עייפתי.

עייפתי.../images/Emo87.gif

[כן. שוב חזרתי. ובטח אנטוש שוב. נו מילא]. קראתי כמה וכמה דברים כאן הנוגעים למצעד. התעייפתי מכל המלחמות המפגרות האלה. מספיק יש לנו ממשלה טיפשה אז צריך גם את האנשים הבורים שלא מבינים כלום בעניין הזה? כאילו. אני לא מבין. מה יעזור לפגוע באנשים שהם הומואים/לסביות כי הם הומואים/לסביות? מה יעזור מצעד? מה יעזור כל הפרסומות השליליות שהקהילה מקבלת? התעייפתי. קשה לי לנקוט עמדה כי כבר נמאס מהמצב האבסורדי והחסר תועלת הזו. ההוא זומם להביא מטען. ההוא ממזמז בן זוג בפומבי. הרבנים צועקים קינות. וכן הלאה והלאה. אני לא תומך בחרדים שיהיה ברור. הם אלה שבוחרים להמאיס את עצמם עליי. נמאס לי מהשטויות של הקינות והתפילות שלהם כי הם בעצמם יודעים שיש הומואים ולסביות בקהילה שלהם אבל הם מכחישים.
סליחה שבאתי להציק.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif קודם כל ברוך השב.

וידידי, אל לנו לנתוש את זירת הקרב, עד שאויבנו יובס כליל, או לחילופין עד טיפת דמינו האחרונה. כולם להתאחד, ביחד - ננצח! ואילו האדישות בסוף תהרוג את כולנו. לילה טוב. הא, ולמה שתנטוש שוב? תשאר...

אישאר../images/Emo87.gif

עד שאנטו שושב. אף פעם לא התחברתי מי יודע מה לפה.
אתה בצד של המצעד אני רואה.

i am12

New member
למצעד מבחינה חברתית ופוליטית יש משמעות ענקית.

וזה הוכיח את עצמו בצורה יוצאת מן הכלל... דוגמא להוכחה- לפני כמה שנים היו התנגדויות גם לקיים מצעד בת"א והנה כיום זה נראה לגיטמי ביותר לקיים מצעד בת"א. המצעד גרם למודעות אצל אנשים בזכות הקיום של הקהילה ההומולסבית, והוכיח תעצמו. עם זאת מדוע ירולשים- כל עוד ישנה דעה רווחת בציבור על כך שירושלים עיר קדושה ואם הומו יכנס אליה יפגע בקדושתה, יש כאן פגיעה קשה בכבוד האדם באשר הוא אדם ופגיעה קשה יותר בעקרון זכויות האדם והאזרח- הזכות לשיוויון , שכן אדם שאינו בעל נטייה הומוסקסואלית שיגיע לירושלים לא יזכה לתגובה שווה להומו שיגיע לירושלים. ברגע שישנה התייחסות לא שווה לאדם שונה מהאחרים , והתייחסות הלא שווה היא נובעת מהשוני של האדם, אז יש מקום למחות. בירושלים בא לידי ביטוי פגיעה באדם בשל השוני שלו ולכן שם צריכה להיות מחאה. מחאה לגיטמית למקום שצריך אותה-ירושלים ולא ת"א הרוב בירושלים נגד המצעד- מחאה נועדה למיעוט, על מנת שהמיעוט יציג את השוני שלו בציבור ובכך שהציבור יהיה ער לדעת המיעוט ואולי יתמוך בה וכך המיעוט יהפוך לרוב. אחת מהאפשרויות הניתנות למיעוט להפוך לרוב היא זכותו להפגין למחות, ברגע שזכות זו של המיעוט נפגעת המיעוט רשאי לא לציית לחוקי המדינה והדמוקרטיה. יום טוב!

../images/Emo88.gifזה ייאוש.

והדרך הטובה להתמודד עם ייאוש זה לחיות אותו אבל לא לתת לו להשתלט.. זה טוב לפרוק
ואתה לא מציק.

למעלה