עייפים

ערן 71

New member
עייפים

היינו כל כך עייפים. היית שרועה על הגב, בלי כח לזוז. נישקתי אותך ללילה טוב ולא היה לנו כח אפילו לומר את זה. אבל השפתיים היו רכות ומשהו בריח הנשימה אמר סקס.
הנעת את הראש והתנועה שידרה הבנה והסכמה. הרמת קצת את הרגל הקרובה אלי, הרחקתי את ראשי ממך וכשאני שוכב על הצד נכנסתי בין רגלייך כשרגלי האחת העליונה מונחת על רגלך הרחוקה ממני. לחצתי את הזיין שלי אל הכוס שלך, דרך הבד הדק של מכנסי הפיג'מה. להפתעתי למרות שכל הגוף היה עייף ומרוקן, הזיין היה עוד חי. הזזתי את הבד של מכנסייך ולחצתי את הקצה אלייך. בתנועת גלי ים, נעשית רטובה ואני נכנסתי כולי לתוכך. הצצתי עלייך שוכבת עייפה, נרגעת, נרפית, ומתמסרת לעונג הנע בין רגלייך. מתנשמת קצת. כל גופי היה עייף, רק האגן כמו קיבל חיים משלו נע אלייך, נכנס ויוצא מתוכך כמו גלי ים עד הגמירה הטובה. את לא גמרת, היית עייפה מדי.
כשאת בין עירות לשינה ינקתי את הדגדגן שלך, גם זה בלי להורד את מכנסייך ובלי לסגור את החלון הפתוח למדרכה (חדרנו היה אפלולי והיה מאוחר), והכנסתי אצבע לתוכך, לא עמוק. ילדה מתוקה ומתנשמת לילה טוב לך, תגמרי ותרדמי. גמרת ותוך דקה היית שקועה בשינה. ואני עם הריח שלך בפי נרדמתי גם.

לילה טוב ערן

אתה יודע להרדים אותה מהר
אבל חלון פתוח מזמין מציצים

למעלה