עין הרע

KIPI נשואה

New member
עין הרע

לפני כמה שנים נכנסתי למקלחת ופתחתי את ברז המים. המים יצאו בצבע אדום כמו דם (ולא דמיינתי וזה לא היה בצבע חום שמרמז על בעיות בצנרת...) הייתי בשוק מזה אבל זה נשכח. אחותי אמרה לי שסיפרה את זה למישהו ש"רואה נסתרות" והוא אמר שזה מסמל משהו לא טוב עין הרע שיש עלי ואני צריכה לגשת למישהי שתוציא את זה ממני. בבקשה דעתכם בנושא... תודה

לפני כמה שנים....

וב"ה מאז הכל בסדר? מי שלא מקפיד בעניין זה - זה לא מזיק לו. ומאידך, מה הבעיה לגשת שיוציאו ממך עין הרע?

KIPI נשואה

New member
תודה על התגובה...

זה מטריד אותי עכשיו בגלל מה שאמרו לאחותי, אני לא מרגישה שיש עלי עין הרע אבל אולי יש ואני פוחדת שזה יתבטא בעתיד כשאני ארצה להיכנס להריון, להתקדם בעבודה וכד'. קצת מפחיד אותי לגשת למישהי שתוציא ממני במידה ויש כנראה בגלל כל מיני תוכניות שראיתי בטלוויזיה על דיבוק, ולמרות שזה לא קשור אחד לשני. אתה חושב שיש לי דרך לבדוק אם יש עלי עין הרע לפני שאני אלך למישהי שתוציא ממני?

ben zion

New member
נשמע לא רציני

בס"ד מה שחכמי ישראל ממליצים בעניין זה הוא ביטחון בה'. את יכולה גם לתת צדקה ולהתפלל על העניין. והבוטח בה' חסד יסובבנהו. אם בכל זאת את חוששת, תוכלי לפנות לרב עזרא שיינברג או לרב שמואל אליהו באתר MORIYA.ORG.IL כמו כן ניתן לפנות למקובלים רציניים כגון מרן הראש"ל מרדכי אליהו שליט"א וכן ניתן לפנות לרב יורם אברגי'ל מנתיבות.

ben zion

New member
יודעי נסתרות

בס"ד אגב, המושג "יודע נסתרות" לא ברור כל צרכו. יש הרבה מתחזים, ויש כאלה שמשתמשים ברוח הטומאה. לא לכל "יודע נסתרות" התורה מתירה לפנות ויש מעלות רבות של חכמה וקדושה אותם צריך להשיג האדם על מנת לזכות לרוח הקודש אמיתית שיש לה ערך תורני.

KIPI נשואה

New member
בקשר ליודעי נסתרות

לא פניתי אליהם כלל, לאחותי יצא לדבר עם מישהו שהיא עובדת והוא אמר לה שיש לו יכולת לראות נסתרות והוא הוכיח לה. בשיחה אחת יצא לה להזכיר את מה שקרה לי והוא אמר שזה סימן לעין הרע. אני לא נוטה לפנות לאנשים מסוג זה אבל עכשיו זה מאוד מעסיק את המחשבה שלי

מומלץ שלא.

בס"ד. אדם צנוע וטהור, צדיק אמת, לא ישחק איתך בשטויות של טומאה וכו', מי שכן ,הוא כופר במוסר ובתורה. אין כזה דבר קללות, הן לא קיימות, שמעתי מכמוה"ר שיינברגר שליט"א המקובל הגאון שאמר שלא קיימים היום מכשפים ומעלים באוב ומעוננים וכו' כי זה מזה עשה הקב"ה וכמו שאין היום נביאים וכאלו שעושים ניסים גלויים לא קיימים כאלו שמסוגלים לעשות אחרת, פעם הם היו קיימים בתקופת הנביאים ,דהיינו בלעם למשל, אבל היום אין כזה דבר ,מי שמתעסק בזה מתעסק בכוחות טומאה מאד קטנים ועלובים ,שאין שום מקובל שיכול לעזור לך איתם ,רק בתפילה, צדקה , ותשובה , ובכלל יש כמה דברים שטוב לבדוק ,אם המזוזה כשרה ומונחת כראוי ,אם אין לך איזה עניין של ציעור בעלי חיים , ועוד דברים שיש לדקדק בהם שכאלו, אבל שוב , צדקה ,תפילה ותשובה , זה התרופה הטובה מכל.

למעלה