nel at night
New member
עין הרע- כיצד זה נראה.
אנשימים יפים, ערב טוב. אני קצת סוטה מנושא האסטרולוגיה שהשתלט פה. קיבלתי אישור מאדם רוחני בו יש בי אמונה מלאה, לפרסם תופעה המעניינת את רוב האנשים- עין הרע. תמיד קיימים האנשים שלא מאמינים, חושבים שזה יצר האמונה בלבד, שחושבים שהדבר מתחיל מחתול שחור, הליכה מתחת לסולם, מעל אנשים וכו'. עין הרע מגיעה מרגש עמוק ואמיתי של אדם
עין הרע כשמה הינה רשת דקה ושחורה הנעה במרחב כאילו היתה ציפור או גל בים, ומגיעה עד לאדם אשר היווה את המטרה. עין הרע על אדם ניתן לראות כהילה שחורה על פלג הגוף העליון בלבד (קצת מתחת לכתפיים ). כיוון שהינני פיסיקאית בנפשי ישר עלה בי הרעיון כי בעצם ניתן להוכיח את קיום הרשת בנוסחאות פיסיקאליות. רק צריך למצוא פיסיקאי שיאמין קצת ברוחניות......( ואני קצת סקפטית בקשר לכך ). הרעיון העיקרי שעלה בי הוא כי גם חור שחור הינו מקור אשר קיים במרחב ושואב אליו את כוחו. בטוחה כי העשרתי רבים מכם. מצפה לתגובות.
אנשימים יפים, ערב טוב. אני קצת סוטה מנושא האסטרולוגיה שהשתלט פה. קיבלתי אישור מאדם רוחני בו יש בי אמונה מלאה, לפרסם תופעה המעניינת את רוב האנשים- עין הרע. תמיד קיימים האנשים שלא מאמינים, חושבים שזה יצר האמונה בלבד, שחושבים שהדבר מתחיל מחתול שחור, הליכה מתחת לסולם, מעל אנשים וכו'. עין הרע מגיעה מרגש עמוק ואמיתי של אדם