עין כרם

רונית 251

New member
מאירוב?

האם מישהי עשתה הזרעה או טיפול אצל מאירוב מרמת מרפא ברמת גן. יש לי הזרעה ראשונה אצלו ויש לי גם רחם קדמי מאד. תודה.

hyb

New member
הוא עשה לי את הצילום רחם

בתה"ש. והיה מאוד עדין ונחמד. ובא לבדוק מה קורה איתי כי לא הרגשתי טוב אח"כ.

רונית 251

New member
עין כרם

אני עובדת בירושלים וגרה בת"א. אחרי 3 הזרעות שנכשלו עם בעית זרע (מורפולוגיה)קשה ומופנית להפריות. רציתי לעשות אותן באיזור ירושלים והכי קרוב אלי זה הדסה עין כרם. מי מומלץ, איך זה הולך? קיבלתי אישור מהקופה והרופא שלי מרמת מרפא ברמת גן אמר לי לבוא לאסותא אבל אני מעדיפה ירושלים. מי מכירה? האם זה פרטי? מה לגבי השר"פ שם? יש לי מכבי מגן.

בולה101

New member
הי רונית

אני מטופלת בעין כרם. מומלץ בחום. שלחי לי מסר עם רקע ושאלות ואשמח לענות. וחייבת להגיד: סוף סוף יצאו מהארון כל הירושלמיות ומטופלות עין כרם. עד עכשיו ממש הרגשתי בודדה. אז עכשיו יש ים מי לדבר

שלומית 1

New member
גמני מטופלת בעין כרם

סה"כ אני מרוצה מהרופאים, ההתנהלות וכל השאר. אם תרצי פרטים, פני אלי במסר. ביי.

רונית 251

New member
מעקב גרוע

אני חודש שלישי מנסה הזרעות עם זריקות ( לפני זה ניסינו עם איקקלומין) יש לנו בעית זרע וגם אצלי שחלות פוליציסטיות) הבעיה היא שחודש ראשון הגבתי יפה לגונל חודש שני לפיוריגון (כי הוא במינון נמוך יותר, אבל בסוף הועלה המינון) וחודש שלישי, הפעם, התחלתי שוב גונל התפתחו זקיקים וביום ראשון השבוע היו : 15,12 בימין ו-14 משמאל עם דם של 268. וביום שלישי היה דם רק של 107 עם זקיק של 17 ו15. האחות אמרה לי להכפיל את כמות הגונל והייתי היום באולטרסאונד והמצב גרוע. הרירית ירדה ל- 5 מ"מ (היתה 7.5) והזקיקים לא השתנו. למה, אחרי שהגבתי טוב כל החודשים ואחרי שסבלתי בצילום רחם החודש, כדי לנסות להגשים את האגדה. המעקב עומד להיות מופסק. אני בדיכאון כי גם אביב וגם אחרי צילום הרחם וגם כבר נמאס לי ודוקא עכשיו זה לא מצליח. למישהי זה קרה?

פינקי33

New member
היי רונית, גם לי היו תגובות שונות

ומשונות, עם איקקלומין פיתחתי 6 זקיקים ועם גונל ופיוריגון זקיק אחד... סתם הזרקתי חודשיים... אבל נאמר לי ע"י האחות שכל פעם הגוף מגיב אחרת וחומרים השונים ואי אפשר לדעת... אין כנראה איזה דפוס קבוע...

נועם@בת

New member
המעקב לא יופסק, תמשיכי להזריק

ולפי התגובה שלך יראו אם יש טעם להמשיך עם הזריקות. קורה שלא מגיבים כמוש צריך לזריקות, אין הרבה מה לעשות נגד זה. רק לקוות שבסוף הגוף יתרצה והשחלות יבייצו
.
נועם

למעלה