כמה דברים
ראשית אני שמחה שפתחת במחמאות לזוגיות שלכם ולא ישר בתלונות . שנית, אני שמחה שאת מודעת למקום שבו את הבעייתית. שלישית, אני מבינה מהתלנות שאת מעלה כלפי בעלך שיש הרבה דברים שלא ציינת שמסתתרים מאחורי תלונות אלו. כעת צריך לבדוק מספר דברים: חלק א': על בעלך 1. מה מהווה הבלאגן בבית בשבילך? 2. מה מהווה סדר בבית בשבילך? 3. אם בעלך היה ממשיך הרגליו אך הכל היה מסודר האם עדיין אורח חייו היה מפריע לך? אם כן מה היה מפריע לך שם? 4. תארי בבקשה כיצד היית רוצה שחייכם יראו? 5. מדוע את חושבת שבעלך ממשיך לחיות בצורה כזו למרות שזה מפריע לך? חלק ב': עליך 6. כיצד התנהגותך ותגובותיך משפיעים על מערכת היחסים שלכם? 7. האם היית רוצה לשנות את הנהגותך? 8. האם ניסית בעבר להגיב אחרת? אם כן כיצד זה השפיע על בעלך? 9. האם חשבת ללכת לסדנאות לטיפול בכעסים- שחרור וניהול כעסים? ברור שאת זקוקה לגורם חיצוני מקצועי שיעזו רלך לבטא את רגשותיך ותלונותיך... 10. מדוע את כל כך כועסת? 11. מה עומד מאחורי הכעס שלך? 12. מה מבטאת עבורך ההתנהגות שלו? 13. האם את חושבת שיש לו מטרה לפגוע או להרגיז אותך? אם כן את באמת מאמינה שזה נכון?! חלק ג': שניכם 1. האם ישבתם בעבר יחדיו לעשות שיחה משותפת לתיאום ציפיות ביניכם לגביי המגורים שלך? לגביי סדר וניקיון? 2. האם ניסיתם בעבר בצורה מפרגנת ומתורבתת למצוא פתרון שישמח את שניכם? 3. האם יש לך רעיונות כיום שיכולים לעזור למצב בבית? 4. האם שוחחתםפ מה אתם מרגישים ומה זה גורם לכם לחוש כשאת מתעצבנת וכשהוא לא עומד בהבטחות שלו.... אני חייבת לומר לך שאת חייבת לעבור איזושהי השתלמות שתעזו רלכם לפתח תקשורת טובה. לא יכול להיות שבמשפט הראשו שלך כתבת שישי לכם שיח ותקשורת טובים אם את מגיעה לסף עצבים נוראי שכזה שמתבטא גם באלימות. האם זו בעינייך תקשורת טובה? אני בטוחה שלא... לצערי אני מבינה מדבריך,שהבעיה העקרית בינכם היא חוסר תקשורת....אתם לא פתוחים מספיק לא כנים מספיק, לא מוציאים באמת את הצרכים שלכם .... הוא כנראה זקוק לדברים מסויימים שאת מצליחה לסרס אצלו או לשתק בחייו וזה פוגע בו ואת לעומת זאת צריכה ממנו יותר סדר, רגישות, אכפתיות שהוא לא מבין את משמעותה או כיצד את רוצה שהוא יבטא אותם. הגיע הזמן שתצאו לאיזו ארוחה טובה, תשבו במסעדה ...תעלי ברוגע את כל הרגשות והצרכים שלך , תגידו לו באמת שחשוב לך לדעת מההוא מרגיש,מה והוא צריך, כיצד אתם יכולים יחדיו לגרום לחיים שלכם להיות טובים יותר. למה במסעדה? כיצד לשמור על אוירה טובה וחיובית. מקווה שעזרתי מור 7