עייפתי, עיזרו לי

talikooo

New member
עייפתי, עיזרו לי

כל כך הרבה חברות, שמות, מספרים......זה גדול עלי. אני מחפש מחשב נייד בעל תכונות מסוימות ועוד לא מצאתי אחד שיש בו הכול. תמיד חסר משהו שיש בדגם אחר...אבל בדגם האחר גם חסר משהו. אם תוכלו לתת לי דגם וחברה של מחשב ע''פ התכונות הבאות ותגאלו אותי מהבלאגן הזה אני ישמח.... מעבד: 7250 (לפחות) זיכרון: 2gb הארדיסק: לפחות 160 חשוב שיהיה מהיר כרטיס מסך: לא כרטיס בסיסי אלה משהו יותר נורמלי שיאפשר לשחק. מסך: 15.4 אבל זה לא קריטי קורא טביעות אצבע והכי חשוב שתיהיה את האפשרות לxp או אפילו שיגיע בלי מערכת הפעלה ושמחשב יהיה עמיד וחזק התקציב הוא 5500 מקסימום. תודה מראש לכל העוזרים

RoyBO

New member
לא מצאת כי אין כזה מחשב בתקציב שלך

מצד אחד אתה רוצה "עמיד וחזק" מצד שני אתה רוצה כרטיס מסך למשחקים והכל בתקציב של 5.5K זה מגוחך. עמידות זה סדרת T של לנובו. משחקים זו סדרה XPS של דל , יותר נכון XPS1530 עם 8600GT כרטיס מסך. תעלה את התקציב או תסתפק במחשב עמיד כמו דל D630 בלי כרטיס גרפי משובח, או תסתפק בדל אינספריון 1520 עם 8600GT וגם אז תצטרך לעלות ל7K.

talikooo

New member
....

כשאני אומר משחקים אני לא מתכוון שאני איזה גיימר משוגע פשוט שיהיה כרטיס מעבר לכרטיס מסך בסיסי זה הכול, וכבר ראיתי דגם של hp שנכנס לתקציב אבל הוא מגיע עם וויסטה אפשר לנסות לעזור ולהציע אלטרנטיבות ואפשר לגחך

RoyBO

New member
מי מגחך, אתה לא מציין אילו משחקים אתה רוצה

לשחק אז איך אתה מצפה לתשובה רצינית?! עזוב עיצבנת אותי, אני לא חייב לך שום דבר לך חפש

יאיר B

New member
כדאי לתת יותר פרטים כדי לדעת מה ירוץ על המחשב

בעיקרון מחשב קונים לפי צרכים (כלומר מה רץ עליו וכמה שיותר מדייקים בזה, אפשר למצוא דגמים ביעילות גבוהה יותר). עוד הערה: ככל הנראה תצטרך לוותר על חלק מהדרישות כי אכן לא קיים מחשב כזה. יכול להיות שתמצא דגם עם המפרט המתאים אבל לא יהיה לו קורא טביעות אצבע (שזה קשקוש מוחלט לדעתי). האם תפסול אותו בגלל זה? (אם כן - זה יהיה מסע ארוך מאוד...). לגבי XP - זה מוריד הרבה יצרניות כמו HP למשל. מחשבים ללא מערכת הפעלה יש לדל (בדוק באתר נוטבוקלאב - הם גם מאפשרים קניה מראש עם התקנה של XP). קח בחשבון שהתקציב שלך לא גבוהה. עמידות פיזית לא בטוח שתהיה למחשב הזה.

talikooo

New member
אני ינסה לדייק יותר

אני יודע שהתקציב קצת בעיתי ולכן זה ברור לי שאני יאלץ להתפשר.....יש דברים שאני מוכן להתפשר עליהם...קורא טביעות אצבע למשל....אבל על האפשרות של xp אני לא מוכן להתפשר. מה שירוץ על המחשב זה בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים עם אפשרות למשחקים לייט. לגבי העמידות, יכול ליהיות שגם כאן לא הייתי מספיק ברור..שאני אומר מחשב עמיד אני מתכון למחשב שלא יהיה מצועצע ולאו דווקא למחשב מסדרה מסוימת של מחשבים עמידים במיוחד. נ.ב פורומים זה מקום בעיתי כי לפעמים קשה להבין את הנימה שבהם נכתבים הדברים....לשני הכיוונים.

למעלה