עין רע....

BLUEANGLE

New member
עין רע....

שלום לכולם:) מישהי היום פתחה לי בקפה,ובכף היד, ואמרה לי שמישהו עשה לי "עין רעה" או "קמיע רע" איני יודעת איך קוראים לזה בדיוק אז איך אני יכולה לגלות אם זה נכון או לא ומה אצריכה לעשות? אשמח לקבל כל תשובה בעניין. באהבה .

IBP1

New member
אז היא אמרה.......

ומניין לך שהיא אמרה לך את האמת.האם היא קלעה למידע שהיה ברשותך (או שהיא רק סיפרה לך על העתיד ). תפני אל מישהו מקצועי שיבדוק עם דבריה אמת.

IBP1

New member
מלאך רוצה לבדוק את עצמך......

שילחי לי מייל ואשלח לך את מספר הטלפון שלי.

IBP1

New member
התיאור הפיזי של בדיקת השמן .

ראשית אציין כי אני מסוייג משיטה זו ולאחרונה אינני משתמש בה וההסבר הוא פשוט ,אך כל זאת בהמשך .... בדיקת השמן ,היא בעצם ניסוי פיזיקלי פשוט בנושא רמת הקשיות של חומר . עם ניקח את הנוזל הראשון בעל רמת ph ידועה מראש (כמו מים - 7ph ) ונוסיף לה נוזל אחר שלא מסוגל להתחבר אליה לדוגמא שמן זית טהור. רובם בעלי דרגות חמיצות נמוכות כגון 0.1- 0.5% חמיצות. והחשוב שמן הוא לא חומר מתרכב ובמיוחד לא עם מים הוא שומר על תכונותיו לאורך זמן במבחני חמיצות. בכדי שהשמן ישקע בסופו של דבר רמת החמיצות של המים תצטרך לרדת מתחת לרמת השמן מה שיגרום לשמן לשקוע כי המים יהיו קלים או יותר נכון להגיד מרוככים. בכדי להוריד את רמת המים לדרגה כזאת דרושה רמה אנרגטית גבוהה מאוד ורמת מליחות עוד יותר גבוהה. על כן בלתי ניתן לחוש בשיטה זו בימים הראשונים כשזה עוד טרי והגוף עדיין מסוגל להשיב מלחמה. זוהי תורה ארוכה ,מסורבלת ולא מתאימה לכל בדיקה. מצחיק אותי שתמיד מנסים אותה או את הבדיקה עם העופרת. ישנם בדיקות אנרגטיות שמזהות את רמת התדר של האנרגיה. שיטה זו יותר קלה ואני נוהג להשתמש בה יותר הבדיקה לוקחת מקסימום דקה או שתיים במקרים רגילים ובמקרים מסויימים יותר. הקמיע שאני מכין הוא בעצם מה שעובד בעצם כמתנד (נותן רטט [ויברציה] ). העיקרון הוא פשוט ומבוסס על עיקרון פיזיקלי פשוט ,שני כלים בעלי ויברציה קוטבית נגדית ,יאזנו ויתאזנו ,כמו הקסם הנעשה עם 2 מזלגות ופקק שעם המתאזנים על חוד מחט. מאגיה עבורי היא דרך ביטוי פיזיקלית,כשרואים ניסוי כזה ,חושבים "זה כישוף !!!" .אם רופא יעשה זאת ."הוא רופא מצויין " יגידו. העניין שלי והבעיה החמורה מכל היא ,שבתהליך האיבחון הראשוני (כמו שרופאים עושים ) יש לעמוד על הבטים שונים ולהיות בעל יכולת לזהות את המרכיבים והשלבים וזה דורש ניסיון. כי לדוגמא אם אני ארצה לעשות כישוף על מישהו ואני יודע כי היא תלך למישהו שיעשה לה טיהור באמצעות חומר מסויים .אני אשנה את מרכיבי הכישוף ואוסיף מרכיב נוסף שחומר ההסרה שבו השתמש מי שינסה להסיר יהפוך לזרז להמפעיל של החומר השני ,דבר שיחדש את הפעולה של הפעם הראשונה. באומנות הכישוף "שחור" מרכיבים כימיים הם דבר שבשיגרה חלק ממה שנתפסים שם ככישופים ,מי שחושב כי שם עוסקים לרוב בלחשים וסמלים מאגים ,לא מבין מה זה כישוף כלל. לכן אני ממליץ שכשהולכים למישהו שעוסק בזה באופן מקצועי .תתעניינו בהיבט הפיזי והכימיקלי של הכישוף שכן מאג חייב לדעת כימיה ,אלכימיה ופיזיקה ברמה כזאת שכשהוא רואה פעולה כל שהיא הוא יכול לנתח את הבטיה ,אחרת הוא סתם מאחז עיניים. זו רק דעתי.

../images/Emo24.gifאז למעשה מה שאתה אומר

דווקא מתקשרים
שמי שמסיר כישוף שעשו עם חומר מסוים , יכול לזהות את החומר הבסיסי בו עשו את הכישוף?? אני שמעתי על כמה סוגים של הסרות כישופים, איך אדם מן השורה ידע מה נכון ומה לא? ילך ל-5 מסירי כישופים אולי אחד יצליח?? חשבתי שהבנתי, והנה אני רואה שכל פעם אני יותר מבולבלת.. חה-חה .. האם לדעתך כוונה אנרגטית עם תפילה לביטול הכישוף, או שליחתו מהמקבל, ליעד של "ריק " היא גם שיטה מקובלת? אשמח לתגובתך, יום קסום, אריאלה באהבה

IBP1

New member
לפעמים גם סבון רחצה עם 5.5ph

יכול להסיר..... בואו נעשה קצת סדר בבלאגן עד כמה שאני מרשה לעצמי לשחרר מידע . צרי קשר באייסיקיו 239439583

IBP1

New member
אמממממ לא!. אחד טוב, יספיק.

אין קשר לשיטה .הידע הוא הכוח.אם הוא מבין את תהליכי הכישוף ויודע איך לפשט אותם לא תהיה לו בעיה להבין את הממצאים . אני נוהג לבחון את מצב העור ורמת המליחות שלו .הדבר יציין האם קיים עודף ואו חוסר מליחות. זו תורה שלמה שאיני יכול במאמר קצר לפרט את כולה ואת השלכותיה.

רוניטו

New member
תלכי למקווה ותשימי כוזברה בתה ירוק

סתם בצחוק. זה הפתרון הקל של כל העוסקים בקריאות למיניהן. יש לך בעיות, כי עשו עליך עין הרע, וכדומה. יש המאמינים בעין הרע, או עין רעה, ויש של. גם חז"ל היו חלוקים, חד אמר שרוב השוכנים בבתי העלמין הגיעו לשם בגלל עין רעה, ויש שאומרים שמי שמקפיד ומאמין, עין רעה פוגעת בו ומי שלא אז לא. חומר למחשבה.

למעלה