עין רעה

limor1975

New member
עין רעה

לא, לא טעיתי בפורום...
אתם מאמינים בעין הרע
אני לפעמים כן ולפעמים לא - תלוי באיזה יום שואלים אותי.... יש לנו איזה עובדת במשרד ממש השטן בהתגלמותו
כל פעם שאני עוברת היא מסתכלת עלי ועל הבטן המבצבצת שלי... היום איך שהיא הסתכלה עלי ובחנה אותי המשכתי ללכת, לא עברו מס' צעדים שלי ונפלתי... אחחחחח איזה עיניים יש לה..... קיללתי אותה בליבי קללה עסיסית..... לא עברה שעה והבוס שלי קורא לה למשרד... מסתבר שגם אותה פיטרו בנוסף ל- 3 עובדים אצלנו שכבר פוטרו. מסקנה - לא להתעסק איתי....
קללה שלי זאת קללה....

yoyo10

New member
לימור אולי תקללי כאן כמה אנשים

זה יעזור לי המון

מה אני אגיד לך יש לי גם מכשפה../images/Emo54.gif

במשרד, קודם כל תמיד יש לה הערות עוקצניות לגבי מימדי גופי ובגדיי וגם כל פעם שהיא רואה אצלי תכשיט חדש או יפה_ ישר שמה לב ואומר לי "ממש יפה" וכמה שניות אחרי זה זה או נשבר, או נופלת אבן או שנהייתה לי חריטה ענקית על הצמיד היפה והעבה שלי - או פעם אחת היא אמרה לי טבעת ממש יפה ושלוש שניות אח"כ כאבה לי האצבע עם הטבעת - והטבעת טיפה גדולה עליי - לא לוחצת או משהו...לימור אני אשמח לעזרתך בעניין זה...

לפרח חצות - לפעמים קורה ש..

מתחילים להאמין במשהו כלכך חזק שפשוט גורם לך להרגיש רע בלי שעשית לעצמך משהו בכלל. כמו למשל עם האצבע שפתאום כאבה לך. רק מלראות בן אדם מסוים כמו הבחורה הזו שעושה לך רע גורם לך להרגיש כל מיני דברים בגוף. נגיד כשראית אותה ואז חשבת עליה פתאום נפל לך הצמיד בטעות רק מהמחשבה עליה. צריך לא לתת כל חשיבות או יחס לאנשים כאלו כי בסוף תמצאי את עצמך חולה. ותאמיני לי שזה קרה לכמה אנשים שאני מכירה. זה נכון שאנשים מסוימים שאת נותנת להם יותר מדי יחס מהבחינה השלילית לבסוף משפיעים על מצבך הגופני והנפשי. אני תמיד אומרת על אנשים כאלו שישבו לי סליחה על הביטוי על האצבע המשולשת.

את צודקת, העניין הוא שרק אחרי

שכל זה קרה, קישרתי ואז חשבתי על עין רעה, הבנת? קודם הייתי תמימונת... כוחות הרוע עובדים במקום הזה...

limor1975

New member
פרח ו- YOYO - איך אפשר לעזור?

יש לי כמה דקות פנויות ונכנסתי לעדכן ולהתעדכן. אני ממש מתוסכלת - כ"כ לא נעים לי להיות בעבודה... אני קומה בבוקר בלי חשק וממש סופרת את הדקות עד שאני הולכת הביתה. אני כל היום משגעת את בעלי כמה שחרא לי וממש מחכה כבר לצאת לחופשת לידה (מכל הבחינות שבעולם ובמיוחד לראות את יורש העצר שלנו
). המזכירה החדשה כ"כ דפוקה ואני מעבירה לה את החפיפה כ"כ בלי חשק - שזה משהו.... ועוד לחשוב שהיא מקבלת את המשכורת ההתחלתית שלה שזה בדיוק מה שאני מקבלת לאחר כמעט 5 שנים!!!! זה בכלל דבר שמוריד לי את המוטיבציה ל- 0!!!!
לימור פרח ו- YOYO - את מי להעיף לכן מהעיניים?

yoyo10

New member
המצב שלך מוכר לפחות עוד מעט את

יוצאת לחופשת לידה

עין רעה - הסיפור שלי (ויש כמה)

אני לפני כמה שנים עבדתי אצל עו"ד אישה, יום אחד אמא שלי ביקשה שאבוא איתה לבית חולים לבדיקות, בעקבות תאונה קשה שהיא עברה ורצתה להתייעץ עם רופא מומחה אם היא תוכל לעבור ניתוחים כדי לשקם את היד והברכיים שלה שנפגעו קשה בתאונה, אני שמחתי על ההזדמנות שאוכל לטפל באמא שלי אחרי כל השנים שהיא טיפלה בי , סוף סוף אוכל לטפל בה, אמא שלי הייתה חייבת אותי לביקור הזה כי היא הלכה אז עם קביים, הקיצר הבוסית שלי עשתה פרצופים ולמחרת כאשר באתי למשרד היא אמרה: "עבודה זה לפני הכל" אני מה זה נפגעתי , כי הרי אמא זה לפני הכל...אני מצידי להתפטר מעבודה העיקר שאוכל לעזור לאמא שלי ועוד כאשר אימא במצב קשה.. אתם לא תאמינו איזה עונש היא קיבלה וכמה מהר היא קיבלה אותו למחרת הבוסית שלי אושפזה עם דימום מהרחם וכרתו לה אותו, שימו לב להקבלה בזה שהיא פגעה בי בנושא האמא שלי והיא קיבלה בחזרה עונש בנושא אמהות...

ואו! זה לא נראה לי עין רעה../images/Emo57.gif

זה נראה לי יותר עניין של קארמה או משהו. או משהו משמיים - כל אחד מה שהוא מאמין - אבל ואו - איזה מכה!

למעלה