עינוי דין

david182

New member
עינוי דין

לפני כשלוש שנים הואשמתי בעבירת מירמה(כמובן שאינני אשם), נערכה חקירה והוזמנתי לתת עדות ונאמר לי שאני חשוד ובזה נגמר הסיפור. כיום לאחר כשנתיים וחצי של שקט חזרו אלי שוב. שאלותי: 1. האם אין זמן מסויים(זמן סביר) שבו המשטרה חייבת לפעול. 2. כמה זמן לוקח לסגור תיק כזה בהנחה שהוא לא יגיע לבית משפט. 3. מה מידת הרלוונטיות שלו לאחר שלוש שנים. 4. האם אפשר במידה והדבר יגיע למשפט לבקש "הגנה מן הצדק" כתוצאה מן הזמן הארוך שהדבר נמשך. *במידה ותוכלו להפנות אותי בנוסף לפיסקי דין רלוונטיים אודה לכם עד מאוד

דובי123

New member
חזרו לפעול באותו התיק או בתיק אחר?

גם אם התיק נסגר [וכנראה כך היה[ עדיין נשאר לך רישום [כנראה שעד שלא יקום מישהו ויעשה מעשה אז כך ימשך הצב] מה שיכול בהחלט לגרום פניה גם במקרים אחרים..... התיק עצמו גם אם נסגר יכול להפתח מחדש בנסיבות שונות

david182

New member
המשך

לענייות דעתי חזרו לפעול באותו התיק מכיוון שעד היום לא קיבלתי שום הודעה על כך שהתיק נסגר. האם יכול להיות שלאחר תקופה כה רבה(מעל שנתיים) הם שוב חזרו לחקור באותו התיק, האם הפרקליטות לא הייתה אמורה להחליט עד אז או שיכול להיות שהמשטרה בכלל עדיין לא העבירה את התיק לפרקליטות. ומה בנוגע לעניין ה"הגנה מן הצדק", האם הוא תקף למקרה כזה ?

למעלה