עיניים מלאות חמלה

אייבורי

New member
עיניים מלאות חמלה

רק שרידים של ריח וקליפות קונדומים נשארו פזורים בחדר, מזכירים את סערת החושים שעברה שם כמו טורנדו מהיר חימה המותיר שברי תרבות אחריו. ברקע אהוד בנאי שר על אקליפטוס ברוח השר בלוז כנעני, המחשבות נרגעות עם שלוות הגוף. אני אוהב שהיא נצמדת אלי אחרי, נצמדת חזק בעדינות עיקשת. יש רכות ביננו, רכות של אכפתיות נעימה, רכות שהיא מביאה איתה כרוח קדים אהובה. הרכות הזאת מפליאה, מפליאה בקונטרס שלה לרגעי הפרא לרגע שזיינתי אותה בדוגי, כמו כלבה קטנה, חזק, חזק וכל הגוף זעם, רציתי לדפוק אותה כלכך חזק עד שתרגיש אותי מזיין אותה במשך שעות, רציתי שהכוס הקטן שלה יקרע לפיסות קטנות של חרמנות. היא עמדה של על ארבע, עם מגפי עור גבוהים, תחתונים מופשלות וישבן חשוף. יש במגע, רגע, רגע שבו אתה חש בנחשול גבריות שוטף בך, רגע שבו אין יותר צבעים שמחים, או מנגינת חליל רק נשימה כבדה ורצון לדפוק אותה, לדפוק אותה הכי חזק שאפשר. זה רגע שבו אתה מוצא עצמך, נותן לה ספנקים בישבן הנשי, המושלם הזה, אוחז חזק במותניים וזז בתנועה מהירה קדימה. אז אז הפכתי אותה. קיפלתי את הרגלים שלה וחדרתי, רציתי לחדור לה מתחת לעור, לחדור לתוכה לתוך הורידים רציתי לחדור לה ללב לדפוק אותה כמו זונה קטנה, עד שתבער, תבער באש התאווה, רציתי שתצרח החוצה את כל הפרא שיש בה שפריץ של אדרנלין פשט בגוף, זרם של ריכוז ורק הקול שלה, יבב לתוכי, עת קראה בשמי. עכשיו עכשיו אני מורח עליה את זרע הפורענות, את פרץ התאווה, אני מורח אותה על שדיה החצופים, משאיר אותי להספג בתוכה. היא מסתכלת עלי, בעיניה ואני רואה שם את כל החמלה שבעולם. היד שלה מלטפת אותי, משאירה תלמים של רכות בתוכי, נספגת במחשבות שלי בפנטזיות היא נספגת בתוכי עת אני עוצם עיניים ורואה אותה מחייכת בחיוך קטן

לולה 123

New member
אוחח יא אייבורי

עושה לי נעימים לקרוא אותך תמיד יש במילים שלך סוג של...נו ...כזה מן... אין לי איך לתאר. פשוט מרגש.

אייבורי

New member

תודה, אני במצב רוח של מין....נו... בדיוק כזה זה מביך ולא מדברים על זה

לולה 123

New member
ממני אתה מתבייש ?

הרי זה רק ביננו ... זה בסדר , אני מבינה זה קשור לעונה ולמזג האויר. אפילו החתולים משמעים קולות דומים ליד החלון שלנו ...

כשהמוח שלי דוהר

ואני רואה בעיני רוחי את כל הסצינה ואת המשמעות שלה אין מצב שהאצבעות על המקלדת יוכלו להדביק את הקצב. וזה טהור ועצוב ו.... זה מדהים. ואכבד את זה בכך שפשוט אצטט : "מהן המילים אם לא שתיקה"

JamesNox

New member
שעה!

שעה לקח לי לתרגם לאהובי את הפוסט שלך, כי לא יכולתי שלא לחלוק איתו כזה יופי.

karend1

New member
עוצמתי

ומחרמן להפליא.. אבל למה חמלה..? אחרי שמזיינים לה ככה את הצורה הייתי מצפה להערצה.. אהבה... הכרת תודה... מה פשר החמלה..?

אייבורי

New member
אני לא באמת יודע

אבל זה מה שרואים כאשר מסתכלים לה בעינים אחרי. את כל הרוך והחמלה האנושית בעולם.

