עינב צנגאוקר אישה יפה, נמרה מדהימה

doriangray011

Well-known member
יפה מבחוץ, יפה מבפנים
לו הייתה לי אישה כזאת לא הייתי פוזל לצדדים
וואו. לא ביקרתי כאן כמה ימים. ואיזו מהפכה. זורקים בוץ ומחליפים מהלומות בכתב. מעניין ליזום פגישה עכשיו. 😅
לגופם של הדברים שנכתבו כאן.
עינת צנגאוקר היא אשה מחויבת. אמא שנלחמת על חיי בנה. ראוי להערכה והטוטאליות שלה מרשימה.
האם המעשים שלה עוזרים? ההיסטוריה תשפוט.
רוצה לציין שבתחילה בחודשים הראשונים לאחר ה7.10 המקולל. ההורים וקרובי החטופים שתקו. עד שהיה ברור שמשא ומתן. במיוחד ״מתן״ לא בעדיפות. והם החלו להקים קול זעקה. ויש על מה.
במבט על מקרים קודמים. מי ששתק נשכח. מי שלא היה מסוגל לעשות רעש. נשכח. (רון ארד ואברה מנגיסטו) מי שעשה רעש (גלעד שליט) זכה. המחיר לא מעניין את מי שזכה.
אז אני יכול להבין את האמא שעושה הכל שבנה ישוב. גם להסכים.

ענין אחר : לא מתפשרת כלל היא בעיני אשה שבזה למוסכמות וחיה על פי דרכה. היא לדבריה צורכת גברים וזורקת. אם היתה גבר. החברה היתה מעריכה אותה כגבר אלפא. כאשה. המוסר המקובל מגנה אותה.
מודה: גם לי היה פלירט קטן בכתב עם העלמה. לא קרה דבר. סתם קוריוז. אני לא שומר טינה.
חילופי הדברים שהתגלו כאן. ירדו לשפל שלדעתי די מטופש. מיותר. תלחצו ידיים ותעשו שולם. חבל להעכיר את האוירה.
אני לא מסתיר את דעתי על הממשלה הנוכחית. כתבתי לא מעט. הייתי מכבד את ביבי לו היה מודה. אין לנו אפשרות לנהל משא ומתן בענין החטופים. המחיר גבוה מדי. הם חשובים כמתים. אין לו את האומץ. לו ולחבורת רפי השכל שאסף סביבו. אבל הם נבחרו. בואו נהיה חכמים יותרבפעם הבאה.

בואו נחזור לחפש נשים מושכות ומתמסרות או גברים שכאלו. כל אחד על פי דרכו. יעיש את שני הסוגים כנראה.

דורון-55

Well-known member
וואו. לא ביקרתי כאן כמה ימים. ואיזו מהפכה. זורקים בוץ ומחליפים מהלומות בכתב. מעניין ליזום פגישה עכשיו. 😅
עינת צנגאוקר היא אשה מחויבת. אמא שנלחמת על חיי בנה. ראוי להערכה והטוטאליות שלה מרשימה.
רוצה לציין שבתחילה בחודשים הראשונים לאחר ה7.10 המקולל. ההורים וקרובי החטופים שתקו. עד שהיה ברור שמשא ומתן. במיוחד ״מתן״ לא בעדיפות. והם החלו להקים קול זעקה. ויש על מה.
במבט על מקרים קודמים. מי ששתק נשכח. מי שלא היה מסוגל לעשות רעש. נשכח. (רון ארד ואברה מנגיסטו) מי שעשה רעש (גלעד שליט) זכה. המחיר לא מעניין את מי שזכה.

ענין אחר : לא מתפשרת כלל היא בעיני אשה שבזה למוסכמות וחיה על פי דרכה. היא לדבריה צורכת גברים וזורקת. אם היתה גבר. החברה היתה מעריכה אותה כגבר אלפא. כאשה. המוסר המקובל מגנה אותה.
מודה: גם לי היה פלירט קטן בכתב עם העלמה. לא קרה דבר. סתם קוריוז. אני לא שומר טינה.
חילופי הדברים שהתגלו כאן. ירדו לשפל שלדעתי די מטופש. מיותר. תלחצו ידיים ותעשו שולם. חבל להעכיר את האוירה.
אני לא מסתיר את דעתי על הממשלה הנוכחית. כתבתי לא מעט. הייתי מכבד את ביבי לו היה מודה. אין לנו אפשרות לנהל משא ומתן בענין החטופים. המחיר גבוה מדי. הם חשובים כמתים. אין לו את האומץ. לו ולחבורת רפי השכל שאסף סביבו. אבל הם נבחרו. בואו נהיה חכמים יותרבפעם הבאה.

