עיניים נוצצות

עיניים נוצצות

קיבלתי היום בדואר את הסימניה שהזמנתי מאנגליה של סטימצקי 1995. כולי אושר ושמחה ובעיניים נוצצות אני מראה את הסימניה לאמי היקרה כדי שהיא תשאל אותי, נו, ו...? מה אני אמורה לעשות עם המידע שאתה נותן לי עכשיו לגבי הסימניה הזו, מה הביג דיל. תמיד ידעתי שרוב העולם לא מתעניין באוסף שלי אבל תגובה כזו, מוגזמת אפילו לאמא שלי. עכשיו מתחיל את המשימה של למצוא את הבאה בסדרה, יש לי כבר יותר מחצי סדרה

גרשונוב

New member
הביג דיל בסימניה הזאת,

זה שהיא גרמה לך לעיניים נוצצות.

לא רבים מתחברים לזה, ולכן הקימו כאן בתפוז את קבוצת התמיכה הזאת.
תתחדש, ובהצלחה בהמשך.

תודה, תגובה נהדרת שמעלה חיוך

בינתיים התכתבתי עם השולח ואקבל באותו מחיר הוגן כולל משלוח סימניה נוספת מהסדרה. יששששש
תודה לתומכים ולמבינים.
אוֹרי כבר 34

Suki333

New member
כרגיל, עידן שם את האצבע על הנקודה.

זה גרם לך לעיניים נוצצות? אז זה כנראה זה. תתחדש.

כ חיים

New member
המשך כך

וכמי שכבר לא חדש בעסק, כל פריט שתמצא יגרום לך לעיניים נוצצות ושמחה רבה, גם לאחר שנים רבות, אם תתמיד.

ג רפאל

New member
אם זה לא סוד -אשמח להיוודע מחיר הסימניה

מעניין אוותי כדי לדעת כיצד להעריך את אוסף הסימניות שלי.
תודה

מחיר

בעיקרון עלה לי עשרים וחמש כולל משלוח אבל זה לא אומר כלום כי אצל הלפר קניתי היום שלוש בעשר כולל
חנויות חדשות אצלי באוסף.

ג רפאל

New member
סימניות

ראשית, ברכות להצטרפותך הרשמית לחוג האספנים., בקרוב השלבים המשלימים של תוי-ספר [אקסליבריס] תויות של חנויות ספרים ואח"כ ........השמים הגבול.
תודה על תשובתך. המחיר סביר בהחלט לסימניות נייר מודפסות - מלבניות ללא צורות - וחדשות גם אם אזלו. המחיר באנגליה נע סביב 1-2 GBP לסימניות פשוטות.מחמישים השנים האחרונות לערך.
תחום הסימניות הוא ענק. נראה לי שאתה החלטת להתרכז בסימניות ישראליות. ויש להתמקצעות הזו יתרונות משלה
סימניות נעשות ממגוון עצום שלך חומרים, מזהב כסף ברונזה נחושת עורות בדים פימו אמייל רקמות חרוזים עלים, עץ, פרחים מיובשים, פלסטיק ניילון שנהב ועוד ועוד- בלי סוף ויש לי מגוון מייצג מרובם.
גם בסימניות הנייר יש ואריאציות - הסטנדרד הוא המלבן הצר והארוך, אבל יש כאלה בכל מיני צורות פרחים, בעלי חיים אנשים וצורות אמורפיות. אלה מבוקשים יותר אצל סוג מסוים של אספנים.
יש כמובן מעט ספרות על הנושא, בלועזית כמובן. ומועדני אספנים
ניסיון שלי לכתוב ספר על סימניות [כמו על אקסליבריס ושאר נושאים] לא צלח ונשאר במגירה. מחוסר עניין 'לציבור'.

liliw53

New member
סימניות מנייר פפירוס מעניין מישהו?

אם כן, אעלה תמונות....

למעלה