עין הרע - עזרה

jenka5

New member
עין הרע - עזרה

הי לכולם! אני פעם ראשונה משתתפת בפורום... קרה לי משהו שמאוד מדאיג אותי.... פעם ראיתי תוכנית על עין רעה ושניתן לבדוק זאת על ידי שמן ומים. עשיתי בדיקה זו וטיפה של שמן או אפילו כמה טיפות שקעו ולא עלו למעלה... עכשיו אני בסרט מזה... אם מישהו יכול לעזור בתשובה אשמח. האם צריך וניתן לטפל בזה?

שלום לגנק 5

אני מצטער איני בודק עין רעה בשמן, אין לי ניסיון בכך. אני בודק זאת באמצעות קריאה בקלפים או קפה. IBP לבטח ישמח לענות לך.

היי jenka, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בואי נמתין לתשובתם של IBP, מיקי הקורא, ועוד כמה חברים במתמחים בתחום יותר ממני
בינתיים, ברוכה הבאה ה
ה.

לא מכיר את השיטה

האם השמן שקע בתוך המים ? לא נראה לי שזה אפשרי ! לגבי עין הרע, לצערי היא קיימת בצורה זו או אחרת. אך ניתן לטפל בה בנקל ומהבית! הפסיקי להאמין בה! זו הגדולה של כוח המחשבה שלנו, אם תאמיני שהעין הרעה לא יכולה להזיק לך היא לא תוכל להזיק לך! אגב הידעתם....... עין הרע החזקה ביותר נגרמת ע"י ...... כן כן! ההורים שלנו!!!!! ומבינהם הכי חזקה היא העין שיוצרת האם!

jenka5

New member
צודק...

אתה צודק אבל מאוד קשה לי להוציא את זה מהראש... מישהי אמרה פעם שאני בגלגול הקודם הוצאתי עין הרע לאנשים לכן בגלגול הזה יש לי פחד אובססיבי מזה ודווקא אני מאמינה לה...

IBP1

New member
הבדיקה הנ"ל היא לא הכי מומלצת

הבדיקה של השמן והמים היא בדיקה שמוודאת רק שרמת ה-ph שלנו ירדה פלאים עד כדי כך ששינתה את רמת p.h (חומציות),קיימים קרמים מסויימים ואפילו סבונים הגורמים לירידה של רמת הp.h . מכאן שאני לא יכול להגיד במפורש אם יש או אין. אם יש לך מצלמה ותוכלי לעלות לנו תמונה ברורה של ציפורנייך (במידה והן אמיתיות שלך) הוכל להגיד לך מה עובר עלייך. אמליץ לך בכל אופן לפתוח בקלפים ולבדוק זאת בצורה יותר לעומק. והנה בדיקה בשמן יותר טובה מהבדיקה הרגילה. החומרים הדרושים : בד ואו נייר בצבע שחור כהה . כוס זכוכית שקופה חצי מלאה בשמן . הביצוע :מניחים את הכוס על הנייר ואו המפה השחורה ומביטים דרך השמן אל המפה השחורה . אם את/ה רואה את פניך רגיל ,אין לא כישוף ולא עין הרע. אם יוצא לך לראות את פניך בצורה הפוכה ,סביר להניח כי יש בך עין הרע ואו כישוף. את נוסח הבדיקה הנ"ל שאלתי מזיו מאיר יו"ר ההתאחדות הישראלית לשיטות ריפוי הוליסטיות ורייקי . אגב אם את גרה באיזור המרכז הן מיקי הקורא וכן גם אני גרים במרכז ונוכל לסייע לך.

jenka5

New member
תודה :)

תודה על התשובות לכולם... כבר דיברתי עם מיקי ואכן הפריסה הראתה שיש עין הרע... עכשיו אני בשלב החלטה מה לעשות עם זה כי עדיין אני סטודנטית... אבל אני מקווה שיהיה בסדר !

IBP1

New member
אוקי מה לא עושים בשביל סטודנטית...

יום שישי הוא היום הפנוי היחידי שלי. תתקשרי ונראה מה אני יוכל לעשות עבורך בנידון . אל תדאגי בקשר לתשלום. הטיפול עלי. נא לא לבוא לבד. שילחי לי מייל ונדבר.

שוחר1

New member
תכניסי אהבה לליבך, זה אולי נשמע נדו

נדוש. אבל אם תצליח להכניס אהבה לליבך, לבריאה, לעולם, לעצמך\ לסביבה, לא תפגע בך עין הרע. תאמצי את מאמר חז"ל שאני מביא בצורה חופשית. כל בוקר תגידי לעצמך העולם נוצר למעני, ואם לא הייתי הוא לא היה קיים. אם קשה לך, תתחילי במשהו קטן, כמו פרח או צמח, ותמשיכי הלאה.

למעלה