עין הנחש

City Of Angel

New member
עין הנחש ../images/Emo129.gif

אחת השאלות שנותרו לי לא ברורו מהספר החמישי היא מהעיניים של מי ראה ותקף הארי את אדון וויזלי במשרד הקסמים בחלום שלו. הגיוני שזה וולדמורט עצמו, שלו ולהארי אנחנו יודעים שיש איזשהו "קשר עין", והארי הניח שוולדמורט הוא פשוט אנימאגוס בצורת נחש, מה שנשמע הגיוני. אבל.. האם וולדמורט באמת הגיע בכבודו ובעצמו למשרד הקסמים והתכוון לפרוץ לבד למחלקת המסתורין?? בשביל מה יש לו כל-כך הרבה אנשים.. והאם וויזלי ואנשי משרד הקסמים זה מה שהפחיד אותו? בספר השישי עלה עניין ההורקסוסים, ולפי התיאוריה של דמבלדור אחד מששת ההורקסוסים נמצע נמצא בנגיני, הנחשה של וולדמורט. אז אולי זאת הייתה היא שם במשרד הקסמים? אולי להארי יש קשר אליה כמו אל וולדמורט, כי היא ההורקסוס היחיד שביצור חי??

2 Mיכל

New member
וולדמורט כנראה ראה את../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הכל דרך נגיני (בגלל ההורקרוקס שבה) והארי, שיש לו קשר עם וולדמורט, נכנס למחשבות שלו וראה את הכל כאילו הוא הנחש. אני ממש לא חושבת שזה קשור לאנימאגוס או שוולדמורט נכנס לנגיני. הוא פשוט ראה דרכה איכשהו.

Pr0NgS

New member
אני חושב שזה מה שחותם את זה

שנגיני היא הורקרוקס. דמבלדור אמר שהוא חושד בכך מכיוון שיש לו קשר מאוד מיוחד איתה, אפילו שהוא לחשנן. לכן הוא כנראה מסוגל לראות דרכה, וגם הארי בלילה הזה השתתף במעגל של הארי-נגיני-וולדמורט.

2 Mיכל

New member
משולש אהבה חדש..../images/Emo123.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הארי-נגיני-וולדמורט. אממ... כן, ככה נראה לי. גם ככה כמעט כל מה שדמבלדור משער נתפס אצלנו כעובדה.

אני חושב שוולדמורט נכנס בה כדיבוק

סטייל קרוויל.... ולכן הארי ראה דרך העניים שלה

black robe

New member
וולדמורט ראה את הכל דרך נגיני../images/Emo63.gif

בגלל שהיא כנראה הורקרוקס שלו, והארי ראה את זה דרך נגיני בגלל הקשר שלו עם וולדמורט.

למעלה