עייפות

עייפות

אני לוקח דפלפט כרונו כבר קרוב לשנתיים והמצב היה בסדר, אפילו הניתוקים התחילו לרדת, אבל בחודשיים האחרונים חלה תופעה מוזרה. אם אני לא עושה כלום במשך 5 דקות אני מתחיל להרדם, שעות השינה כמעט ולא משנות. אין לי מושג מה עושים כי כל עוד אני עובד אני יכול לעשות הכל, אבל שאני סתם יושב, אני יכול להרדם (גם לפעמים בעמידה). מה עושים (אני לוקח גם למיקטל ופריזיום)

עמית

אולי כדאי שתעשה בדיקות דם ובדיקות כלליות אחרות,אתה זוכר שלא הכל קשור לאפילפסיה... תרגיש טוב

לנה 3

New member
גם אני

על דפלפט כרונו וגם לי קשה מאוד, רוב הזמן אני רוצה לשון, וגם מאוד קשה לי לקום בלילה ולא לשון איזה שעתיים בגלל הילד. רופאה שלי אמרה שאין מה לעשות, ככה זה עם הכדורים.

ע י ל י י

New member
עייפות

"עייפות בלתי מוסברת פיק ברכיים לא מובן זו שעה שלא חוזרת לעולם - אבל בליבך אתה יודע שמעבר לפינה אהבה חדשה ממתינה... " אולי אתה מאוהב...? בחייאת דינאק, הכדורים האלה ממסטלים בטירוף ! גם אצלי, עניין העייפות השתנה בעליל (ואני כבר לא מאוהב) בזמן רגיעה,צפייה בטלוויזיה,או בזמן של חוסר מעש יש הרגשת עייפות נוראית. מה שפעם לא היה לי אף פעם. מכיוון שאני גם לא מי יודע מה מאוזן ויש לי מידי פעם התקפים - אני עייף במיוחד גם כמה ימים לאחר התקף. הסתכלתי על ההסברים על גבי התרופות: בוא'נה התרופות שאני לוקח לפחות TOPAMAX הן תרופות מרדימות. הייתי מציע לך לבדוק את ההרכבים של התרופות שלך. תרגיש טוב.

למה למה להתייחס להתמסטלות כדבר שלילי ../images/Emo8.gif

אנחנו מקבלים את זה חוקי לא צריכם סמים ואלכהול לדפוק את הראש חשבתם על זה פעם (אך החיים הטובים
) ולעניין העייפות מסכימה איתך במאה אחוז! כול תרופה שצרכתי מאז שלקיתי במחלה גרמה לעייפות , עייפות מזמן אינה תלונה אצלי. היום אני משתדלת בכול אפשרות שיש לי וזה קשה (משהו רוצה לאמץ תאומות ובעל
) לישון ולאגור כוחות. מה לעשות תופעת לוואי ידוע של התרופות. ובדיקות הדם שהן שיגרה אצלי אחת לשלושה חודשים תקינות

ע י ל י י

New member
אגב עמית-עייפות - תגובתה של דינה רשף

קראתי את התגובה של דינה ואני תומך בה במאת האחוזים... אני כותב את הדברים אלייך זאת לאחר שביצעתי את כל בדיקות הדם הנדרשות והן נמצאו ב-100% בסדר. אין לי מושג בן כמה אתה לא ציינת - בכל זאת אני בן 45 ורצוי שבגילי המופלג בדיקות הדם תתחלנה להכנס לפרופורציות ואכן הן שם.

סוף סוף מישהו

שתומך בי
מה ז"א כבר לא מאוהב? איך אפשר בלי אהבה? (חיים ואני במגעים עם מישהי שתדבר איתנו בפורום גם על אהבה
),אני כשאני ביקשתי שינוי תרופתי מפרופ ' נויפלד בגלל שהן מרדימות אותי (טופמקס בזמנו) היא ביקשה גם ב.דם וגם EEG רק אח"כ התחלנו לדבר על שינוי תרופתי, השאלות על עייפות יכולות באמת גם להיות קשורות למתחים נפשיים ובכלל למצבים שלא קשורים לכדורים,יש לנו (כרגיל) נטיה להאשים את התרופות די מהר במקום את המציאות הקשה שלנו והיא קשה גם בלי אפילפסיה.

בהמשך לדינה -

יש בזמן האחרון הצטברות של שאלות על עייפות. אני מעלה שאלה: אולי זה קשור לחילופי מזג האויר? אני בחילופי עונות עייפה ומותשת כל הזמן (ואני לא האפילפטית שנוטלת תרופות בבית).

למעלה