בואו נחזור לחפש נשים מושכות ומתמסרות או גברים שכאלו. כל אחד על פי דרכו. יעיש את שני הסוגים כנראה.
מצד אחד אתה מגשר ומצד שני שופך שמן למדורה
ברגע שהאש כבתה ונשארו גחלים לוחשות .
נרגע הויכוח למה להעיר את המתים ;) ;)

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל

קראתי אומנם באיחור אבל,תשובה כזו שכלתנית,מדהים התובנות,תודה על השיתוף.❤️💗🧡

יעיש התימני

Well-known member
אני מסכים לשתי ההגדרות הראשונות.
לא הייתי מוכן לחיות עם אשה כזו. העוצמות בהן היא מתמסרת לקידום דבר עקרוני בעיניה, אינן רק ביחס לבנה [שתבורך על כוחה, עוצמתה ויופיה] אלא לכל דבר. מבחינתי אינטנססיביות כזו היא בעייה.

Ellis Murphy

Well-known member
אני מסכים לשתי ההגדרות הראשונות.
לא הייתי מוכן לחיות עם אשה כזו. העוצמות בהן היא מתמסרת לקידום דבר עקרוני בעיניה, אינן רק ביחס לבנה [שתבורך על כוחה, עוצמתה ויופיה] אלא לכל דבר. מבחינתי אינטנססיביות כזו היא בעייה.

לא נראה לי שהיא כפייתית. היא לביאה שמגינה על בנה.

Yakir4179

Well-known member
שבוע טוב אישית לדעתי היא רק קילקלה ,אני לא מאשים אותה ,מישהו מנווט אותה מערוצי התבהלה וכו, מה זה לאיים על שר או חבר כנסת בשידור? מה זה התנהגות הזאת?? שיחקה היטב לידיים של החמאס בסך הכול ,אימא של הדר גולדין ועוד איימו על נבחרי ציבור בטלויזיה??

אם כל הצער שבדבר ,יש אחריות למדינה על השלכות של עסקאות גרועות ,אני מצפה גם מגלעד שליט לבקש סליחה שבגללו שוחררו רוצחים שעשו את מה שעשו ,כיום משתלם לחטוף ולרצוח יהודים בוודאות ,אם אני ערבי מהגדה מתכנן לחטוף בכיף ולדרוש שחרור עוד אסירים ,למה שלא יכנעו לי?

אנחנו לא יודעים מה יגמר ב42 יום הקרובים, אצל האמרקאים לא עושים משה ומתן בכלל,ובגלל זה כנראה גם לא חוטפים להם ,הייתי בדיכאון מבחינתי להחחיף את כולם ולשים יהודים עם אמונה וחזון וארץ ישראל השלמה

אני כבר שוקל לעבור דירה בגלל המצב,מי יבטיח לי שלא יהיה רקטות 10 שנים ויותר סבלתי

תעקבו אחרי אדם גולד בטלגרם ותבינו איפה הטעות הייתה.

'סולידריות ישראלית' מודל 2025:
להקריב, בנוסף לאינטרסים לאומיים רבים וכבדי משקל, 200 חיי אדם של אנשים שאתה לא מכיר -
תמורת 20 חיי אדם שאתה כן מכיר.

נו טוב, אף מדינה אחרת לא פעלה בכזה טירוף התאבדותי.

זה נכון.
ובכל זאת, למה לא לצאת מהקופסא?
למה שבעצם ישראל לא תמשיך באותו מסלול, עם אותן הנחות יסוד, עם אותם 'מומחים', ואותם פרשנים באולפנים, שיתבססו על אותן נורמות מעוותות, תוך דיון שנשען על בסיס אותן סיסמאות?

הרי הולך לנו כל כך טוב בתחום הכניעה לטרור!

ואי אפשר להכחיש,
תחום הכניעה לחטיפות הוא תעשייה כה משגשגת ומניבת רייטינג ועניין וסרטים צהובים ולוויות ואקשן ומשדרים מיוחדים והזדמנויות להפגין וירצ'יו סיגנלינג בלתי נגמר (כי תמיד יגיעו עוד חטופים! הידד!) -
אז למה שמדינה תרצה לשנות דפוס פעולה כל כך מצליח?

