עין הרע - ומה עם עין טובה ?

עין הרע - ומה עם עין טובה ?

כולם פוחדים מהעין הרע - אף אחד לא מדבר על העין הטובה . למה אין דבר כזה ? רק עין הרע ? אז יש גם עין טובה . עין הרע אכן קיימת בעולם - אך ללא בעיה ניתן לשמור על עצמנו מפניה . קודם כל עלינו ללמוד את החוק שמה שנשדר לאחר זה בדיוק מה שנקבל - כך שאם יש לנו עין הרע משמע שגם אנחנו "עשינו" עין הרע לאדם אחר . עין הרע נגרמת לאדם שמרגיש רע מהצלחתו של הזולת . כיוון שאין אדם עלי אדמות ללא אגו - אז אין אדם שיכול להעיד על עצמו שעינו טובה לגמרי . הדבר הראשון בו אנו מתבוננים כאשר אנו מסתכלים על אדם - הם העיניים - להם יש את ההשפעה הכי גדולה עלינו כמתבוננים ומה שהוא משדר מהעיניים זה מה שאנחנו סופגים ממנו . שם נמצאת העוצמה שלנו . תנסו לדמיין שיש מעין בומרנג או הדף שמחזיר את מה שאנחנו משדרים דרך העיניים בדיוק באותה מידה בחזרה אלינו . ומהי עין טובה ? למי יש עין טובה ? לזה שמקיים את המשפט :"יהי ממון חבריך חביב עליך כשלך" - כלומר זה שחברך עשיר או מצליח כלכלית יותר ממך - זה לא לרעתך - עליך להתנהג לכספו כאילו היה שלך . קשה . קשה מאוד בעולם התחרותי שלנו שכמעט הכל נמדד בכסף ... מדוע דג מסמל עין טובה והוא נגד עין הרע ? לדג אין ריסים ואין גבות , עיניו פקוחות עשרים וארבע שעות ביממה והוא כצופה על כל המתרחש תמיד . במקורות חז"ל מהוה הדג סמל לעין טובה . בזמן המבול הדג הוא היחד שלא נפגע מהחרבת העולם - הוא היחיד שניצל - לכן עין הרע אינה שולטת בו . על כן - אם תלמדו מהי עין טובה תוכלו לשמור על עצכמם מפני עין רעה . מה שתשדרו זה מה שתקבלו . אם תהיו חמדנים עין הרע תגיע אליכם - במוקדם או במאוחר . זה ששמח בשמחת הזולת הוא זה שעינו טובה ! כדי שנלמד כיצד להיות בעלי עין טובה עלינו להבין את מהותנו כאן . כל אחד מאיתנו - כאשר נולד הוא הגיע לעולם עם חבילה . חבילה שהיא רק שלו . בחבילה הזו יש יתרונות , חסרונות , תכונות אופי , ייעודים , תיקונים , ועוד . מה ששלך הוא רק שלך . זה שחברך מצליח יותר ממך - ממש לא שייך אליך . זה שלו ולא שלך . המבחנים אותם אתה עובר לא קשורים אליו . החברה בה אנו חיים לימדה אותנו להיות תחרותיים וחטטנים לגבי אופן מחייתו של האחר - אם נשכיל להפנים שמה שיש לאחר לא שייך אליי - תהיה לי רק עין טובה . אין אנו זקוקים להשוואות כאלו או אחרות בינינו לבין חברינו . אף אחד לא ייקח ממך את מה ששלך - אף אחד . רק העין שלך ...

טק טיק

New member
אלעד ! מעניין אותי למה מצאת לנכון לכתוב את זה

כאן? זה מתאים יותר לעולם המ יסטיקה או הקבלה. מה הוא עיסוקך?

למה דווקא מיסטיקה או קבלה ?

אני חושב שרוחניות היא סוד החיים והיא נמצאת בכל דבר ובכל מקום . כאשר מגיעים אליי המונים עם שאלות כמו עין הרע ואני צריך להוציא אותם חיוביים מהפגישה זה מה שהניע אותי לרשום את המאמר הזה . אימון אישי כולל חשיבה חיובית ואחריות לכך שגם אם מישהו מנסה להפריע לך אתה צריך להבין שהאחריות היא בידיים שלך ולא של אף אחד אחר . אני רוצה להפריך את עניין עין הרע ולהסביר מה מקומה בחיינו ולהיכנס לפרופורציות . אלעד . אני יועץ מכוון ומדריך על פי כוחו של תת המודע , פותר חלומות ומתקשר (לא מה שאתה חושב ...) .