טוסבר

New member
subtext טוסבר בפרשנות לאייבורי

טוסבר מחפש את ה- Subtext בכתיבתו של אייבורי. זו פרשנות אישית לחלוטין שמטרתה לימוד מתוך חווית המפגש בטקסט . אין בה משום ניסיון לפענח או לדעת למה התכוון המשורר, אין בה שום ניסיון להגיד שפרשנות אחרת של כל הכותבים וכל הקוראים האילמים היא שגויה, או פחות טובה - ממש ממש לא. חמלה ? אייבורי מתאר באופן נפלא את הקונטרסט שבין האגרסיביות הקשה של האקט עצמו, לבין הרכות העדינה של האפטרקייר, אבל יש כאן יותר מזה. הקרבה, השלווה, והרכות ממסגרים את מה שקרה שם משני הצדדים. הוא פותח עם אווריריות הרוח העדינה, והרכות הנעימה בניהם. ומסיים בליטוף העדין, וברכות. על רקע העדינות אין קץ הזו, כל מה שקרא שם באמצע מקבל תחושה מנותקת מהמציאות. תמונה שנקרעה מתוך סרט, סצנה שנקרעה מזמן אחר, אפיזודה שנתלשה מהמציאות. כאילו עבר שם משהו כאוטי חסר שם, לא מוסבר, עוצמתי ברמות שסוחפות ללא שאלות ללא שליטה. כמו הטורנדו שעוקר את הדברים מהקשרם, ומותיר אחריו שאריות מוערמות זו על זו, ללא קשר בניהן, עד שאתה עומד מול הדברים ולא מצליח להבין איך הם הגיעו למצב הזה. איך עורבבו יחד הקול שלה, הכוס שלה, העור שלה, הישבן שלה, והלב שלה, עם התאווה, הדריסה, הלקיחה, ההשפלה, והחדירה לתוך בליל סוער המתפרע חסר שליטה. אבל חמלה ? חמלה היא מעין שותפות בקושי של האחר, הרצון להקל על האחר ללא תחושת הרחמים. ללא התפיסה של מקום האחר כמקום נמוך, הרצון להקל, לתת, להשתתף, בגובה העיניים. וכאן משתקפות בעיניה כל החמלה שבעולם. נראה שהחמלה היא עליו, נראה שהיא יודעת בדיוק מה זה עבורו להיזרק כך בפרעות ע"י הסופה. להיתלש מכל קשריו אל התרבות, להיקרע מנגינת הנשמה השקטה והמדודה של חליל אל תוך הזעם היצרי הבוער. ובחמלה אוהבת, היא מסמנת תלמי רכות עדינים באדמה שנותרה חשופה רכה ופגיעה כל כך. ואולי החמלה היא על מקום אחר. אולי הסופה היא התגשמות קשיים, אכזבות, כעס ופגיעות אחרות, שהצליחו לנתב עצמן לתוך הפורקן. אולי בחמלתה היא הצליחה לאפשר לו לפרוק את מטעני הנפש העצומים, דרכה וממנה. וחיוכה הקטן הוא הסיפוק על שהצליחה, על שאפשרה לו . ואופציה אחת נוספת אני רואה כאן, זו שאיננה ברורה מאליה, ובה עיניה המסתכלות בו משקפות את החמלה שלו. הוא מצליח לראות בעיניה את ההבנה שלה, שהלקיחה שלו היא נתינה. שהפורקן שלו, שהעוצמות שלו, שהזעם שלו מונעים כולם באותו דלק נפיץ שהוא הצורך שלה. ורכות שלווה ומחייכת מאשרת, שהיא הבינה, שזה הכל בטוב, זה הכל אודות חמלה. פשוט נפלא !

karend1

New member
על החמלה

קראתי פעם שבתורת הזן האהבה נמצאת באמצע, מעל לסקס שהוא למטה, פיזי, חייתי ויש לו פוטנציאל, בתנאים המתאימים, לצמוח לאהבה. ומעל האהבה נמצאת החמלה, שהיא הערך הגבוה והמזוקק של האהבה. סקס הוא הזרע, אהבה היא הפרח, והחמלה היא הריח.. יפה מאד פירשת.

אייבורי

New member
אני בספק

שבתורת הזן יש אהבה או התייחסות לאהבה. הידעת שבסינית אין בכלל מילה שנקראת אהבה?

למעלה