עין הרע

עין הרע../images/Emo57.gif

אתן מכירות את זה, שהכל מתחיל להסתדר, הילד מתחיל לישון כמו שצריך (לי הוא מושך 8 שעות בין 8 בערב ל 4 בבוקר או בין 9 ל-5), ואז את מתחילה לספר לכולם, וטרח שוב הכל מתחרבש, לי זה תמיד קורה. אני נשבעת לא לדבר על דברים טובים שמסתדרים עם שי, לא מתאפקת, ושוב הכל מתהפך, עין הרע כבר אמרתי...

zimes

New member
ציפיות מוגזמות?

אנחנו חוסכים את הענין של עין הרע, ולא מאמינים לכלום. רק מודים על 5 לילות טובים רצופים, ומחכים למכה: הלילה השישי, הנורא... (ענין של גישה: השלמנו עם זה שיש לנו עוד שנה ו 11 לא לישון)

ועוד איך מכירה את זה....

הייתה תקופה שכל יום הסבים והסבתות היו שואלים אותי איך עבר הלילה. וכשהתחילו הלילות הטובים סיפרתי בשמחה למשפחה ולחברים ששאלו ואז התחילו שוב ההתעוררויות. זה קרה פעמיים ככה ומאז אני לא מדווחת יותר על הלילות - אני רק אומרת שיש לילות ויש לילות. דרך אגב, בתקופה האחרונה יש בעיקר לילות שרצופים בהתעוררויות.

אפילו לחשוב אסור! אני למשל

הלילה השתכנעתי שזה ככה. לא סיפרתי, רק חשבתי בליבי שמשה ישן יפה כמעט שבוע. הלילה הוא חגג (בכי, הנקה, שוב בכי...) עד שבחמש וחצי נשברתי ונתתי לו רסקיו...אז הוא נרדם טוב עד שמונה וחצי.

zimes

New member
רסקיו רמדי

מבוססת על תמציות פרחי באך. מרגיע, ולפיכך טוב להכל - הרגעת כאב, החלמה של פצע, הרגעה של הנפש....

רסקיו נותנים במקרה של היסטריה שלא

מצליחים להרגיע (לפחות אצלינו זה עבד) כי משה לפעמים נכנס לקריזה של בכי שהוא לא מסוגל לצאת ממנה בכוחות עצמו.אנחנו מטפלים בו בפרחי בך ובדרך כלל כבר אין לו את ההיסטריות האלה. זה התחיל כשיצאתי לעבודה. רסקיו לא טוב לטיפול ממושך אלא למקרים חד-פעמיים של סטרס, כמו חיסון או, כמו שאמרתי, היסטריה. משה בן 11 חוד´.

אני גיליתי איך עושים undo ../images/Emo8.gif

לעין הרע. אני טורחת לספר גם כשהכל מתחרבש..... ובהדגשה יתרה.... וזה עובד - הכל חוזר להיות כמו שהיה....

dana29

New member
גם לי זה קורה, אם כי אני אומרת

שכל עוד מדובר בקטנות כמו שהתינוק מתעורר יותר או פחות, לא נורא, אבל אולי באמת יש עין הרע....

למעלה