עיניים שלי

גדעון היחידי

New member
מנהל
עיניים שלי אבני הירקן, כשהן מושלמות, שקופות וזוהרות הן במשובה ובתזזית עליזה. כך בעבר היו עינייך. סוקרות, חוקרות, שואלות. עתה, הן נינוחות רגועות ומצפות. כאשר הירוק יסער לכחול מכלול הגוונים האחרים ייסוגו אחור כמבויישים. הטורקיז, במרחק נגיעה רק הושט את ידך וגע.

יערית 1

New member
בעיניך יכולה להביט בך, להרגיש נשמתי בידיך, לעטוף אותך באהבתי, לחבק אותך בתשוקתי. יכולה להביט בעיניך, ולראות בהן את ליבי.

גדעון היחידי

New member
מנהל
ביטי בעיניי הביטי בעיני ראי את השחקים הכחולים שאי עינייך לפאתי הרקיע כיצד השמש שם הפציעה, ליום חדש של תקווה . ראי את עיני. הן קורנות אלייך אהבה.

יערית 1

New member
ניצנוץ חרישי אם בנתיב אהבתך אפסע, צליל רכות מילותיך אשמע, אצייר לי אפיקים חדשים יסמנו בגופי שבילים של אור, יתנצנצו בי חרש. אם תכבוש תשוקתי היוקדת, תחבוק דמותי בחשאי, אפזר פרחי אהבתי בלבלוב מלטף, בשתיקה.

גדעון היחידי

New member
מנהל
ניצנוץ חרישי עתה זה ניצנוץ חרישי פגוע, פצוע הססני. אך בהתגבר ההכרה ובהיכנסו לתודעה יהפוך ללהבה אדירה לאוקיאנוס של אהבה.

טאKילה

New member
כחול זהב תרגיש איך נגיעת ידך מנתבת אל תשוקה מוסתרת מלאה זהוריות לוהטות. , והלב מפלס דרך אל אביב של אהבה בצבעי כחול זהב המושקים אל האופק.

kingda05

New member
ימים אחרים נותנים בראש פטישים לזכר ימים אחרים מעורר את יצרי תאווה מיוחמת פעמים מאולצת חפ מזהר ילדותי מתנגן בנגינה משותפת זורם בנתיב הפריחה נותן לקחת את כולי.

למעלה