עייפות

מיכל 400

New member
עייפות

שלום רב, מדובר בילדה בת 8.5, היפרית מטבעה, מקבלת קונצרטה 18 מ"ג מזה שבועיים. בימים האחרונים היא מתלוננת על תחושה עייפות - ישנוניות במשך היום, לעומת זאת לא נרדמת בשעת השינה - 21:00, וטענת שאין טעם שתלך לישון כל כך מוקדם. היום שוחחתי עם המורה שאומרת שהילדה אכן נראת עייפה אבל נראה לה שתמיד נראתה כך... האם נראה לך שמדובר בעניין של מינון? שאר סוגי הרטלין לא היו לה טובים והתור שלנו לנוירולוגית פשוט ביוני ...

05 מיכל

New member
התקשרי טלפונית לנוירולוגית

בהחלט יכול להיות בעיית מינון, ובכל מקרה לא עניין לחכות איתו עד יוני.

מיכל 400

New member
קפץ לי מישום מה - היה מיועד למומחית

מאחר ודיברתי איתה לפני שבועיים טלפונית, קצת לא נעים לי להטריד שוב... למרות שכבר עכשיו שאני כותבת זה נשמע לי טיפשי לחלוטין! כנראה שאתקשר בשבוע הבא. מיכל.

מרמריסה

New member
אולי המינון נמוך עבורה?

בני צעיר ממנה וזקוק למינון כפול משלה. במינון נמוך מזה, הוא היה ממש ישנוני. אגב, במה שקשור לטובת ילדינו, "לא נעים" לא צריך להוות שיקול. גם לי יש את הבעיה הזאת, אבל אני משתדלת להתגבר (ולהתבגר...)

לא צריך להיות לא לך לא נעים

זה העהודה שלך. אם היית מנתחת והיו צריכים חוות דעת לניתוח, לא היו מתקשרים אם נתת חוות דעת אתמול ? נראה כמו בעיית מינון. אם בעית השינה החלה כעט, אם היא קיימת כבר מלפני, כדאי לבדוק קומריבידיות של הפרעות קשבעם הפרעת שינה, דבר שכיח. בכל מקרה, יוצא שאת צרכיה להקשר לנוירולוגית גיל גיל

למעלה