עין חוד

הילית111

New member
עין חוד

שלום רב
אשמח לקבת המלצה על מסעדה טובה בעין חוד
לשבת בצהרים
תודה !!!
חג שמח

FiReBall

New member
יש שם יותר מאחת?

katam

New member
יש מסעדה בשם נוף מול הואדי

היינו מזמן והיה נחמד מאד

Gרר

New member
יש את הבית בעין חוד...

מסעדה עם אוכל ערבי שידועה בכמויות הרבות של האוכל שהם שופכים עליך. פייר? שום דבר כמעט לא היה לטעמי. סתם כל מיני מנות של אורז עם כמה חתיכות עוף בפנים. יצאתי משם עם בטן ממש לא מלאה ועם הרבה אכזבה. זה בטח לא היה שווה את הנסיעה בכביש המשובש שכמעט דפק לנו את האוטו.

הרבה סלטים, חיים ומבושלים -

סוגי עלים עונתיים, חומוס אגוזים - שהיה נהדר, ודומים. אצלנו זו נחשבת באופן מובהק מסעדת בנות. אין "מספיק" בשר לבנים , משעמם להם כל הירוק הזה וכד'.

הנוף נפלא. הדברת וההסברים והסיפורים האין סופיים של המלצרים - שהם גם חלק מהמשפחה שלה שייכת המסעדה עושה את כל הענין די מעיק לטעמנו.

salo22

New member
מסעדת בנות ?

יהא מה שזה.. וכדאי שיאכלו קצת עלים החבר'ה, מאוד בריא להם.. הבית בעין חוד זו מסעדה שאפשר לשבוע בה 3 פעמים באותה ארוחה ועוד יגישו לך אוכל אם תרצה בחפץ לב. היה שם מספיק בשר בעבר, סיניה טובה, מקלובה לא רעה בכלל שלפעמים יש בה גם כבש אבל אני מאוד בעדה גם עם עוף, על הכבד עוף ובשר עוף קצוץ עם בצל הם יכולים לוותר ולהשקיע במנה בשרית אחרת. נכון שרוב המנות בהן יש בשר אינן מצדיקות נסיעה מיוחדת, אבל כל החוויה כן. ב 90 ש"ח לצפות ליותר מזה, לא הגיוני.

salo22

New member
ולגבי הדיבורים

ככה זה כשמרגישים שמארחים אותך בבית, מי שלא מתאים לו חבל לבוא מראש ואז להגיד שזה מעיק. זה חלק מרוח המקום ואני מאוד בעד, תמיד שמח להתעדכן בסיפורים ובשלום בני המשפחה.

CANDY MAN

New member
לגבי המחיר שרשמת..

לא יודע מתי היית אבל אנחנו היינו בשבת לפני שלושה שבועות והמחיר היה 110 ש"ח.

תכלס בשביל חוויה חד פעמית זה שווה.

יש 2 מסלולים

אז אם היית לא בשבת/ חג אולי הזמנת את הזול יותר שגם הוא בשפע ומשתלם. אולי יש אפילו יותר מאחד.
גם לדעתי אוכלים לשובע אוכל טרי וטעים. שכחתי לרגע מהמקלובה שהייתה באמת טובה.
רק שנאמר לי שבחגים יש תחושה שאתה חלק מפס יצור, מפעל הסעדה המוני... ( יש שם מעל 300 מקומות, הם אמרו לי פעם)

salo22

New member
תודה על המידע

לא ידעתי שעידכנו לשני מסלולים, זה נשמע מעניין. בתקופות העמוסות זה ממש נורא לבוא לכל מסעדה פופולארית ערבית - אני מתפדח לרוב פעמיים, גם בגלל שהחווייה עמוסה ומעיקה וגם בגלל שיוצא לי לראות את הסועד הישראלי הממוצע ברגעי שפל די קשים. ושם בהחלט יש מעל 300 מקומות והם יעשו מעל ומעבר לרצות, אגב היו פעמים שהוזמנו לשם לשבת בצהריים על ידי חברים ומשפחה בעבר, וב 99% מהמקרים סירבנו בנימוס.

זה לא חדש

אבל הם משנים את החוקים לפי כוון הרוח אז תמיד שווה להתקשר לבדוק...
לא ניסיתי להגיע לשם ברגעי לחץ, למה לי? חסרים מצבי סטרס\דחק\לחץ\עצבים? שאני אארגן לעצמי אחד ביוזמתי?
אין מצב.

מבחינת המסוקסים במשפחתנו - עלים זה לא אוכל

אנחנו אוהבות מאוד - והיה לנו מאוד טעים שם.

ואכן, אחרי הפעם השלישית שהיינו, הדיבורים כבר היו לנו קצת יותר מדי. באנו לפגוש ולהפגש עם חברים ולשוחח איתם.
והיה לנו קצת יותר מדי ההסברים והדיבורים. לנו היה קצת מעיק - אולי לאחרים זה מענג - לגמרי לגיטימי

אגב, יש כמה מקומות, גם בנצרת, שאנחנו מאוד בני בית שם, וגם בהם - חוץ משלום, והתענינות קצרצרה בשלום המשפחה וכד ( התענ ינות אמיתית אגב, ודו צדדית )
משאירים לנו מקום לעצמנו.

salo22

New member
מעניין

הגברים הרבה יותר דברניים שם, זה אין ספק. כאשר הנשים מגישות, יש יותר ביישנות והרבה פחות דיבורים. אף פעם לא העיקו עלינו שם, והיינו שם המון. לפעמים אני גם חושב שזה תלוי בכל מקרה במידת הידידות שמפגינים - ככל שמראים יותר התעניינות בהתחלה, כך הם ירגישו יותר בנוח לספר ולדבר. "הצגת העניינים" בהתחלה לדעתי לא קשורה לנושא ודי הכרחית - כי זה מקום שונה וארוחה שהסועד הישראלי יכול בהחלט לא להגיב לה בנוחות או בידידות, לכן חשוב להם להבהיר כמה דברים בהתחלה, וגדודי מטיילים חסרי סבלנות בסיטואציות רבות בהחלט יכולים להלחיץ ולהרתיע אותם. אני חושב שהמקום בעין חוד עדיין שונה לגמרי מכל מסעדה ערבית אחרת, לפחות שאני מכיר - האוכל אם לא השתנה הרבה, מגיע גם מבתי המשפחה והשכנים הסמוכים, ותמיד תמיד ישמחו להתעניינות בשלנים בסירים, גם ראיתי וגם במקרים של סועדים שהיו איתנו, בשמחה הכניסו למטבח להסביר על מנה מסויימת או תבלינים כאלה ואחרים, לשתף מתכונים וכולי, והכל בנחמדות וסבלנות אין קץ. זה משהו שצריך להבין ולהעריך, כי מאליו זה לא מובן, גם ב"מחיר" של סועדים פה ושם שירגישו שלא משאירים להם מקום לעצמם, למרות שאני בטוח ש"מטרידים סדרתיים" הם ממש לא בכל מקרה

דעה קונטרה

אכלנו את המסלול היותר זול (יש דבר כזה, לא בחגים)
הבנות מאוד אהבו וגם אנחנו
מוצלח במיוחד היה המרק, סלטים אהבנו, בשר נחמד (אבל לקחנו זול אז חלק מהדברים אין, אני כבר לא זוכרת איזה, אורז היה טעים)
לקחת בחשבון- רועש עמוס ופשוט בעיצוב.
מחיר מלא לדעתי 110 ש"ח לראש. מחיר זול (מסלול מקוצר שבהחלט מספיק) אני לא זוכרת מחירו אבל לא רלוונטי בפסח...

למעלה