Yakir4179

Well-known member
לדעתי שוב לא כבשנו את עזה העיר ממש אולי זה היה משנה את העסקה, ביבי בבקשה סיים מוחל ומוציא אותך זכאי ,חלאס סע לאמריקה תעשה הרצאות,אני רוצה מנהיגות יהודית עם אמונה וחזון ,פייגלין מדבר על זה,בינתיים בן גביר יצא הכי גבר,חבל שהוא לא אשכנזי אחרת סמורטיץ היה גם הולך איתו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
היא גם לא מתאימה להיות נבחרת ציבור, לעומת אך קראו לה מרים פרץ ששכלה 2 ילדים ,ולא איימה על נבחרים וכו,הילד שלה לא שונה ממניגסטו אברה שנמצא כבר כמה שנים בשבי חי כנראה,לצערנו ערוצי התבהלה משתמשים בשכול ובחטופים גם כדי להתקדם בקריירה עיתונאית גועל נפש לקידום ספר וכו

לגבי התמיהות: זו לא פרודיה ולא AI.

נדב איל אשכרה עשה קידום מכירות לאיזה פודקסט דלוח שלו על הגב של משפחת ביבס האומללה.

דיבור חזק שמי שגם יירשם להרצאות של איל, ויוסיף לו עוקב ב24 השעות הקרובות -
יקבל לסלולארי רמז חם על גורלו של כפיר הקטן!
בבקשה,,,,גם כך זה יום רגיש לכולנו,לא צריך להוסיף עוד ולהציף,תודה.

Ellis Murphy

Well-known member
לא יודע איך אני הייתי מתנהג במצב שלה
קשה לשפוט את משפחות החטופים
לדעתי היא קצת מגזימה בתגובות ובאימרות
לצערי כל מה שהיא אמורת זה אמיתי
אתה לא חייב להסכים איתה אבל לו אתה היית יושב במנהרה חשוכה נדמה לי שגם אתה היית רוצה שתהייה מישהי כמוה שתילחם עליך.

אישון34

Well-known member
לצערי כל מה שהיא אמורת זה אמיתי
אתה לא חייב להסכים איתה אבל לו אתה היית יושב במנהרה חשוכה נדמה לי שגם אתה היית רוצה שתהייה מישהי כמוה שתילחם עליך.
השאלה היא אחרת.

האם היא עשתה שירות טופ לבן שלה?

האם היא הגבירה את הסיכוי לשחרור שלו?

לדעתי היא רק הובילה את החמאס להעלות את הדרישות - ובכך למנוע עיסקה לאורך זמן רב. עובדה בסיומו של הליך שהחמאס הבין שהיא לא באמת קובעת - הם ירדו מעט מהעץ והסכימו להצעה שהייתה מחודש מאי.

אני חושב שהיא למעשה שמה את הבן שלה בסוף הרשימה של האנשים שאמורים להשתחרר. אני גם חושב שהעיסקה תתפוצץ כי התנאים של החמאס להמשך יהיו בלתי אפשריים לחלוטין.

לפחות למדינת ישראל.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

להבנתי עושים בה שימוש פוליטי.

אם הבנתי נכון - היא קיבלה דירה למגורים בתל אביב ג'יפ חדש - וכסף. (מאתרי הימין).
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

מי שמביא לה את כל זה - אלה אירגוני שמאל כאלה ואחרים שלא רוצים את הבן שלה - אלה שואפים להפסקת המלחמה באופן כולל.

השאלה היא כמובן מה הצורך שלה? האם הפסקת הלחימה באופן כולל או את הילד?

מדובר בדברים שונים לחלוטין - ואני לא בטוח שהיא מבינה את ההבדל.

אישוניאיש.
אם יש לך יטוש על הראש - לא תמיד ראוי להרוג אותו בפטיש. למרות שזה מגניב.

Ellis Murphy

Well-known member
לפעולותיה יש 2 השפעות: האחת היא אולי מגדילה את התיאבון של החלאות - ולדעתי התיאבון שלהם ממילא גדול
הפעולה השניה היא לגרום לאי נוחות לממשלת ישראל שלטענתי גם בה יש חלאות מסוג אחר.

אז על התואלת אפשר להתווקח אבל לגבי ניצולה על ידי השמאל - היא הייתה בעבר ביביסטית נאמנה אבל בניגוד לביביסטים רבים אחרים הי לא הטיפוס שאפשר לעשות עליו מניפולציה זולה. היא פשוט ראתה ממקור ראשון מי זה ביבי ומי מקיפים אותו.

אני מכיר את השיטה של להפיל הכול על ניצול על ידי השמאל. אותי למשל כבר שאלו אותי כמה אנשי ברק משלמים לי ולילדים שלי כדי להשתתף בהפגנות בקפלן.
והם לא שאלו בצחוק. הם ביביסטים.

Ellis Murphy

Well-known member
לפעולותיה יש 2 השפעות: האחת היא אולי מגדילה את התיאבון של החלאות - ולדעתי התיאבון שלהם ממילא גדול

אז על התואלת אפשר להתווקח אבל לגבי ניצולה על ידי השמאל - היא הייתה בעבר ביביסטית נאמנה אבל בניגוד לביביסטים רבים אחרים הי לא הטיפוס שאפשר לעשות עליו מניפולציה זולה. היא פשוט ראתה ממקור ראשון מי זה ביבי ומי מקיפים אותו.