ogold1

New member
מאמר מעניין

תודה

טק טיק

New member
כי במסטיקה וקבלה יש המון רוחניות,

כאשר אתה כותב חלומות ומתקשר (לא מה שאתה חושב) מאיין אתה יודע מה אני חושבת? האם תיקשור הוא לא עם מלאכים? כי יש מתקשרים שזה מה שהם מסםרים. האם כל אחד יכול להיות מתקשר? הזמנתי מתקשרת ידועה שמופיעה בטלויזיה וברדיו לערב שארגנתי בביתי, היו 30 אורחים, היא הבטיחה לנו שתוכיח לנו באותו ערב שהיא מתקשרת ושהיא תדהים אותנו, לא התליח לה, אז מה זה אומר?

זה בדיוק מה שאני מתכוון

מתקשר לא מתקשר עם מלאכים ... והוא לא מגלה את העתיד ובכלל - תקשור זה לא כל כך פשוט כמו שזה נמע ואפילו מסוכן . אני רואה את עצמי כמאמן אישי שמשתמש בתקשור ככלי להבנת אופיו של זה שפונה אליי ולניתוח אישיותו וסביבתו וכו' . זו תשובתי בנוגע ל :"האם כל אחד יכול לתקשר ?" הסיכון בקורס לתקשור כולם רוצים לתקשר . כולם נדהמים ממתקשרים כיצד הם מגלים מה שהם מגלים ורוצים לדעת איך הם עושים מה שהם עושים ... לא כל אדם בעל אינטואיציה מפותחת צריך לתקשר . תקשור זהו דבר די מסוכן . לכולם יש אינטואיציה - זה עדיין לא קובע שכולם יכולים לתקשר כפי שטוענים רוב המתקשרים בארץ באומרם :"יש לך את זה . לכולם יש את זה - צריך רק לרצות ..." . אני מסכים עם קביעה זו - אך מתקשר לא רק מעביר מסרים , מתקשר לא מגלה עתידות - מתקשר גם מדריך לחיים , מתקשר גם מתעסק עם אנרגיות , מתקשר גם צריך לדעת לעמוד במבחנים לא קלים בחייו הוא בגלל רמתו הרוחנית לפני שרץ לעזור לאחרים , מתקשר צריך להתמודד גם עם דברים לא נעימים שהוא רואה בתקשור ואיך להעביר אותם הלאה ... מתקשר זה לא הוקוס פוקוס . אנשים נרשמים לקורסי קלפים בהמוניהם - בתור תחביב זה מומלץ מאוד - לא בתור מקצוע , אלא אם בחנת היטב את הסיכונים . תקשור לא נועד לשאלה ותשובה מהירה - יש הרבה מעבר . אם מתקשר יודע להתחבר למימד האחר של העולם שמעבר - על ידי שאלה פשוטה את הקלפים - הוא לא יגיע לשם . תת המודע שלו יכוון אותו למקום המתאים . אדם כזה ששואל שאלה פשוטה - כמו האם אתקבל לעבודה ? - על ידי קלפים - תת המודע שלו מדבר אל הקלפים ומשפיע עליהם וגורם לקלף המתאים להיפתח . תארו מצב מסוים : אני פונה למתקשר ושואל אותו על ראש הממשלה - מה יהיה מצבו בבחירות הקרובות ?מה עם הדעה של אותו מתקשר על ראש הממשלה ? - גם הוא חי כאן וגם לו יש דעות , וגם הוא מרגיש משהו הרבה לפני ששאל את הקלפים או תקשר על ראש הממשלה - התקשור לא נקי במצב כזה והוא ניתן בערבון מוגבל . המתקשר גורם לקלף מסוים להיפתח כי תת המודע שלו כך רוצה . בדיוק כפי שישנם מתקשרים שקולעים במפתיע למחשבות של מטופל כזה או אחר שהגיע אליהם - הם קוראים לו את המחשבות ללא ידיעתם . אם המתקשר מתקשר על האדם לפני שהגיע מבלי לראותו ומבלי לשמוע את סיפורו התקשור טהור ונקי , כיוון שכך אין למתקשר ממה להיות מושפע . ברגע שהאדם פצה את פיו כבר יש רושם ראשוני למתקשר . בדיוק כפי שבסיאנס אנו נדהמים מהתשובות לשאלות שאנו מקבלים . "הרי איך הנשמה יודעת ?" - ובכן הנשמה לא יודעת - הנשמה היא נשמה שקרנית והיא קוראת את מחשבותינו . אם נשאל את הנשמה שהגיעה שאלה שאין אנו יודעים את התשובה עליה ולארח בירור נגלה שאכן התשובה הייתה נכונה - היה כאן תקשור אמיתי . סיאנס אסור כמובן כיוון שאותה נשמה שמגיעה מלווה באנרגיות מאוד חזקות , היא מגיעה כל כך בקלות כיוון שהיא מגיעה מכף הקלע - שם רע לה כמובן ולמקום שהגיעה הכרגע , לעולם שלנו - יותר טוב לה והיא רוצה להישאר כאן . לכן נשמה כזאת תרצה להישאר בעולם זה וגם לאחר סיום הסיאנס היא בעצם תישאר כאן והאנרגיות הלא טהורות שלה יזיקו לעושי הסיאנס . לא ארחיב כאן בנושא הסיאנס (במאמר על סיאנסים אני מסביר מה ההבדל בין תקשור לסיאנס) . תקשור הוא לא אינטואיציה - שימו לב - אינטואיציה היא שלב מאוד מאוד ראשוני בתקשור . תקשור הוא רוחניות במלואה ... ואנרגיות חזקות למדי - תקשור הוא עולם שיש ללמוד אותו ואת הסיכונים הנלווים לפני שמנסים ...

