עין הרע בבית

יסמין394

New member
עין הרע בבית

אני גרה בדירה משלי, והתחלתי להאמין שיש בה ממש שדים ורוחות. קרו בה דברים מאוד מוזרים: הטיח בתקרת המטבח התמוטט במפתיע בוקר אחד, ברעש והרס עצומים, כמו אחרי רעידת אדמה. כל בעלי המקצוע שהיו אצלי- כדוגמת שמאי או טייח ואינסטלטור- לא מצאו כל סיבה לכך (לא היתה שום רטיבות). דומגאות נוספות- יש לי מחשב חדש לגמרי, והוא רוב הזמן מקולקל, כולל האינטרנט. עשרות טכנאים של בזק, בזק בינלאומי והמעבדה של החנות ממנה נרכש המחשב- לא יודעים מה הגורם לכל הקלקולים (במעבדות הוא עובד בסדר). באחד הלילות נפלה פתאום מראה שהיתה תלויה על הקיר (היא היתה מחוזקת בדיבל!). בוקר אחד נפלה מנורה שהיתה תלויה על התקרה של אחד החדרים, והתנפצה לחלוטין. כל המכשירים החשמליים שיש לי בבית (וכולם חדשים יחסית- מקסימום 3 שנים) כבר התקלקלו (מקרר, די וי די , מכונת כביסה ועוד...). מנורה שתלויה בסלון, עם 6 נורות- כולן נשרפו בבת אחת. האם יש משהו שיכול לעזור נגד כל המקרים המוזרים הללו ? בתודה מראש.

דנה A

New member
עין הרע

הי יסמין, ברוכה הבאה לפורום נשמע כמו רשימה בהחלט ארוכה, יש לי מספר שאלות בנושא שהעלת, אם אפשר מבחינתך כמה זמן את מתגוררת בדירה? איך את מרגישה עם כל האירועים הללו?? האם ארעו לך אירועים דומים גם בבתים אחרים? האם ידוע לך ההיסטוריה של הדירה- מי גר שם במהלך השנים או האם חלו שם אירועים שונים (את יכולה לשאול דיירים ותיקים מהבניין). האם ערכת טיהור בטרם נכנסת להתגורר בדירה? מבחינת הפנג שואי ישנם צירופים שונים בבתים עפי' המפה האנרגטית שלהם שאכן מצביעים על פונציאל של אירועים כפי שאת מתארת, ואף רוחות.. במקרים אלו יש לדעת עפי' המפה את המיקומים הבעייתים ולטפל בהם נקודתית. שיהיה לך יום מקסים ורגוע דנה

יסמין394

New member
לדנה מיסמין

היי דנה אני מתגוררת בדירה כשלוש וחצי שנים. זו דירה בבעלותי. לפני כן גרתי בדירות שכורות, ולא היו לי בעיות כאלו. אני אוהבת את הדירה שלי, כיוון ששיפצתי וריהטתי אותה לפי טעמי. לפני גרו בדירה משפחה, שהיו להם שתי בנות תאומות עם פיגור (לא עלינו). אין לי מושג האם קרו ארועים דומים, כיוון שבבנין שלי יש רק עוד שתי דירות. לאחת מהדירות נכנסו דיירים חדשים באותו זמן שאני נכנסתי, ובדירה הנוספת גרה זקנה סנילית, שכבר לא גרה שם יותר. לא עשיתי שום טיהור בדירה, כיוון שאני לא מבינה כלום בפנג שווי. והבעיות התחילו להתעורר במשך הזמן. בכל אזור וחדר בדירה היו בעיות, נוסף לאלו שהזכרתי במייל הקודם, כגון: יום אחד נפלו לרצפה שתי המזוזות שיש לי (אני לא מאמינה במזוזות, אך הצירוף מקרים גרם לי כבר לחשוש). גם שורה של רצפות בסלון התרוממו, ואף רצף לא מצא את מקור הבעיה. אני גרה בקומה אחרונה (מעלי יש רק גג), אך בכל זאת אני שומעת כל הזמן כאילו שמשפחה שלמה גרה מעלי: אני שומעת זריקה של חפצים, גרירה של חפצים, הליכה וריצה מהירה עם נעלי עקב, הפלת חפצים וכולי.יום אחד ירדתי לשכנים שגרים מתחתי (באותו זמן ששמעתי את הרעשים שבאו כביכול מעלי), ורק אם המשפחה היתה, והיא הלכה יחפה על שטיחים שיש לה בדירה. בקיצור- דברים נורא מוזרים מתרחשים, ועד כמה שאני לא מאמינה בשדים ורוחות- כבר התחלתי להאמין בכך. ביי- יסמין.

