עין הרע

• פותח הנושא usi1
  • פורסם בתאריך

usi1

New member
עין הרע

שאלה: איך זה יכול להיות ששיחת טלפון דווקא מאמא שלי הופכת את היום לרע, רע מאוד? ולא הפעם הראשונה שזה קורה. אני מסוכסכת עם אחותי ואמא שלי מאוד לוחצת שאני אחדש איתה את הקשר וכל פעם שהיא מדברת איתי על זה קורה משהוא רע. אני לא רוצה להכנע ללחץ, מה אני אמורה לעשות? לנתק קשר מאמא שלי? זה לא קצת מוגזם? ניסיתי להגיד לה שתרד ממני אבל זה לא עוזר. כל פעם שאני אומרת לה תרדי ממני היא אומרת לי שזה יביא לי מזל רע שאני לא מדברת איתה, מה לעשות, להתקשר לאחותי להגיד לה תשמעי, אני לא סובלת אותך אבל אמא ממררת לי את החיים? מה עושים? ומה לעשות נגד עין הרע שברור ששמו לי?

לא תמיד זה עין רעה.

למרות שאמהות עושות ללא כוונה עין רעה על ילדיהן. הלחץ שאת נמצאת בו בגלל אימך נותן לך אולי תחושת עין רעה בגלל האנרגיות השליליות שלך והכעסים המצטברים.

IBP1

New member
קודם כל באים למישהו שמבין בזאת .

כל קורא בקלפים ,קפה, כף יד . יוכל לזהות סימנים לזאת .ישנם דברים נוספים שאפשר לעשות בכדי לגלות . אך רצוי לדעת שהגילוי אינו אומר הסרה והסרה אינה סוף הדבר . יש לעשות הגנה. אני ממליץ לפנות לאדם שעוסק בזאת. האדם שאני ממליץ לך לפנות אליו בקשר להסרה הוא ידידי מיקי הקורא .בסיום בקשי ממנו קמיע . את יכולה לפנות גם אלי גם בשביל זה במייל [email protected]

usi1

New member
מה זה בדיוק הגנה

לא מדובר בזנבות בעלי חיים וכו' אני מקווה.....

IBP1

New member
כאוהב וידיד לבעלי חיים ........

אני מאוד מתנגד לשימוש בבעלי חיים אפילו כקורבן ליום הכיפורים .הגנות יכולים לכלול משפחה גדולה של ענפים במיסטיקה ,הכל תלוי בהבחנה של מי שעוסק בכישוף .ישנם כל מיני סוגי קמיעים שאותם מכינים כהגנה מפני כישוף. כל מכשף וסוג השיטה בה הוא עובד . רצוי ללכת לאדם מהימן ,שאת חשה שהוא מבין בנושא . רצוי לבדוק ואפילו להגיע לאדם כזה עם מעט מושג במה שצריך לקרות . אם אין לך מושג ,תשאלי ותבררי מה הוא עושה. את יכולה להביא לכאן לפורום את אשר עשה המכשף ואנו מחווה דעתינו על מהימנותו. עוד דבר .רצוי לא לשתות חומרים שהוא נותן לך לשתות ורצוי ללכת למכשף מלווה תמיד במישהו שאת בוטחת בו.

למעלה