טק טיק

New member
מתקשר יקר, אתה כל הזמן מספר וכותב

מה התיקשור לא ! צסביר לנו קצת מה התקשור כן.

טק טיק - כבקשתך ...קצת ארוך

מעט מהדברים חוזרים על עצמם מהמאמר הקדום אבל המאמר מדבר כולו על מהו תקשור ... תקשור , מתקשר , עלומות עליונים , אור ואהבה , עולמות הבריאה , העולם הבא , מדריכים רוחניים , איחוד עולמי לכלל היקום , תדר אנרגטי - מה זה כל הבלגן הזה ? מה הקשר בין זה לבין תקשור ? חשבתי לעצמי שהגיע הזמן שאנשים שלא מבינים ברוחניות ומרגישים שאין להם צורך בכך בכל זאת יקראו את המאמר הזה שמסביר מהו תקשור ומכאן ייקחו דבר או חצי דבר לחיים . להבין במילים פשוטות מה זה מתקשר , מה היכולות שלו , למה דווקא הוא יכול לתקשר ועם מי הוא באמת מתקשר ... מתקשר נקרא בשפה המקצועית מדיום . זו מהסיבה שביכולתו לקשר בין שני עולמות - הוא מהווה מתווך ביניהם וכך גם שמו - מדיום - נמצא באמצע . הוא מתווך בין העולם הרוחני בו נמצאות הנשמות לבין העולם החומרי בו נמצא הגוף . המילה תקשור לקוחה מהמושג תקשורת - בדיוק כמו שאדם אחד מדבר עם השני ומתקשר איתו - כך המתקשר מתקשר עם נשמתו של האדם היושב מולו . או עם תת המודע שלו - שם נמצאות כל התשובות לכל השאלות . רמה ראשונה ובסיסית של תקשור היא עם הנשמה של האדם . לנשמת האדם יש שני עולמות בהם היא שוכנת . העולם החומרי בו נמצא הגוף ובו היא בעצם הנשמה כלואה , והעולם הרוחני בו נמצא בסיסה ושורשה הראשוני . לצורך המחשה כאשר אדם נפטר נשמתו מתחלקת לשלושה חלקים - חלק נשאר בקבר , חלק עובר לגוף הבא וחלק נשאר לנצח נצחים באותו עולם עליון ממנו גם הגיעה הנשמה לגופנו . כד להבין מהו תקשור הלכה למעשה עלינו להבין שאנו בעצמנו מתקשרים בחלומות . כאשר אנו חולמים אנו מתחברים לאותו עולם רוחני ממנו הגיעה הנשמה ושם אנו פוגשים בנשמותיהם של מכרים , ידידים או סתם אנשים ודמויות . שם אין תחושת זמן , מרחב או מקום . שם הכל אפשרי . כיוון שכך בעולם זה ישנם רמזים על העתיד אותם ניתן להוכיח על ידי חלומות נבואיים . כאשר המתקשר מתקשר הוא "בסך הכל" מתחבר לאותו עולם אך במצב עירות . הוא לא זקוק לשינה לשם כך . זוהי יכולת לא קלה כלל ומאוד מורכבת - למרות שנראה מבחוץ שהדבר פשוט . יכולת זו טומנת בחובה מכלול אדיר של אנרגיות שנכנסות לגוף המתקשר בזמן התקשור - ואם לא יהיה מנוסה מספיק גופו יכול להגיע למצב של חוסר איזון . בחלומות כאשר אנו מתקשרים איננו יכולים להיפגע כיוון שהגוף לא מעורב בתהליך - רק הנשמה . בתקשור גם הגוף חשוף לפגיעות . לכן המתקשרים נוהגים לבצע הגנות אנרגטיות . למה הכוונה במילים פשוטות ? נמחיש מהו תקשור ומדוע הוא מסוכן על ידי נורה חשמלית - אם ניקח נורה של 40 וולט ונחבר אותה למקור הספק של 40 וואט - הכל יהיה תקין . הנורה (שהיא הגוף) יכולה להכיל את ההספק החשמלי (שהוא הנשמה) שניתן לה . אם ירצה מקור הספק גדול יותר להתחבר לנורה - הנורה תתפוצץ . כלומר אם מתקשר מכיל יותר מידי אנרגיות בזמן קצר מידי ואינו יודע להכיל אותן גופו יכול לקרוס תחת העומס . בדיוק כפי שהנורה התפוצצה בגלל החשמל האדיר שנכנס לתוכה - כך הגוף יכול לקרוס תחת האנרגיות שנכנסו אליו ללא בקרה . על ידי המחשה זו נוכל להבין מה בעצם עושה המתקשר בזמן תקשור . הוא מתחבר לעולם שמעבר ומקבל ממנו אנרגיות איתן הוא מתקשר כדי לקבל מידע על האדם היושב מולו . אותן אנרגיות מכילות מידע מהנשמה של האדם היושב מול המתקשר - הוא מתחבר לנשמה של המטופל ומבקש ממנה עזרה . מכאן אנו מסיקים שלנשמת האדם יש שני מקומות - גם בעולם הזה וגם בעולם שמעבר . פיזיקת הקוואנטים הוכיחה זאת בצורה מדעית שאינה משתמעת לשתי פנים - זאת על ידי ניסויים שהוכיחו שעצם אחד יכול להימצא בשני מקומות בו זמנית , וכל חומר באשר הוא - לא נמצא במקום אחד אלא הולך וחוזר , כמו משוטט בין שני עולמות . בדיוק כמו שהנשמה שלנו נמצאת גם בתוך הגוף וגם בעולם שמעבר . אז מהו תקשור ? תקשור הוא מעין דרך ליצירת תקשורת עם הנשמות מהעולם שמעבר . שביניהן נמצאות גם הנשמות שלנו בעודנו בחיים . כל אוצר החיים וסוד התכלית שלנו נמצא בנשמה . אנו רק נשמה ולא גוף כלל . הגוף הוא מעין לבוש לנשמה . כפי שכתוב במקורות וכפי שהוכיחו במדע טובי המדענים בעולם שחומר כלל אינו קיים אלא למראית עין וכל שקיים הוא החלק הרוחני המחייה אותנו . והוא נשמה . המתקשר מתבחר לנשמה שלך ושואב ממנה את המידע הראוי והמתבקש לפי דרישותיך . מדריך רוחני הוא מושג שמתקשרים מרבים להשתמש בו . הוא אותו מדריך מהעולם שמעבר שלובש דמויות שונות - לעיתים קרוב משפחה , לעיתים דמות לא מוכרת - תפקידה הוא להוביל אותנו בעולם החומרי בו אנו חיים . אותו מדריך רוחני הוא לא אחר מאשר האני העליון שלנו - הנשמה הטהורה שלנו - לכל אחד מאיתנו הוא מגיע בצורות שונות - החיבור לאותו מדריך רוחני הוא בעצם החיבור לאני האמיתי שלי , לאני הפנימי שלי . הוא לא חלק אחר ממני - אלא הוא אני . סימוכין לכך נוכל למצוא בסוד חוכמת הקבלה שמסבירה שבראשית בריאת הנשמות הייתה נשמה ראשונית שהתפצלה לכ - 600,000 נשמות , וממנה בעצם נחלקו הנשמות לכל בני האדם שנולדו מאותו יום . כמו כן המדע הוכיח שעל פי הקוד הגנטי שפוצח - אכן היה אדם אחד ראשוני שממנו נבראו כל בני האדם . לסיכום מאמר זה ארצה לציין שרצוני היה להעביר במילים פשוטות מהו תקשור ואיך המתקשר יודע מה שהוא יודע - זה נראה מאוד מפתה ומאוד נחמד להיות מתקשר, אבל תקשור טומן בחובו סיכון שאיננו נראה לעין . האנרגיות הן עצומות ויש לדעת למה נכנסים לפני שרוצים להבין תקשור מהו .

למעלה