עין הרע

tsufi me

New member
עין הרע

המשפחה לי חווה המון אסונות לאחרונה מבלי סיבה ניראית לעין ואני חושבת שיש סיכוי שעושים לנו העין הרע מה אפשר לעשות נגד זה????

להפסיק להאמין בזאת...

כי להמשיך להאמין בזאת זה להמשיך ולהזין אמונה זו באנרגיה המשמרת אותה בחיים.

בוקר טוב לך צופי

ברוך בואך
לגבי האסונות יש כמה תשובות אפשריות ולאו דווקא עין הרע, ייתכן שיש משהו שהבריאה מנסה להתריע שאינכם פועלים בו נכון ואתם צריכים לשנות, יש גם את העובדה שזו תקופה של סיומות, המון אנשים מסיימים תפקידם ולכן ריבוי מקרי מוות, או אסונות שחווים אנשים כדי לגרום להם לזוז, לצורך השינוי בחיים. אם המשפחה שלך לא מאמינה ולא מפחדת מעין הרע זה לא יבוא אליה... מאחלת לך רק דברים טובים

roksan

New member

לגמרי מסכימה איתך רונית. הייתי מציעה לבדוק מזוזות בנוסף.

snoopytush

New member
היי אפשר לברר את זה ולבטל את זה

אני מסכימה שכשמאמינים בזה זה מגדיל את ההשפעה. אבל אני כן מאמינה בכישופים ולחברה שלי עשו כישוף בזמנו שפגע במשפחה שלה. אבל זה אפשרי לבדיקה ולביטול אצל מומחים לאו דווקא מומחים לכישוף. כי יש כל מיני שיטות טיהור. מציעה לך לחפש מומחה שכזה ולנסות לא להאמין בזה או לאמץ אמונה הפוכה שיהיה טוב והדברים יסתדרו.

IBP1

New member
היי אחותי

עין הרע אינו כישוף והוא אינו יכול לפגוע במשפחה שלמה. זו אנרגיה העוברת מאדם אחד אל אדם אחר ,אך לא לקבוצה שלמה. יש בעיה עם עין הרע מהסיבה הפשוטה שאין הבטחה שאיך שסיימת לטהר את עצמך ממנה לא תפיל אתה בעצמך על עצמך אחת נוספת . על עשיית עין הרע אין שליטה גופנית ולא רגשית ועל כן אינך יכול לבלום עצמך מלעשות זאת לעצמך ,לשונאיך ואו לאהובייך . מה גם שאינך יכול לחוש אותה בתוכך וכל שכן גם ,מתי עשית למישהו ואו שעשו לך.

פיה 61

New member
עין הרע

אין דבר כזה עין הרע אלו אמונות טפלות עממיות שעברו זמנן ... אין אדם או גורם כלשהו אשר אשם במצבכם וגרם לעין רעה זוהי חשיבה המאפינת את בעל דפוס הקורבן כלומר לא לוקח אחריות על היצירה שלו .ומאשים אחרים במצבו אם אדם אנו חושש כלל מאנרגיות שליליות או עין הרע וכו הוא כל הזמן באיזון הוא לא יפגע כלל וחושב חיובי .. שהוא חושב על כך על העין רעה וכו .. הוא מעצים את מחשבתו ויוצר לעצמו עין רעה רק במחשבתו על כך ...

IBP1

New member
אגב היהדות מאמינה בעין הרע וכך גם האיסלם

והנצרות ועוד דתות מסויימות בעולם.

פיה 61

New member
אמונות של האתמול הם לא האמונות של היום

האמונות היו בהתאם לתודעות האדם דאז .. אין מצב קבוע ביקום אין מצב קבוע באמונות של העבר ...

פיה 61

New member
לכל אדם יש את האמונות שלו

לכל אדם יש את האמונות שלו שהוא מאמין בהם .. וזה בסדר גמור .. אני לא מאמינה ב 1 חתול שחור = מביא מזל רע 2 עין הרע 3 הקשה בעץ שמזכירים את שמו של האדם לטובה 4 אדם שרואה כוכב יכול לבקש משאלה והיא תתגשם 5 אימרה מלח מים שום בצל מרחיקה דבורים וצרעות 6 אם אדם ישב בפינת השולחן הוא לא יתחתן 7 שנים 7 שמקישים בעץ מברחים רוחות רעות ששוכנות בעץ ועוד ..

IBP1

New member
אוקי בואי נבחן משהו אחר

בקיומו של אל את מאמינה ?

פיה 61

New member
מאמינה בהחלט

מאמינה ביקום אך שנקרא בכוח חיצוני גדול .. מאמינה בכמה אלים שחברו ויצרו אותנו .. כל בוקר אומרת את תפילת אנא בכוח . ולאחר מודה ליקום על הטוב שבחיי ...

גל סופר

New member
הפלא הוא שכתבת שאת מאמינה בכמה אלים

היהדות היא דת מונותאיסטית. או שאת מדברת על "יהדות" מסוג אחר?

IBP1

New member
הפלא הוא שמי שפוסל עין הרע

ויהודי הוא וכל תורתו עוסקת בעין הרע. ואיני חושב שתרצי לדעת מה דעתם של רבנים על אלה שאינם מאמינים בעין הרע או בשדים......

גל סופר

New member
זאב אבירז, אני מניח?

כך זה מריח לי, בכל אופן. בעבר כתבתי את דעתי על קבוצת החמש והיה על כך דיון, בו הובעה הדעה לפיה חלק נרחב ביותר ממה שהוא לכאורה מידע מתוקשר, כבר מופיע בכתבי שחר-הזהב.

פיה 61

New member
גם זאב אבירז

רשום בבראשית פרק ו הנפילים הם המלאכים שנפלו היות ונמשכו לבנות האדם ויבאו בני האלוהים אל בנות האדם וילדו להם .. הנפילים הם הענקים תוצר כלאים או מלאכים שנפלו וסרחו הם התאחדו עם בנות האדם ויצרו המשכיות ..לא יכלו לשלוט ביצריהם בהרבה תיקשורים זה מוזכר מתחברת לנאמר בתיקשורים ... זאת האמונה שלי ...

גל סופר

New member
המשכיות בתור אלים?

אם זו האמונה שלך אני לחלוטין מכבד אותה. אבל אמונה באלים היא לא ממש יהדות...

למעלה