עיניים רגישות...

עיניים רגישות...../images/Emo198.gif

שלום לכל באי הפורום, שמחתי לגלות אותו כאן בתפוז.. לשאלתי: האם מישהו יודע לייעץ לי על תרופה משלימה כלשהי (חיצונית או לבליעה) לעיניים רגישות? (רופאי העיניים הקונבנציונליים לא מטפלים בעיניים שנוטות לאדמומיות אם אין בעיה מיוחדת). מבחינה אסטטית בעיקר- יש פיתרון כלשהו?.. המון תודה-

השאלה היא למה?

מדוע העניים נוטות להיות אדומות? האם הם שורפות? האם זה קורה בעיקר בלילה או בבוקר? האם זה מגיע למצב שהם נפוחות? באיזה תקופות זה קורה לך? האם זה מלווה בדלקות? ישנם עוד הרבה שאלות בכדי לאבחן את הבעיה, הרי אין סתם ... אם לא נוח לך לענות כאן את מוזמנת לפנות במסר ואנסה לתת לך שם של משחה טובה. יום טוב טל כהן

libe3

New member
אין מספיק פרטים לאבחן

כמה זמן זה כבר נמשך? היתה לי מטופלת, שעשתה איפור קבוע, והחומרים שהשתמשה הקוסמטיקאית היו טבעיים, ולמרות זאת היא סבלה מעיניים אדומות ודומעות. כך שלכל דבר יש סיבה תוצאה. אין סתם...

למה ללכת רחוק?

אמא שלי סיפרה לי השבוע שקרם עיניים שהייתה משתמש בו גרם לה לעיניים אדומות (או קרם פנים, לא זוכר) אחד מהשניים. והוא של חברה ממש ממש יוקרתית ועלה לה הרבה כסף .... יכול להיות רגישות. קשה לי להאמין כי היא משתשמת בקרם כזה או אחר ...

האמת היא ש-

אני לא משתמשת בקרם יוצא דופן (שלא השתמשתי בו בעבר). ואני כמעט שלא מתאפרת..- אני בספק אם זו אלרגיה עונתית או למשהו אחר. אני אדם לא רגיש לכלום..(מבחינת אלרגיות..כמובן) בעניין תוצאה של לחץ שציינת בייעוץ בינינו - אני מקווה מאוד שלא זה הגורם. כי אם כן- אני בספק אם אוכל למנוע את זה.. אז מה ניתן לעשות? העיניים פשוט מלאות נימי דם. יש פיתרון? - תודה..

אני בטוח שיש פיתרון

אבל חייבים לאבחן ולבדוק מה זה נימים ... יכול להיות שזה טבעי לחלוטין אבל לך יש טענה כי זה אדום מידי (סתם העלתי רעיון) יכולים להיות הרבה סיבות ולכן צריך לבדוק ולתשאל אותך כמו שצריך ..

0 אור 0

New member
גם אני "סובלת" מעיניים רגישות

והרופאים צודקים, זה ממש לא קשור לרופא עיניים. פשוט העיניים נהיות אדומות כל פעם שאת באה במגע אם חומר שאת רגישה לו , בין אם זו פריחת הברוש, אבק או חומרי איפור מסויימים. הלכן הטיפול הוא המנעות מאותם חומרים, הרגעה מקומית של העיניים, או טיפול שורש באמצעות שיטות אשר מוצאות את האלרגיות שלך ומטפלות בהן.

למעלה