בריטני ספירס
את יכולה להגיד שאני נעמה (מי זאת נעמה?). ועדיין לא יהיה אכפת לי, כי אני לא תלוי בדעות של כולכם, שמות אינטרנט יקרים. ואם באמת לא מצאת בשיר כלום, וראית אותו כסתם מילים, אז אין לך סיבה לענות לי להודעה הזאת. שטחי שכמותי. אגב, השיר הזה לא נועד להדהים, הוא נכתב מתוך שיכורות, עייפות, עיניים דומעות, ועבר שפרץ פתאום לתוך הלב. הוא נכתב מתוך החוסר איזון שבכימיקלים שבמוח שלי. לא מתוך איזון וחישוב. אין בו מטאפורות מדהימות. אין אקספוזיציה לירית. אין מילות מפתח. אין מבנה מיוחד. יש אותי. וזה הכל. כל החוסר ייחוד שבי - זה חוסר הייחוד שבשיר. יפה לא? בצורה חסרת ייחוד, זאת אומרת! כל הכבוד לך שהבנת את המילים בשיר! השיר מאוד מסובך! (חלום לעוף יכול להתפרש בכל כך הרבה דברים אחרות וברורות!) יש בזה רובד סמוי, שלא הגעת אליו, לעומת זאת, אבל עם האינטלקט הנעלה שלך, תוך שניות זה כבר יהיה בכיסך. אני, אגב, יודע מה הייתי רוצה להגיד לה. כל הנקודה היא לא להחיות אותה למשפט, אלא להכיר אותה בחיים, בלי הפרשה המצערת. כן, כן, כמו שאני מדבר עם כל אדם אחר, כך ארצה לדבר איתה. אך יותר לעומק. בדראסטיות מסויימת. ואגב, אם אני אתאבד, אני אדאג להודיע בפורום מיד לפני, כדי שלא תהיי במתח, אל דאגה (אחלה שימוש בכינוי המעפן שלי). דיכאון זה חוסר איזון במוח, מה? דיכאון של אחרי מוות של אהובה.. זה חוסר איזון כימיקלים במוח? או שאולי זה מושפע מגורמים חיצוניים לא כימיים, שמעובדים לכימיקלים? בסדר, אנחנו בשר ודם, והמוח הוא הנפש והנשמה - אבל העובדה שדברים לא כימיים מובעים לתהליכים כימיים מראה לך שכנראה שיש בזה קצת יותר מזה. חוץ מזה, אולי אני דפוק תמידי, חולה נפש, ואולי אני בסה``כ עוד אחד שפשוט חושב לרמה קצת שונה וברמה קצת שונה, שפשוט נפל על משהו, קרינה מהמסך, שפשוט הרס לי את האיזון שוב. שיט! אני חייב לשתות יותר נוזלים בסיסיים. אולי זו הבעייה? מילים הם כל מה שיש לנו. אני לא אגיב בכלל למה שאמרת, כי מה שאמרת זה פשוט פגיעה בכל מכל. אם אין מילים, אז מה זה ציורים? מה זה מוזיקה? מה זה סמלים? מה זה אנשים? רק מה שבתוך המוח, ללא החושים - זה אנחנו? רק תינוקות, בשנייה הראשונה של קיום מוחם, לפני הלידה, לפני התחושה הראשונה - רק הם בעצם חיים? אולי. ואולי אנחנו לא פה. אולי אנחנו במאטריקס. ולעומת זאת, אני מרגיש משהו מעבר לכך. וכנראה שזה חוסר איזון כימי, ודפיקות טבעית במוח שלי, וכנראה שהקרינה מוסיפה, וחוסר בוויטמינים, והנה אני פה - דפוק כתמיד, דכאוני כתמיד, פריק של הטבע, עם מוח חומצי! מהר, מהר, בסיס, בסיס! לבסוף, אני לא אתן לך קרדיט על שירים שמישהו אחר שכתב - אלא רק שירים שאת כתבת. וזהו. אה, ואיזה שיר שלה את הכי אוהבת, לא שאלתי עדיין? Hit me baby one more time!