עיכוב הליכים

help123

New member
עיכוב הליכים

ברצוני להגיש בקשה לפשיטת רגל (למעלה מ 20 תיקי הוצל"פ ואין איחוד תיקים). ידוע לי כי בשלב הראשון עלי לגשת לכנ"ר ולהגיש את כל הטפסים+תצהיר+אגרה והכנ"ר צריך לתת לי אישור איתו אני יכול ללכת ולפתוח את התיק בבימ"ש. האם מישהו יודע כמה זמן לוקח מרגע שאני פותח תיק בכנ"ר ועד שהכנ"ר נותן אישור? האם לבימ"ש מגישים בדיוק את אותה הבקשה? מה אפשר לעשות כדי לעכב הליכים עד אז? האם ניתן להגיש בקשה לבימ"ש לעכב את ההליכים כנגדי עוד לפני שהכנ"ר נתן אישור מצידו? תודה מראש על עזרתכם...

העניין לוקח ימים ספורים

אפשר להגיש ת הבקשה לבית המשפט ,הבקשה תכלול את אותם פרטים הנוסח יהיה קצת שונה.

shanal2

New member
תשובה מתוך ניסיון....

הכנ"ר לא תמיד הכי יעילים שיש, ולפעמים לוקח להם זמן רב עד שאתה מקבל את האישור. אני אישית היתה לי אותה בעיה, פניתי לעו"ד שמטפלת בעניין בכנ"ר, היא ציידה אותי במכתב לפיו אכן הגשתי בקשה לפשיטת רגל וכי העניין נמצא בטיפול. את המסמך הזה לקחתי לבית משפט מחוזי עם בקשת פשיטת הרגל (שזה חוברת המסמכים שהגשת לכנ"ר), ואז פתחו לי תיק פש"ר בבית משפט מחוזי, ובמסגרת אותו תיק הגשתי בקשה לעיכוב הליכים זמני עד שתינתן תגובת הכנ"ר, ואכן קיבלתי עיכוב כזה. הערה: הבנתי שזה שונה משופט לשופט, יש כאלה שלא נותנים בכלל, יש כאלה שמתנים את העיכוב בתנאים, ויש כאלה (כמו במקרה שלי) שנותנים עיכוב ללא בעיות. אז אני מקווה שתיפול על שופט טוב :) מקווה שעזרתי

למעלה