עין הרע

עין הרע

יש לי בעיה מאוד רצינית כנראה יש עלי עין רע מאוד חזקה עוצו לי עצה איך אני מטפתר מהבעיה הזו?

gwizard

New member
החום שורף את הרוע

את יכולה לראות בזה ניצחון של אור על החושך או כל סיפור יאפי אחר שבא לך. תרופת סבתא עתיקה.

EvilFlame

New member
אהה

אז מסביר למה הסבתות בקושי רואות חחחחח זה כבר באמת מסביר את העניין :) יש לי הצעה יותר טוב לסיפור יאפי החום שורף חיידקים :) אבל באותה מידה לפי מה שאתה אומר שחום שורף את הרוע פשוט אוכלים חריף. אל תיקח אישית את מה שכתבתי בתור משהו להעליב כי זאת לא הייתה מטרתי.

gwizard

New member
בכיף ובסבבה

אני אוהב חריף

EvilFlame

New member
:)

אגב יש לזה השפעה נוספת אצל חלק מהאנשים. זה מביא משהו מאד מאד לא טוב. זה נקרא בשפה יומיומית טחורים. בשפה לא יומיומית,דימומים מהאנוס.(עם איני מבתבלבל בין זה למשהו אחר)

מבינה אותך

אני חושבת שגם עלי יש עין הרע, אבל חבל שגולשי הפורום הזה מגיבים על מחצית מן ההודעות כאן בזלזול ובציניות.

ההגמון

New member
זה כי אנחנו יותר טובים ממכם.

תביני, סיכוי סביר שאת, כמו רוב אנשי "יש עלי קללה" כאן, פשוט חושבים או מאמינים שיש עליהם קללה כדי שזה יתן להם תירוץ שלא קשור ביכולתיהם, מדוע הם נכשלים בכל דבר/למה אף אחד לא אוהב אותם וכו'. זה הרבה יותר פשוט מלחשוב שאולי, רק אולי, יש לכם בעיה באופי או ביכולות.

מניין לך שאתה יודע טוב מחלקנו?

וגם אם אתה יודע טוב יותר- זה לא נותן לך לגיטימציה להשיב להודעה רצינית בצורה צינית ובוטה!

לא. אני מתכוונת לכך ש

אמנם אני לא מגולשי הפורום הקבועים, אבל יוצא לי לקרוא הודעות של גולשים.. ובין היתר את התגובות שהם מקבלים על ההודעה שלהם- והתשובות לרוב ציניות ולא מכובדות.

לא אכפת לי

אני פשוט אומרת את דעתי. ומה אכפת לך ממה שכתבתי? מה אכפת לך מה אנשים אחרים חושבים או כותבים? זה אותו הדבר! לילה טוב

ההגמון

New member
עניתי לך תשובה רצינית

ולא מזלזלת בכלל. רוב אנשי "עשו עלי כישוף" באמת משתמשים בזה בתור תירוץ עצמי וסביבתי למדוע החיים שלהם כושלים.

הממ...אני אגיד לך מה אכפת לי

מה שאנשים כותבים בפורום הם כותבים את זה לכלל הקהילה של הפורום. לכן, אני מתייחסת לזה. אבל אם אנשים כותבים לאנשים מסוימים, שאני לא מכירה ולא אכפת לי מהם, אז....ואין צורך לרגוז יקירה, אין צורך.

gwizard

New member
על שאלות מפגרות מקבלים תשובה בהתאם

והנה מתכון בדוק להסרת עין הרע: דופקים ת'ראש בקיר 5 פעם. כואב ? מצויין, זה מגרש את הרוע. עדיין חושבים שיש עין רעה ? דופקים ת'ראש עוד 5 פעם. כואב יותר ? מעולה, רק שיהיה קיר בטון ולא גבס למה חבל על הקיר. תחזרו על התהליך עד שאתם משוכנעים שאין יותר עין הרע אליכם. או לחילופין שילחו לי בדואר 1000 שקל במזומן. ועכשיו תקראו את הכותרת.

neophile

New member
gwizard הוא מתחזה!../images/Emo8.gif

תשלחי לי 1000 שקל במזומן זה להסרה "חד פעמית" של עין הרע אם את מזמינה את זה עם הגנות לעיניים רעות נוספות את מקבלת טיפות עיניים מתנה .

gwizard

New member
LOL ../images/Emo6.gif ועכשיו ברצינות

עין רעה כן קיימת. אם נסתכל על ההיסטוריה אנו נגלה כי עין רעה היא סוג של אנרגיה מזיקה המוקרנת מן העיניים (חייבים לראות את האדם). ברוב המוחלט של המקרים עין רעה היא לא יותר מהשפעה שלילית של האדם לעצמו. זאת אומרת, לא כישוף. אנשים באופן טבעי לא מוכנים לקבל שהם עצמם הגורמים לבעיות שלהם ומאשימים מישהו אחר כי כך יותר קל. אבל ישנם מקרים נדירים שעין רעה אכן מגיעה ממקור חיצוני. בדרך כלל אלו אנשים שלא מבינים את מכניקה העדינה של הכישוף ופועלים לפי מתכון מוכן מראש. בגלל זה, העוצמה של זה מאוד חלשה ומאוד קל לשבור את זה. הנה שיטה (והפעם אמיתית) להסרת עין רעה: קחו סיר בינוני. מלאו במים 3/4 מהסיר. קחו שמן זית טהור וטפטפו 3 טיפות ממנו לסיר אחד אחר השניה לאותו המקום. אם הטיפות מתפזרות - אין עין רעה. אם הטיפות מרוכזות יחד - יש. כדי להסיר אותה - קחו מחט והפרידו את השמן המרוכז בנקודה אחת בסיר לחלקים. כמה שעין רעה יותר חזקה כך יקח יותר זמן לעשות זאת. אם לא מצליחים (השמן חוזר להיות מרוכז יחד) - ממשיכים עד שמצליחים. זאת שיטה איטלקית עתיקה והיא עובדת לדברי סופר כריסטופר פנזק.

למעלה