עין תחת עין

לונה

New member
עין תחת עין

זהו! סוף סוף עשיתי את זה! (לא ``עשיתי את זה``, תמחק את החיוך הדבילי הזה מהפרצוף!) תקראו לי רעה, אבל זה היה הכרחי. יש איזה נודניק שאימץ תחביב חולני למדי לבהות בי בשיעורי פיזיקה, עד עכשיו התעלמתי ממנו, אבל היום נמאס לי. מתישהו בתחילת השיעור ראיתי שהוא בוהה בי, ונמאס לי סופית. ``תסתכל על הלוח!!!``. טוב, היו בכיתה שלושה תלמידים ומורה שהמילה ``תסתכל`` התאימה להם, ולילך שהפכה לחירשת ובעיקר מופתעת בעקבות ההתנפלות הפתאומית (הזהרה הייתה הורסת את האפקט.) ואז הסתכלו כולם על הלוח, חוץ מאחד כמובן. הבהרתי לאותו אחד למי בדיוק התכוונתי, והנחתי שעכשיו הארץ תשקוט 40 שנה. לא עבר שיעור שלם, והיצור שוב בהה בי. טוב, כאן כבר התחלתי לדאוג לעיניים של הבנאדם. אם הוא היה נשאר ככה עוד רגע הם היו עלולות ליפול לו (או שאני הייתי תולשת לו אותם). ``אמרתי לך להסתכל על הלוח, מה לא ברור?`` ``למה אסור להסתכל לשם?!`` ``ככה! שום דבר מעניין לא קורה בחלק הזה של הכיתה! על הלוח!`` החלק המעצבן, אני פשוט יודעת שהוא יבהה בי שוב. אני שוקלת לעבור לנשק חם.

סופרמן18

New member
אולי תעברי מקום?

וחוץ מזה יש לי שאלה הוא בוהה בך תוך כדי שכיבה על השולחן או בישיבה נורמלית? כי אני בחצי מהשיעורים הייתי עם הראש על השולחן(בייחוד בפיסיקה :cool: ) ולשכב עם הראש על השולחן כשהעיניים לכיוון השולחן זה פשוט לא נוח!!

Black Star

New member
בעעע...לא כיף...

איזה אידיוט, אני לא מאמינה שהוא פשוט ממשיך לבהות בך. כאילו, בוהים זה בוהים, ואין מה לעשות נגדם, אבל הוא ממשיך אחרי שהערת לו?!?! זה ממש ממש מוזר. תשאלי אותו אם הוא שוקל ללכת לרופא עיניים, לבדוק מה קורה.. וברצינות- נראה לי שאת צריכה לתפוס שיחה עם הבחור, להבהיר לו שככה זה לא יילך, לא כיף לך שנועצים בך עיניים כל השיעור, ושיפסיק עם זה, ובללהההה...

לא הבנתי מה הקטע ...

הוא בוהה בך .. הוא דלוק עליך .. קחי את זה בתור מחמאה .. אוקיי .. אז זה מעצבן שמסתכלים עליך כל הזמן .. אבל לא צריך לכעוס עליו בגלל זה .. לפי דעתי לפחות :) שמתי לב שכל בת בפורום הזה .. דלוקים עליה בדרך כלשהי .. :) או שאתן באמת שוות .. או שאתן משחקות אותה ..

תראה... תשמע... תראה... תשמע...

אני? אני באמת שווה. השאר סתם משחקות אותה. סתאאאאאאאאאאאאאאאאם. עשה לי טובה גלעד, יש המון המון המון המון המון בנות כוסיות במדינה הזו, לפי דעתי אפילו יותר מהבנות באירופה ואני לא מדברת על כונפות פרחות.