דנה A

New member
הי יסמין

איך את מרגישה בדירה? איך את מרגישה לגור שם? האם הדירה מוארת, מאווררת? ליעץ מבחינת הפנג שואי בשלט רחוק, בוודאי שלא ניתן, ברמה ראשונית ממליצה לך מס' דברים - האחד להאיר, לאוורר כל היום את הדירה לערוך טיהור מסיבי בבית של "בכור" - שניתן לרכוש בחנויות תבלינים, לאחר ניקיון הבית ושטיפתו במי ים בדיקת תקינות המזוזות בבית ולהזמין משהו שמטפל במצבים מעין אלו (אם תרצי המלצה, פני אלי במסר) האם יש לך אפשרות לדבר עם בעליה הקודמים של הדירה?? לברר איתם אם גם הם חוו חוויות אלו. ישנם סימבולים מסוימים המתאמים למצב שכזה (למשל טליסמן נוגד ישויות) דנה

היי יסמין...

דנה ביקשה שאקפוץ ואקרא מה שכתבת, ואכן אני עושה זאת. 2 מזוזות שנפלו- מיד להחליף אותן (ובהזדמנות זאת, שווה לבדוק את שאר המזוזות). את לא צריכה להאמין בזה כדי לדעת שמזוזות הן שומרות הבית האנרגטיות העוצמתיות ביותר. אם הן נפלו זה אומר שהן לא תקינות. כל מה שאת מתארת אכן מעיד על רוחות. האמת, שווה בהחלט לשאול את אלו שקנית מהם את הדירה, אך עדיין ייתכן והם לא חוו את מה שאת חווה. מעניין אותי לדעת את מצבך האישי. האם את רווקה או גרושה? בת כמה את? האם את עובדת, במה, והאם טוב לך בעבודה וכדו'. מצבים רגשיים יכולים גם להשפיע המון על מצב הבית (מצחיק ככל שזה יישמע). מעבר לכך, טיפים לניקוי אנרגטי אישי: 1. לשטוף את הבית במי מלח 2. לטהר עם "בכור" או עם מרווה את כל הבית 3. להדליק נר לבן (גדול- שידלוק רצוף 24 שעות) באמצע החדר ולבקש שהמדריכים המוארים של היישויות שנמצאות באזור הבית שלך יימצאו אותם וייקחו את היישויות לאור הגדול. 4. להחליף את המזוזות ולקדש עליהן. אני לא אדם דתי, אבל למדתי שלמזוזות יש כוח מאוד גדול. מעבר לכך, את יכולה להמשיך להתכתב איתי במסרים אם את רוצה. מקווה שתהיה לך שבת רגועה. יעל

יסמין394

New member
לדנה ויעל מיסמין

תודה על התגובות. אין לי קשר עם בעלי הדירה הקודמים. אני רווקה בת 36, ואם חד הורית לילד מקסים בן שנתים וחצי. נכנסתי להריון מחבר שהיה לי, כשלושה חודשים לאחר שנכנסתי לגור בדירה. המצב הרגשי שלי תמיד גרוע. אני טיפוס פסימי ונלחצת מכל שטות. לכן קל להבין את הלחץ שלי מכל הדברים שמתקלקלים לי בדירה בבת אחת (חיפוש ורדיפה אחרי בעלי מקצוע והוצאות כספיות רבות). מה זה נקרא "בכור"? איך מבטאים את זה? כמו "בן בכור"? אם אני אשטוף את הדירה במי מלח, זה לא יהיה כמו לדרוך על סוכר? את שתי המזוזות שלי התקין ובדק לי אדם דתי (חב"דניק), אך עובדה שהן נפלו לאחר הבדיקה הטובה שלו כביכול. שבת שלום- יסמין.

דנה A

New member
טיהור

הי יסמין, את הבכור ניתן להשיג בחנויות תבלינים שונות, כאשר תבקשי מהם - הם כבר ידעו במה מדובר (ב' עם שווא) אם יש לך אפשרות לשטוף ביתך עם מי-ים, ולהשאירם מעט ואז לשתפם. דאגי כי הדירה תהיה מוארת, מאווררת, השמעי מוזיקה. בדקי עם עצמך מה גורם לך לשמחה, להתלהבות, לאושר, לתחושת תקווה ורוגע והוסיפי אותם לחייך את מספרת שאת טיפוס פסימי הנלחצת במהרה - אל תשכחי כי את התגובות שלנו אנחנו בוחרים, וכי יש לנו שליטה עליהם, כדי לעבוד על כך נדרשת עבודה, אך היא שווה. שבוע נפלא דנה

הבית כראי לעצמנו...

פעמים רבות הבית שלנו משקף אותנו. נכון שאלו הם רק קירות, אבל אלו הם קירות שסופגים את האנרגיה שלנו ובשלב מסויים הם גם מגיבים לאנרגיה שלנו. שווה לעשות טיהור. המלח, להבדיל מסוכר, נטמע בריצפה וסופח אליו את האנרגיות השליליות ומטהר אותם, ולכן זה לא יהיה כמו סוכר. בכל זאת, הייתי מחליפה את המזוזות. ומעבר לכך, ממה שאת מתארת, מתחילה טיפול בעצמך, כדי להפוך מאדם פסימי ולחוץ לאדם שלו יותר (רווח נקי לך, לבן שלך ולבית שלך). בהצלחה. יעל

למעלה