עייפות

ליבי123

New member
עייפות../images/Emo2.gif

ערב טוב, בזמן האחרון בעלי חש עייפות בלתי פוסקת, בעיקר בשעות הערב. אני יודעת שקשה לתת תשובה או פתרון מבלי שערך בדיקות כלליות (אותן יערוך בזמן הקרוב), אבל אולי בכל זאת למישהו יש עצה, כיצד ניתן לעזור לו במצבו. האם יש תוסף מזון אשר יכול לשפר את עירנותו ועייפותו. תודה ליבי

m_katzmann

New member
כמה עצות - לא במקום טיפול

היי ליבי, מיים חמים עם הרבה לימון. טפיחה על אמצע הדרך בין הגרון לחזה (כמו שעושות הגורילות), אוויר צח, תרגילי נשימה ופעילות גופנית קבועה כמו הליכה ישפרו במקצת את המצב, אך כדאי לברר את הסיבה לתשישות הזאת. מאיה

עיפות ?!?

שלום לך ליבי ראשית אני לא יודע איזה פתרון יש לעיפות , הרי עייפות זה בדרך כלל מרגוע תחושה של חופש מסויים ומי שומר לך שעייפות באה רק בצד הפיזי של הדבר נראה לי שטועה והפעם בגדול הרעיון הוא מאוד פשוט מתי בעלך סובל מעייפות באיזה שעות ? האם זה בשעות מסויימות כי יש לזה קטע הולסטי מאוד חזק הרי הגוף שלנו לא סתם מעותת לנו שאנו עייפים חייבת להיות סיבה קשה לי לקשור את זה לבעיה של תזונה וכו כי אז הוא בכלל לא היה מתפקד נסי לראות גם את הצדדים האחרים תשאלי אותו האם הוא עייף אחרי שהוא עושה פעילות גופנית מסויימת או אולי אחרי שהוא אוכל אני קושר את זה יותר לרגש שלו אולי הוא נמצא עכשיו במצב של נסיגה כלומר אולי הוא נמצא עכשיו במצב של איבוד תקווה מסויים ממשהו מסויים אם תוכלי לשלוח לי את השעות שהוא מרגיש הכי עייף בערך בטווח של שעתיים בתוך שעון 24 שעות ומתי הוא מרגיש הכי בשיא ומתי הוא חש בדידות מסויימת ומתי הוא מרגיש טוב זה מאוד חשוב אם את רוצה שאני ינסה לעזור לך ועד אז שיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכרי שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה הפנימית אשר על ליבך שלך עדי קצמן

עיפות

שלום . ישנם תוספי מזון היכולים לעזור והם 1.מולטיויטמין 2. Q10 60 מ"ג. שווה לנסות רפואה שלמה

למעלה