עיניים...הצילו

justhinking

New member
עיניים...הצילו

שלום, בשנה האחרונה החלו לי קימטוטים מתחת לעיניים (כולה בת 35, אבל הילדים אומרים שאני דומה לסבתא).. שאלתי - צריכה המלצה לקרם עיניים טוב שיכול אולי לצמצם או לפחות לטשטש. מכירות? העור שלי יבש ועדין, בהיר מאוד עם נטייה לאדמומיות. דרעק של עור שאלה נוספת היא לגבי איפור. אני משתמשת במייק אפ אבל מעולם לא מרחתי משהו מיוחד מתחת לעיניים..אני כבר קצת לא בעניינים ואשמח להתעדכן. האם יש קונסילרים טובים למצב של קמטוטים? האם יש משהו שניתן למרוח מתחת למייק אפ שיטשטש את הקמטוטים? המון תודה לכולכן על המידע והטיפים, המקומטת

marina4o

New member
תמיד מומלץ להתחיל בשימוש בקרם עיניים עוד לפני

שמתחילים קמטים, במיוחד בגיל ה-20. בכל אופן לדעתי תנסי קרם עיניים עשיר מכל חברה שמתאימה לתקציבך. להמלצות יותר רחבות ממליצה לפנות לפורום טיפוח שכן.

mikeymay

New member
לגבי הצד האיפורי של השאלה

קשה מאוד לטשטש קמטוטים בעזרת איפור, מכיוון שמדובר במרקם של העור ולא בצבע (לעומת כהויות/כתמים שאפשר לכסות בקלות). אמא שלי סובלת מאוד מקמטוטים מסביב לעיניים, והדבר היחיד שאני עושה בשבילה זה להניח דמי-מייאקפ או קונסילר מאוד נוזלי לעור יבש (לדוגמת הSelct MoistureCover של מאק), וגם אז מעט מאוד, כי ברגע שיש קמטוטים אז החומר נוטה לשקוע בתוכם. לפי מה שאני יודעת (אלא אם כן יתקנו אותי פה), הכי טוב זה לא להתעסק עם האיזור יותר מדי, כי ברגע שאת מתחילה למרוח דברים שם זה מותח את העור ומחמיר את המצב. יש כל מיני פריימרים בשוק שטוענים שהם "ממלאים קמטים", אבל צריך להיות מאוד זהירים איתם כי לפעמים יש בהם חומרים כמו סיליקון וכו' שלא מומלץ לקרב יותר מדי לעין... בהצלחה!

יפותו

New member

מנסה לעזור

בדר"כ קשה לשפר מצב של קמטוטים, אבל אפשר לפעמים שייראו פחות. אני יודעת שאצלי, כשהעור מאוד יבש הקמטוטים והכהויות הרבה יותר משמעותיים, אז לפעמים ליחוח טוב של כל הפנים פותר את העניין. תנסי להשתמש במסיכה עשירה פעמיים-שלוש בשבוע, קרמים מלחחים (לא שמנים! מלחחים..!) ובאמת קרם עיניים ביום ובלילה.., מייק אפ לעור יבש.. אין לי המלצה ספציפית על קרם עיניים, ניסיתי השבוע את הקרם של לוריאל מסדרת YOUTH CODE והוא הרגיש נעים (תמצית עשירה לפנים+סרום עיניים), אבך כאמור ניסיתי רק פעם אחת, אין לי עוד דעה מוצקה עליו. לגבי מסיכה אני אוהבת את של דרמלוג'יקה (מולטיויטמין). תנסי להשיג דוגמית שלה (מקוסמטיקאיות או מרשת "לינדו") ותראי אם היא טובה לך. יש גם אפשרות טבעית למסיכה של: דבש, שמן זית ושיבולת שועל עם קצת מים חמים (בטח יש עוד אלף מתכוני סבתא כאלה.. תחפשי בגוגל קצת..), אולי שווה לנסות. מזמינה אותך בחום להציץ בפורום יופי וטיפוח אישי השכן.. ובהצלחה

למעלה