עין גנים

noa 78

New member
עין גנים

שלום לכולם, חדשה באזור ורציתי לדעת עם מומלץ לרכוש דירה באזור עין גנים(ברחובות הסמוכים) האם יש הרב זוגות צעירים? ילדים קטנים? האם ידוע לכם איך הבית ספר עין גנים? איך האוכלוסייה באזור? האם יש גנים טובים? תודה תודה

NYMets Man

New member
../images/Emo31.gif

הדר גנים נמצאת בקצה של העיר ולא קרובה לכלום. בלילה בכלל מאוד מסוכן להסתובב שם לדעתי. עין גנים קרובה למרכז העיר ויש הרבה מאוד בתי ספר באיזור. הדר גנים נמצאת בקצה העיר ולא קרובה לכלום, אולי לבסיס צבאי ככה שאם בא לך לשמוע יריות כל לילה אז זו הבחירה הנכונה

haimwe

New member
למה שיהיה מסוכן להסתובב בהדר גנים בלילה?

אחי בחייאת אל תלכלך על השכונה למה היא אחלה של שכונה, לא שומעים שום יריות ושום בטיח... אני במקרה גר שם והדבר היחיד שמפריע לאחרונה זה רק המטוסים האלה שעוברים פה פעם ביומיים שעובר איזה מטוס.. יש פה מלא גנים, 2 בתי ספר, וקניון קטן... יש פה גם מלא בתים בפיתוח...

NYMets Man

New member
למה? עמישב?

כשאני נכנס לשם ברכב משקשקות לי הביצים. וזה שיש לכם שם 2 בתי ספר, מלא גנים וקניון קטן לא אומר שזה קרוב. תכירי בעובדות, הדר גנים נמצאת בקצה של העיר ושכונת עין גנים הרבה יותר נגישה למוסדות כאלה ואחרים ובייחוד לקניונים ולמרכז העיר

liorhikri1991

New member
זה ברור שעין גנים יותר נגישה...

ובאמת קצת מפחיד בעין גנים ועמישב

haimwe

New member
אוקיי..

א. אני בן.. ב. אף אחד לא קונה בתים חדשים בעמישב אלא בהדר גנים. ג. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיבה למה מישהו יצטרך ללכת בעמישב בלילה לבד.

שקר וכזב../images/Emo88.gif

אני גר בעמישב מגיל הילדות עד הבגרות (כ15 שנה) הפשע בשכונה הזאת לא גבוה מכל מקום אחר בעיר אני מרגיש מאוד מאוד בטוח להסתובב בשכונה עמישב שכונה שקטה ורגועה. וגם מקרי הפשע שכן קורים פה (ובהדר גנים) לא שונים ממקומות אחרים בפ"ת

אחלה איזור.

יש לא מעט זוגות צעירים.. עם שילוב של משפחות יותר מתבגרות. זה מקום עם הרבה בתי ספר (עין גנים - אחד הכי טובים בעיר, אולי הכי טוב), גנים, גני שעשועים, רחובות שקטים שגם קרובים למרכז העיר.

למעלה