שכתוב בספר...וזה עבד!! הוא קם איזה בוקר אחד ואמר שהוא רואה הכל טוב בלי משקפיים ... אני לא ממש האמנתי לו אבל כנראה שזה באמת עבד במשך כמה חודשים. הוא הלך לאופטומטריסט וכמובן שהוא פסל את זה לכל הכיוונים ( הפרנסה שלא יותר חשובה לו) בכל אופן כשאחי חזר למשקפיים והלך לעשות משקפיים חדשות האופטומטריסט התייעץ איתו לגבי המספר ואמר לו שהוא יכול להוריד את המספר שלו באחד וחצי, זה שיפור די משמעותי ... אולי באמת שווה לנסות את זה. אני בכל אופן מסתדרת היום מצויין עם עדשות חודשיות...זה פי אלף יותר נוח ממשקפיים ואני ממליצה לכל אלה שעדיין סובלים מתסמונת המשקפיים.

נעל

New member
מוכר מאוד, אבל בגירסה קצת שונה

לנעל יש חבר שכבר דרך כמה פעמים על המשקפיים שלו בבוקר, אחרי שהוא לא מצא אותן. אבל לנעל זה קורה כמעט כל יום, ודווקא לא בבוקר, אלא בערב. לנעל יש עדשות מגע, כך שכל פעם שהיא שמה אותן היא נכנסת לכמה שעות לעולם קסום בו הכל נראה טוב אופן טבעי (דבר לא רחוק יותר מהמציאות, כאשר יש צורך בעין מזויינת בדיאופטריות 7- כדי לראות באופן מתקרב לסביר (שדה ראייה קטן מאוד יש במסגרת האחרונה שנעל - או ליתר דיוק, מנלטארמה - בחרה)). מדהים עד כמה אפשר לשכוח את מוצאך ומעמדך המקורי לאחר שעולים לגדולה. זה לא אומר שנעל מסתכלת בזלזול על כל אותם אנשים עם עיניים שנראות קטנות מאוד מאחורי הזכוכיות העבות והממוסגרות באופן כה אופנתי (ובעלי הטעם הרע (או בעלי ההורים עם הטעם הרע) גם נראים די עלובים עם המשקפיים), היא כלל לא מזלזלת. תסמונת העלייה-לגדולה של נעל מתבטאת בכך שעד סוף היום, כשהיא כבר צריכה להסיר את העדשות, היא שוכחת לחלוטין את הנכות שלה - המשקפיים - וכל פעם מחדש שוכחת לדאוג שהן תהיינה בהישג יד אחרי שהיא מורידה את העדשות. אחרי שהעדשות כבר בכלי עם שיקוי הקסמים המבעבע אין מנוס מפני החיפוש הממושך והממושש אחר המשקפיים. הן בד``כ איפשהו בחדר, אבל נעל פשוט שוכחת איפה היא שמה אותן. נעל ;-)

mmm

New member
נכון נכון....

m... כאשר הוא לובש עדשות, קשות נושמות, הוא רואה נהדר, למעשה אפילו המכוניות על הכביש והעץ שעומד ליד ביתו נראים כמו יצירת אומנות... m הבין שהעדשות גורמות לו להבין כמה יפה העולם, הרי הוא ראה לא טוב במשך לפחות שנה בלי עדשות... העדשות אכן משנות את העולם... BY mE

Auntie Gizmo

New member
הואשמה בנטישת משקפיים

כן...החברים הכי טובים שלי מכיתה א` הם המשקפיים. לפני שנתיים החלטתי שמשקפיים בכלל לא הולמים את פניי ואני הולכת על עדשות. מאז הן החברות הכי טובות שלי. והמשקפיים? נעלמו כלא היו ונמצאים איתי רק בלילה כשאף אחד לא רואה. כן, אני שונאת משקפיים וסוגדת לעדשות! אני לא חושבת לעשות ניתוח לייזר מכמה סיבות: 1. על אף המטרד של להרכיב עדשות/להוציא אותן/לאבד/לקרוע או סתם, נוח לי איתן! 2. הניתוח יכול איך שהוא להתפקשש דווקא על העיניים שלי ואז אני אהיה עיוורת או משהו אחר כן, אז מאז כיתה ט` אני חיה עם העדשות מגע שלי בשקט, שלווה ונוחות יתרה ואנשים אוהבים לקחת ממני עצות על העדשות! Giz

למעלה