עין הרע

לימלי

New member
עין הרע

אממ לפני כמה זמן ראיתי / שמעתי על משהו כזה... לוקחים ביצה ישר מהמקרר ומחזיקים אותה מתחילים להגיד שמות של אנשים משפחה חברים שכנים כל מי שעולה בראש שהביצה מתפוצצת זה אומר שהאיש הוא זה שעושה עין הרע.. מישהו יודע על זה דברים? אני מאוד רוצה לדעת מי עושה לי עי הרע, יש לכם דרך נוספת לתת לי?

Swicca

New member
If your just..

doing something, a phisical action.. it doesnt mean something supernatural will accure afterwards. Sorry.

Darek engel

New member
כן יש פיטרון

תכתוב על פתק קטן משהו שקרה לך כתוצאה מעין הרע שעשו לך תשים טיפה דם שלך על הכתוב ותשים בתוך שקית בלילה מתחת לכרית ובלילה אתה תחלום על מי שעשה את זה והוא יחלום חלום סיוט זה על פי כישוף סיני עתיק

גל סופר

New member
ע"פ כישוף סיני עתיק?

לי זה נראה כמו משהו שהמצאת בזה הרגע. בכל אופן, אם זה באמת "כישוף סיני עתיק" איך אתה רוצה שזה יפעל לו? רק בעזרת מעשים (מוזרים ומזוכיסטיים) שאמרת לו לעשות?... גל.

neophile

New member
זה יכול לעבוד

כל כישוף יכול לעבוד כי זה תלוי במכשף. יש לא מעט כישופים , בייחוד אלו שנראים כמו תרופות סבתא שיש להם עוצמה מפני שהם מתבססים על להט הרגע ,על ספונטניות. אני פתאום מרגיש משהו מוזר...אני חושד במישהו או מישהי...ואז אני יעשה את את הטריק עם הביצה אם זה לא יעבוד זה בסך הכל אומר שהתחושה שלי היא פנימית...ולכן אני אתייחס אליה כפנימית. אבל אם באמת הביצה תשבר? כל זה לא קורה אם אתם מפקפקים בכישוף , כי אתם לא מאפשרים לקסם לזרום בחיים שלכם בחופשיות ובאמת אין שום סיבה שהכישוף יעבוד!

neophile

New member
לדעתי אתם פשוט מפחדים

שהביצה תישבר...שהכישוף יעבוד. פחד נפוץ, הפחד מהצלחה

InvisibleBeast

New member
לדעתי

הביצה נשברת מתגובה של השרירים מהתת מודע... כשיש בן אדם שכשאתה אומר את שמו זה גורם לך לקווץ את שרירי היד אז יש לך בעיות איתו :) אבל לא בטוח שהוא באמת עשה לך משהו, לרוב זה פנימי שלך.

מילקי 888

New member
אני חושבת...

שאין קשר בין הביצה למי שעושה עליך עין הרע את יכולה לנסות את זה ולא יקרה כלום כי אין לך את הכוח לגרום לביצה להישבר את המיומנות וכוח והרצון ואלו דברים שלא באין כל כך בקלות אצל כל אחד. אבל בלי קשר לביצה למה לך לגלות מי עושה עליך עין הרע? מה יעזור לך הדבר? את תפגעי באותו אדם? ואולי זהו אדם שרחוק ממך ואין עוד דרך למנוע קרבה אליו??? אני חושבת שהכי נכון לא לחפש מי עושה את זה אלא להגן על עצמך מעין הרע שיכולה לבוא ממקומות שבכלל לא יעלו בראשך. ואם יש צורך שתדעי את הגורם לעין זה יבוא אליך לבד מבלי שתתאמצי (אולי בחלום, או אפילו סתם ככה בהבזק מחשבתי) אבל כדאי שוב שלא תעסיק את עצמך במחשבות מאיפה זה מגיע כי לעיתים הם מוטעות וישנה אפשרות שזה יפגע בך, תקח את הדרכים להגן מעין הרע ואלו תלוייות באמונה אישית של כל אחד ואחת. בהצלחה.

למעלה