עיכוב ?

נתי741

New member
בגדול מסכים!

אני חושב שבאמת עדיף שרק מי שמוסמך יכתוב דוחו"ת! אבל במידה ועצרת רכב והבנאדם התחיל להתפלצף עלייך ולעשות פוזות! שווה לא לוותר וכן לבקש מראש המישמרת שיתן לו דו"ח! אבל ככה על סתם עבירת תנועה יש אגף שלם שמטפל בזה עדיף להשאיר את העבודה בשבילם =]

lior 30 rg

New member
זה פשוט לא נכון

דוח הוא בעצם כתב אישום. לא חייבים לראות את העבירה בשביל דוח. מזכר של השוטר או המתנדב שראה את העבירה ובו יפורטו הנסיבות כמו שצריך יספיק בהחלט. במידה והעניין יילך לבימש יוזמן המתנדב להעיד. השוטר סה"כ לא יעיד על העבירה אלא רק על רישום הדוח. אין עם זה כל בעיה.

?

שלום חברים- אין כזאת חיה ששמה "לרשום דו"ח מבלי לראות אל העברה", לא משנה גיל, תרגיל ושאר ירקות, נתחיל בזה שלא כל מתנדב יודע לרשום מזכר תנועה, בהנחה שמי שיגיע לסייע תהיה ניידת ית"מ אז המתנדב לא ירשום דו"ח על סמך עדות ראיה של מישהו, זה לא קביל, בנוסף לכך אל תשכחו בבקשה שאת האשכול פתח מישהו בשאלת על עיכוב, מכאן גלשנו לצדדים. לדעתי, כמו שכתבתי קודם- מתנדב שאיננו מבין בתנועה ולא יודע לרשום דו"ח ב.מ שלא יתעסק עם עברות תנועה, גם אני בשעת ההתנדבות בית"מ לא פעם מוותר לנהג ומסתפק באזהרה מילולית, למרות שהייתי יכול לרשום דו"ח,

lior 30 rg

New member
הצחקת אותי....עדות ראיה זה לא קביל....?

קראת את התגובה שלך לפני שלחצת שלח?

העדות לכשעצמה טובה אבל-

השוטר איננו רשאי לרשום דו"ח על סמך דברי מתנדב , או כל אזרח שלא מתנדב. לכן ישנו מושג שנקרא תלונת אזרח, לאחר שהמשטרה מקבלת תלונת אזרח ובלשכת התנועה הנושא נבדק ונמצא כי התלונה הגיונית-לא נרשם כנגד הנהג דו"ח., אלא מוגש כנגדו כתב אישום לבימ"ש ע"מ שהנושא יוכרע בבית המשפט. אני אנסה לצרף פסיקה ממשפט בנושא אחר אבל כתוב שם במפורש "כי העברה שבה מואשם נראתה לעיני השוטר", עכשיו אתה יכול להמשיך ולצחוק, לא נורא, לפחות תלמד משהו שלא ידעת.

תקלת מחשב, לא מצליח להעלות את הקובץ-ניתן

לקרוא אותו באתר בתי המשפט/ בימ"ש תעבורה רמלה/ תיק בש 07/000859 אבוקטיפאן נ. (מצויין בפיסקה 7א).

לא יודע ? יש לי תקלת מחשב-כנראה וירוס-

אבל לא מצליח לראות את הקובץ-זה אמור להיות פסיקה מבימ"ש רמלה.

למעלה