עיניים אדומות

Regedit

New member
עיניים אדומות

אפשר בבקשה לקבל מספרי טלפון של רופאים המומלצים בארץ בטיפול עיניים אדומות כרוני? תודה

אסתר884

New member
היי

לדעתי זה לא קשור לרפואה המערבית... אלא אם מדובר בדלקת. עניים אדומות באופן כרוני זה דווקא תחום טיפול ברפואה המשלימה. ברפלקסולוגיה זה מאובחן כפלישת אש לאוויר.. שהביטוי של חסימה זאת זה נטייה לסערה של מחשבות... מחשבות בלופ... זה לעיתים מלווה בפנים אדומות.. צריבה בעניים. דיבור מהיר ועצבני...זה יכול גם להופיע כקרקפת מזיעה.. קשקשים בעור.. אקנה.. חריקת שיניים בלילה.. פטריות בין האצבעות... פטפטנות יתר. לא חייב את כל הסימנים ביחד... שבוע טוב אסתר

Regedit

New member
שלום אסתר

אסתר אני רוצה מספרי טלפון לרופא עינים ברפואה משלימה מן הסתם עם כתבתי פה יש לך ? תודה

אסתר884

New member
רופא עניים ברפואה משלימה?

עד כמה שאני יודעת למעט מקרים בודדים בהם רופאים קונבציונלים לומדים רפואה משלימה... רופא זה רופא מטפל ברפואה משלימה זה מטפל.
שבוע טוב אסתר

אסתר884

New member
תפנה לפורם מומחים בתחום רפואת עניים

יש פה בתפוז ויש גם פורומים אחרים.. תסתכל בגוגל...

0 אור 0

New member
דלקת או אלרגיה

ואם אלרגיה אז שוב חוזרים אל הרפואה המשלימה ...

freearth10

New member
טיפול בעיניים אדומות

היי Regedit, פנית לפורום רפואה משלימה וכאן יש הרבה מטפלים, שאף אחד מהם לא רופא עיניים. אם את מחפשת רופא עיניים פני לפורום רפואת עיניים בתפוז או באתרים אחרים. אני מאמינה שהגעת לכאן ולא בטעות. כתבת שהעייניים שלך אדומות באופן כרוני. מתי זה החל? מה קרה אז בחייך? עיניים אדומות הן בדרך כלל כועסות. לא אוהבות את מה שהן רואות. אני טיפלתי בדלקת הקרנית שלי בעזרת דמיון מודרך. מאיה

Regedit

New member
תגובה:

הבעיה החלה מזה כבר 4 שנים כרוני.עיני אדומות ללא גירוד או דמעות. אני מחפש רופא משלים ברפואה אלטרנטיבית שיעזור בבעיה כי אני כבר 4 שנים מנזה לפתור את הבעיה אצל רופא מומחה וניסיתי את כל התרופות האפשריות .רופא מומחה אחד אמר לי שאין מה לעשות זה כרוני - זה אתה ככה עינייך. זה ממש לא נעים לי אני נראה כמו מסומם תמיד. מה עושים ? לאן פונים? איך מתחילים? אני מפחד ללכת לרופא לא מוכר כי זה עיניים ועיניים הם רגישות.. תודה לכולם

0 אור 0

New member
מטפל ברפואה משלימה

אם כך, אז כפי שאמרה אסתר מה שאתה צריך זה מטפל ולא רופא. האם תבחר ברפלקסולוגיה או ברפואה סינית או שיטה אחרת - זה תלוי בשיטה שאליה אתה מתחבריותר, במטפל טוב שמצוי ליד איזור מגוריך. אם תספר איפה אתה גר, אולי תקבל המלצות במסרים. אגב, אם מדובר בטיפול ברפואה משלימה, מאד יתכן שהטיפול לא יגע בכלל בעיניים - מגע ברגליים או במקום אחר בגוף, דיקור, תזונה או צמחי מרפא, או תנועות מסויימות (תלוי בשיטה) - והשינוי בעיניים כבר יבוא מבפנים אחרי שיפתר הגורם לבעיה. חשוב להבין שלא מדובר בטיפול אחד, אלא בסדרה של טיפולים, ואולי הנחיות לשינוי אורח החיים שילוו את הטיפולים עצמם.