בהחלט

לפי דעתי .. ריכוז הכוסיות הגבוה ביותר בעולם הוא ללא ספק בארץ .. ואם להיות יותר ממוקדים .. אז בראשון לציון .. ואם להיות עוד יותר ממוקדים .. אז במערב ראשון .. יש גם את איטליה שיש שם כוסיות ... אבל כלום לעומת מערב ראשון .. אאהההםם יע אאהההםםם רה אאאהההםםם .. ההיא שדומה לאלאניס מוריסט .. :) סתם .. אין לי מושג איך היא נראית .. לא התרכזתי בה כל כך ..

ראשלצ?

ראשלצ עמוסה בפרחות (יערה את לא נכללת) ורוב הפרחות כונפות חבלז יחי בנות שינקין ? :)

את יודעת מה ?

ראשל``צ הגיעה למצב שגם הפרחות כוסיות .. זה שהם פרחות לא עושה אותן מכוערות .. יש להן מלא פוטנציאל .. אבל לא התכוונתי אליהן ..ואני גם לא מסתכל עליהן .. ובאמת ראשון מלאה פרחות ..אבל .. התכוונתי ל``פריקיות`` ? או איך שלא תקראו לזה ... לא ! לא התכוונתי ל``פריקיות`` .. התכוונתי לכל מי שלא פרחה ... או במילים אחרות .. כל מי שלא חברה של אחותי

luka

New member
יש לך מזל

אני לא כוסית, ממש לא:). ואני לא דומה לאלניס מוריסט, או לההיא מפלורנטין (איילת זורר) למרות ש... הלוואי! יערה שמתחילה לקבל חום,ברצינות.

AirOHead

New member
בתור אחת שגרה באירופה..

מיכל צודקת... יש הרבה יותר בנות יפות בארץ!!! והן גם יותר נחמדות.. פה סנוביות.. וגם הבנים ררררר איכס וגם קר מה קשור? לא יודעת

אני די כועסת

כשאתם עושים את ההכללות המעצבנות הזו. אוקיי, אז מלבד מיכל שהיא ללא ספק אלילת הנוער ובקרוב נראה אותה בערוץ הילדים עם קיפי הג`ירפה ושפיץ הזחל בתכנית ``גינת סומסום``, אני די לא-אוהבת את ההתבטאות שלך ``כל בת בפורום הזה דלוקים עליה בדרך כלשהי``... אני לא זוכרת שאי פעם סיפרתי פה משהו על חיי האהבה שלי. ולפי מה שאומרים המקורות שלי, אין לי גם כוונות לספר, יש פה כמה שעושים את זה מספיק בשביל כולנו. אז ה``או שאתן משחקות אותה`` הזה מתאים, אולי, חלקית. וזהו. ומיכל, באמת, תהיי יפה ותשתקי. לפחות קצת. דולצינאה.

לונה יקירתי!

אני גאה בך! סוף סוף עשית את זה (או לפחות ניסית), אבל כנראה זה לא אבד. אני לא חושבת שהוא עושה את זה כי הוא מאוהב בה (ואל תעלבי), הוא לא ממש סוג הבנאדם שמתאהב באנשים, הוא פשוט בנאדם בוהה. אני לומדת עם הבנאדם באותה כיתה (בכיתת אם), וגם אני עברתי את זה. הוא כל הזמן היה בוהה בי עד שגם לי יום אחד נמאס, החזרתי לו מבט זדוני (אני די טובה בזה),אז הוא מהר הסתובב ללוח. אחרי כמה דקות הוא שוב בהה בי אז אמרתי לו: א.! תפסיק ב\כבר לבהות בי יא חתיכת פסיכופט אוהב מתמטיקה מגעיל שכמותך, כל הכיתה שמעה את זה אז כולם צחקו והסתכלו עליו אז הוא הפסיק. לונה - את בטוחה שלילך הייתה מופתעת?, אחרי שדיברו על זה כל הארוחת צהריים. א. בטח הכין את עצמו מבחינה נפשית אחרי ששמע את כל השיחה שלנו עליו... אני באמת מציעה לך לנקוט את השיטה שלי. איך בכלל אפשר לסמוך על אוהבי מתמטיקה? פוי! ביי מנעם

למעלה