אני מכיר את השיטה של להפיל הכול על ניצול על ידי השמאל. אותי למשל כבר שאלו אותי כמה אנשי ברק משלמים לי ולילדים שלי כדי להשתתף בהפגנות בקפלן.

ודרך אגב לא מפריע לי שתגדיר אותי בתור גס רוח ושאר הכינויים למיניהם בגלל שאני קורא להם חלאות.

כי ככה זה: חלאה הוא חלאה.

אישון34

Well-known member

אם היא מגדילה את התאבון - היא מרחיקה את הבן שלה משחרור.

אולי זאת המטרה הסמויה? מי יודע.

לגרום אי נוחות לממשלה?

היא הפכה לסוג של קוריוז. לא באמת מביטים על מעשיה. היא תנגב אסלות עם זה או אחר, היא תדקור בסכין ועוד ועוד.

בסיומו של הליך - אם המטרה היא פוליטית - שאפו. היא מצליחה.

אם המטרה היא שחרור בנה - היא פוגעת.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

עכשיו עולה השאלה מה המטרה שלך בה, ומה המטרה שלה בהפגנות.

דרך אגב, היא או בן משפחה כמעט ושרף שוטר.

להבנתי - הם מזמן הפכו לסוג של קוריוז בעיני החברה הכללית.

אתה לא צריך ליהות ביביסט בשביל להבין שלזרוק דלק על מדורה - זה דבר מסוכן.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

ולנושא של העמוד, היא פנויה, אני מניח, ויש לה דירה בתל אביב, ויש גם גיפ. למה אתה לא מנסה להכיר אותה.

חבל להעריץ מרחוק.

גם אותך יכולים לראיין על זה שאתה רוצה להרוג ולשרוף ולקבל ועוד ועוד.

אישוניאיש.
ראיון זוגי.

Ellis Murphy

Well-known member
אנחנו כנראה מסתובבים ב "חברה כללית" מסוגים שונים ואני בהחלט חושב שיש כאן שני עמים ולא מתכוון לערבים.

וה "אי נעימות" שבזילזול אתה קור לזה אולי גרמה לטראמפ להעביר לביביון מסר,שאם הוא לא יקדם עסקה עכשיו הוא "יפתח את שערי הגהינום" ובמילים אחרות - יפתח לו את התחת.

העניין האישי שלי בעינב הוא שלדעתי אישה שכל כך מחוייבת לי כמו שהיא מחוייבת לבנה הוא התגלמות של אחד האידיאלים.

אני גם אעיד שהייתה לי פעם יזיזה עם רמת מחוייבות שמתקרבת ולמרות שהיינו שני אנשים הפוכים זה לזו מאוד הערכתי וכיבדתי אותה כי ידעתי שדבר כזה הוא נדיר.

דורון-55

Well-known member
אנחנו כנראה מסתובבים ב "חברה כללית" מסוגים שונים ואני בהחלט חושב שיש כאן שני עמים ולא מתכוון לערבים.

וה "אי נעימות" שבזילזול אתה קור לזה אולי גרמה לטראמפ להעביר לביביון מסר,שאם הוא לא יקדם עסקה עכשיו הוא "יפתח את שערי הגהינום" ובמילים אחרות - יפתח לו את התחת.

העניין האישי שלי בעינב הוא שלדעתי אישה שכל כך מחוייבת לי כמו שהיא מחוייבת לבנה הוא התגלמות של אחד האידיאלים.

אני גם אעיד שהייתה לי פעם יזיזה עם רמת מחוייבות שמתקרבת ולמרות שהיינו שני אנשים הפוכים זה לזו מאוד הערכתי וכיבדתי אותה כי ידעתי שדבר כזה הוא נדיר.
שכתבת שני עמים התכוונת לימין ושמאל ??
עצוב מאוד שמישהו חושב ככה
אנחנו יהודים כולנו ..והחלאות אדם לא מעניין אותם ימין שמאל הם טבחו אנסו ושרפו את האנשים
שעזרו להם ונלחמו למענם נתנו להם טיפול רפואי .
עבדו בבתים שלהם והם אספו מידע על כל קיבוץ .
הגיהנום שטראמפ דיבר עליו התייחס לחאמס ולא ל"ביביון" שהוא ראש הממשלה אם נרצה או לא
הוא נבחר בבחירות דמוקרטיות ומי שחושב שיש מישהו אחר יותר טוב
מוזמן בבחירות הבאות לנסות להחליף אותו.

שני עמים אימרה קשה וכואבת ....

למעלה