doriangray011
Well-known member
וואו. לא ביקרתי כאן כמה ימים. ואיזו מהפכה. זורקים בוץ ומחליפים מהלומות בכתב. מעניין ליזום פגישה עכשיו.יפה מבחוץ, יפה מבפנים
לו הייתה לי אישה כזאת לא הייתי פוזל לצדדים
לגופם של הדברים שנכתבו כאן.
עינת צנגאוקר היא אשה מחויבת. אמא שנלחמת על חיי בנה. ראוי להערכה והטוטאליות שלה מרשימה.
האם המעשים שלה עוזרים? ההיסטוריה תשפוט.
רוצה לציין שבתחילה בחודשים הראשונים לאחר ה7.10 המקולל. ההורים וקרובי החטופים שתקו. עד שהיה ברור שמשא ומתן. במיוחד ״מתן״ לא בעדיפות. והם החלו להקים קול זעקה. ויש על מה.
במבט על מקרים קודמים. מי ששתק נשכח. מי שלא היה מסוגל לעשות רעש. נשכח. (רון ארד ואברה מנגיסטו) מי שעשה רעש (גלעד שליט) זכה. המחיר לא מעניין את מי שזכה.
אז אני יכול להבין את האמא שעושה הכל שבנה ישוב. גם להסכים.
ענין אחר : לא מתפשרת כלל היא בעיני אשה שבזה למוסכמות וחיה על פי דרכה. היא לדבריה צורכת גברים וזורקת. אם היתה גבר. החברה היתה מעריכה אותה כגבר אלפא. כאשה. המוסר המקובל מגנה אותה.
מודה: גם לי היה פלירט קטן בכתב עם העלמה. לא קרה דבר. סתם קוריוז. אני לא שומר טינה.
חילופי הדברים שהתגלו כאן. ירדו לשפל שלדעתי די מטופש. מיותר. תלחצו ידיים ותעשו שולם. חבל להעכיר את האוירה.
אני לא מסתיר את דעתי על הממשלה הנוכחית. כתבתי לא מעט. הייתי מכבד את ביבי לו היה מודה. אין לנו אפשרות לנהל משא ומתן בענין החטופים. המחיר גבוה מדי. הם חשובים כמתים. אין לו את האומץ. לו ולחבורת רפי השכל שאסף סביבו. אבל הם נבחרו. בואו נהיה חכמים יותרבפעם הבאה.
בואו נחזור לחפש נשים מושכות ומתמסרות או גברים שכאלו. כל אחד על פי דרכו. יעיש את שני הסוגים כנראה.