עייפתי

אוסי

New member
עייפתי

עייפתי, עייפתי מהמסע... אל ארץ רחוקה , שבה אומרים יש שקט ושלווה, עייפתי ,עייפתי והדרך עוד ארוכה , הדרך ארוכה אל הלא נודע , אומנם ,בסוף אומרים שנמצא את הסיבה , הסיבה לחייך בלי סיבה ... נחושה בדעתי למצוא את התשובה ולא משנה מה המחיר, ההזדמנות נמצאת שם מחכה לדעת את האמת, מתחזקת מדקה לדקה , מחכה שיממשו אותה , עוצמת עיניים .... מפקידה את גופי בידיך אתה מוביל אותי אל עולם שעדיין לא ראיתי אך אני עייפתי .... עייפתי ובדרך ויתרתי..

Mrs.Dvash

New member
את יודעת

שכמה שהדרך ארוכה וכמה שהיא קשה ומתמשכת אסור להפסיק נכון? אם את עייפה קחי הפסקה, צברי כוחות חדשים אבל לעולם לא להפסיק.

אוסי

New member
דבדבנית ......

בוקר טוב יקירתי ... מה שלומך ??? אני עייפה ובנתיים אני מפסיקה ומוותרת אבל אני לעולם לא מתייאשת , בכוחות מודשים אני חוזרת ... תודה לך נשמה טהורה. אוהבת אוסי.

tairon

New member
בזזזזזזז אוסיי`לה

שכחנו לספר לך שאישורי הויתור אזלו ואין לך פס להשתמש בהם אבל הבאנו לך פה וטימין מיוחד מה נקרא פאואר אקסטרא אורדיינר זה שלפעמים אין כוח שמים אותו ואז את כמו על טייס אוטומטי כזה.. מותר להרגע להעצר לנוח לאגור כוחות אבל לא לוותר!!!

אוסי

New member
איש יקר

אני מודה לך ,לא יודעת מאיפה הכוחות לתמוך בכולם , לא שואלת כי כיף לי שיש מישהו כמוך... אני מוותרת רק לעכשיו ואני מקווה לחזור עם כוחות חדשים יותר שיאפשרו לי להמשיך עד הסוף לעת עתה אני נחה ... תודה ,אוהבת אוסי.

moran.l

New member
בטח יאפשרו

בבבטטווחח יאפשרו את מלאה בכוחות אוסי`נקה

moran.l

New member
שיר מ ה מ ם , אבל

אני ללללללאאאאא ממממררשששההההה לא לוותר להרים את הראש לחייך!!!! התשובה היא שם אצלך, עמוק הסיבה לחייך בלי סיבה נעוצה בך בתוכך (והאמת היא - אני מכירה סיבה מצוינת לחייך- קוראים לה אוסי) והרי כל החיים הללו כמסע אחד ארוך לשם למימוש עצמי ואת, אוסי, חייבת להבין כי אם תתני לעצמך לעזור לעצמך תגיעי לאותו מימוש הרבה יותר מהר. נ.ב. אני לא אתן לך לוותר, אני אפילו אגרור את מנהל הפורום שיבוא איתי עם אלות ורובים!

למעלה