עייפות תמידית...

zahav2007

New member
עייפות תמידית...../images/Emo199.gif

ברצוני לשאול מה אפשר לקחת/לעשות בשביל עייפות(עיניים כואבות)??? אני סובלת המון מזה,וכמעט כל בוקר אני קמה ממש גמורה מעייפות!!! אני לוקחת מולטי ויטמין,אוכלת ירקות,שותה הרבה מיים...ואני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות כדי להרגיש רעננה? אשמח לעצות ככל האפשר! יום טוב ובריא!

libe3

New member
zahav2007 -חוסר שינה

יכול להיות קשור להרבה דברים. קשור בתזונה. מלבד זאת שאין מספיק פרטים. כגון: סדר יום. ועוד... לפעמים יכול להיות גם לדוגמא: שרגישות לחומר של מזון מסויים יכול לגרום לחוסר שינה. אפשר ללכת לדוגמא לישון ב-8 ולקום ב-7 בבוקר, וכאילו לא ישנו בכלל. לפעמים הגוף שלנו לא מספיק מאוזן. אחת הבלוטות, לא עובדת כמו שצריך. מה שאני יכולה להגיד, זה שישנו טיפול, טבעי. ומנסיון מאוד עוזר. שווה לנסות מומלץ בחום.

טוטס

New member
מתי עשית בדיקות דם לאחרונה?

כדאי לגשת ולעשות. עייפות היא סימפטום אבל אנחנו לא יודעים מה גורם לעייפות הזו, ולכן לא ממש נוכל לסייע... בנתיים חשוב שתקפידי על סדר שעות קבוע, עד כמה שניתן - כלומר, לקום באותה שעה, וללכת לישון באותה שעה, ללא מנוחת צהריים. עייפות יכולה לנבוע מכל כך הרבה גורמים, ולכן באמת באמת שאין דרך לסייע אם לא נדע מה מוביל לעייפות הזו...

zahav2007

New member
היי! עשיתי לא מזמן...לפני 3 חודשים

האמת שרציתי רק שתייעצו לי דברים טבעיים שיכולים לעזור להיות ערני יותר... יום טוב

טוטס

New member
זו לא ממש חוכמה, כי אין לנו איך

לעזור כאשר אנחנו לא יודעים מה גורם לעייפות הזאת. אתה ישן מספיק בלילה, אתה, כביכול, שומר על סדר יום קבוע פחות או יותר - על פני השטח אין סיבה לעייפות...

zahav2007

New member
קודם כל,אני בחורה...

כמו כן,יש סיבות לעייפות,אני לא בדיוק ישנה סדיר...ואני מאוד מתוחה רוב הזמן. מבחינת אוכל,אני לא אוכלת הכי בריא בקיצור,יש סיבות... לכן פניתי אליכם לעזרה

tamir10061

New member
נו..אז את מודעת לבעיה

אין לך מה לפנות אלינו את יודעת מה גורם לך לעייפות...תשני אותם....תשני סדיר ותאכלי אוכל מזין הכל מתחיל ונגמר בך

dance of life

New member
הי

מקוה שהעצות שנתנו לך יעזרו לך גם אני מציעה לך לעשות בדיקות דם. אם וכאשר תשללי את כל האפשרויות ועדיין תהיי מאד עייפה, במקומך הייתי בודקת אפשרות של עייפות כרונית (דומה למחלת היאפים)

האם היית חולה

במחלה ויראלית בתקופה האחרונה? ידידתי דאנס - התכוונת למה שנקרא "תסמונת העייפות הכרונית" CFS ואכן, רצוי לבצע בדיקות דם לורולוגיה על מנת לברר מחלה ויראלית עתה או בעבר הקרוב.

../images/Emo10.gif אאוצ' ../images/Emo12.gif

ממש לא יכולתי לדעת, צר לי. האבחנה מאוד קשה ולצערי, רופאי משפחה נוטים להמעיט בחשיבותה. מאחלת לך חיים טובים בתוך המצב וללא סבל. בוקר קסום. הנה התחילה מחציתו השניה של השבוע, זו שבסופה באה השבת.

dance of life

New member
אכן...

CFS ו-FMS. מ-FMS מגיל 3 בערך CFS בשנים האחרונות כל אחד והמטען שלו
שיהיה שבוע נפלא (איזה כיף שכבר עבר חצי
)

טוטס

New member
ג'ולית - את יכולה לכתוב (כאן או

בפרטי) מה בדיוק הסמפטומים. גם אני מאלה שכל הזמן עייפים (יש תק' טובות יותר, יש טובות פחות) וסתם מעניין אותי לדעת האם הסמפטומים שלי מתקרבים לזה...

dance of life

New member
טוטס - סליחה על חוסר התגובה

אני קצרה מאד בזמן לאחרונה
מבטיחה לשוב עם תשובה מפורטת

zahav2007

New member
מצטערת על האיחור בתגובה,אבל...

לא ,לא הייתי חולה בשום מחלה ויראלית,לא שידוע לי. אני כל הזמן ככה,קמה בבוקר גמורה מעייפות,וכאילו ש"דרסה אותי משאית"... אז זה לא תקופתי!

היי

אם את לוקחת כדורים כלשהם/תרופה במקרה..יכול להיות שהם גורמים לעייפות,ואת יכולה לבקש כדורים אחרים שלא יהיו עם התופעת לוואי הזו.. מה יכול לעזור?? כמו שאמרו לך,שינויי אורח החיים, אם את הולכת לישון מאוחר עדיף שתלכי לישון בשעות יותר מוקדמות.. (הכוונה,לא מאוחר מידי).. עוד משהו שיכול לעזור ז\ה קפה כמובן..וספורט.. זה מה שידוע לי,מקווה שעזרתי..

למעלה