Regedit

New member
תגובה ל 0 אור 0

אני גר בבאר שבע , אשמח לקבל המלצות בפרטי אני מודה לך על התמיכה והסיוע בנושא זה... מבחינתי שגם יגידו לי לאכול עלים רק שהבעיה תפטר ...אני מוכן לנסות לפני הכל אז כפי שהבנתי אני צריך לבחור שיטת טיפול אשמח לדעת איזה עוד סוגי טיפולים יש שאדע מה לחפש בגוגל ... תודה

freearth10

New member
הגעת למקום הנכון../images/Emo24.gif

לפני כ-4 שנים קרה משהו בחייך שהביא את האדמומיות הזאת לעיניים הרגישות שלך. בעזרת הקינסיולוגיה ניתן למצוא את המתח השלילי שיש לך במטרה מסויימת בחייך, לבדוק מה הביא אותו ולשחרר אותו. ובינתיים עד שתחליט איזה טיפול מתאים לך ביותר אספר לך מה אני עשיתי כשהעיניים שלי היו כל כך אדומות: עצמתי עיניים, נשמתי כמה נשימות עמוקות ובעיני רוחי ראיתי את העיניים האדומות שלי. ניסיתי למצוא משהו שבעזרתו אוכל לשפשף את האודם הזה ולשחרר אותו משם (מאחר שחיי אז היו מאוד נוקשים) בחרתי בנייר זכוכית ובעזרתו שפשפתי בדמיוני את כל האודם עד שלא נראתה אפילו נקודה אחת אדומה. שכבתי אז בבית חולים עם דלקת חמורה בקרנית העיין. האחיות הזליפו לי כל שעתיים סטרואידים לעיניים. הם סיפרו לי שכל הלילה חייכתי. כשקמתי בבוקר נעלם כל האודם ולא חזר עוד מאז. הרופא לא האמין למראה עיניו ושלח אותי למנהל המחלקה ששיחרר אותי מייד (בדרך כלל זה טיפול שלוקח שבוע ימים). מאיה

Regedit

New member
אני כל בוקר הדבר הראשון שאני עושה

זה בודק את מצב עיני ... ותמיד מאחל לעצמי דברים טובים ולא רק לקשור לעיין אולי אני לא עושה את הבקשה באופן טיפולי נכון.... מעניין מאוד הדרך בה טיפלת בעצמך.... שמע זה רציני מדיי אפשר להגשים ככה זכייה במשהו (ולא מדובר על זכייה בחומריות) אשמח לדעת איך קוראים לכל הטיפולים שאליה אתה חודר? תודה

freearth10

New member
איזה יופי! ../images/Emo13.gif

וכן אפשר להגשים ככה הרבה מאוד משאלות. כמובן שזה לא נשאר רק ברמה של משאלה ובקשה באיזשהו שלב אתה מוצא גם את הדרך שאתה צריך לעשות כדי להגיע לשם. אני מטפלת בקינסיולוגיה שהמטרה שלה היא לשחרר מתחים שליליים ממטרה מסויימת בחיים. אני, דרך אגב, אישה.
מאיה

Regedit

New member
אין לי דלקת או אלרגיה .ואני אדם רגוע ושלב

ולא כועס על העולם. מעניין מה שאת אומרת ודרך אגב אני גבר לא אישה

אסתר884

New member
בכל מצב שלא יהיה

תמנע משימוש בסטילה וויזין וכו'... מזיק ביותר.

Regedit

New member
קניתי טיפות שמן לעיניים אני שם את זה כל יום

וזה לא עוזר האם להפסיק? וסטילה אני שם רק שאני יוצא אבל זה עוזר לשנייה

אסתר884

New member
אני שהפתרון נעוץ בבפנים לא בבחוץ

אני מבינה את הצורך שלך להסוות.. מאידך אתה לא מיטיב אלא מחמיר. חוץ מזה תבדוק למה אתה צריך להסוות?! אם כבר הגעת לרפואה משלימה... אנחנו ידועים ככאלה שמחפשים את הסיבות מעבר
.. עניים להסתיר.. לא לראות... יתכן כי אתה מנציח פה משהו... תבנית כלשהי בקיצר כדאי ביותר לפתור את הנושא מהשורש.. לרפואה המשלימה יש המון מה להציע... אני מטבע עיסוקי מציעה רפלקסולוגיה אבל יש עוד הרבה שיטות...

למעלה