עייפות כרונית

Nathi

New member
עייפות כרונית

אתם מכירים את התופעה...מי שלומד בעיקר- שמתרגלים ללכת לישון כ"כ מאוחר בגלל הלימודים שאפילו כשאין מה לעשות נשארים ערים כל הלילה ומנסים לנצל כל רגע מהרוגע והשקט הנפשי?...ואז המח מתנוון כי אתה לא ישן מספיק...ואתה רואה ב-4 מימדים ומתחיל לדבר שטויות...בלי לשים לב?וכל הזמן מעירים לך כמה אתה ניראה שפוך ועייף?... יחי החופש-הוא התחיל עבורי היום בשעה 19:30!!!ועוד יום אני טסה לארץ לשבוע!!! הספירה לאחור החלה!

blixgirl

New member
נתי../images/Emo24.gif

התופעה מאוד מאוד מוכרת :) שתהיה לך נסיעה טובה ובטוחה חמודה!!!
בליקסי

shermond

New member
מצטרפת לברכות..

רק אם הייתי מנצלת את הזמן יותר טוב
שתהיה לך חופשה מהנה בארץ :))

Nathi

New member
כן סיפור חיי...

לנסח לו"ז ולא לעמוד בו, ובעיקר להיות ערפדית שותת דם כפייתית בעלת שיניים ענקיות וחדות... תודה רבה על הברכות שרמונד!

Nathi

New member
thanx blix

איזה אושר יכול להביא איתו החופש, אני בשמים! מי בכלל זוכר שזה יום האהבה...בולשיט היום הזה. רק עוד סיבה להתמרמר, אפילו כשיש חבר, כי הריי תמיד משחקים אותה שזה לא יום חשוב כי תמיד אנחנו רומנטיים ומשקיעים...נכון???
ותמיד מתאכזבים שאין פרחים או שוקולדים...קמצנים...(נו אז מה אם זה באנאלי?!) אפילו חמניה שנקטפה ישר מהשדה בדרך אליי(פעם מישהו הביא לי, כ"כ מתוק...אווו נוסטלגיה) טוב...הייתי חייבת להוציא את זה.

blixgirl

New member
נתי...

זה יום ממוסחר שכל חברות כרטיסי הברכה יעשו קופה ...מכירות הפרחים ירקיעו שחקים ובלגן...הכי חשוב מה מרגישים בפנים... ואנחנו תמיד אוהבים אותך!!!! הנה תריסר פרחים רק בשבילך
בליקסי!

Sparker

New member
איזה תופעה...

ממש לא יודע על מה אתן מדברות... אולי על העובדה שזו כבר הפעם הרביעית היום שאני הולך למקרר בשביל לקחת סודה, ואיכשהו אני תמיד מגיע לחדר עם מים... או ששוב שמתי סוכר חום במקום קפה?? אני מתהלך פה בבית כסהרורי וממלמל לעצמי נוסחאות... וכולם פה בבית שומעים אותי צועק בחדר על המורה שלי לסטטיסטיקה.... אני דווקא מחבב את המצב הזה... כאילו אישור להיות מופרע... לגיטימציה - סופסוף!! חבל שלא התחלתי לפני שבוע... כבר אמרתי??

blixgirl

New member
ספרקי

מאיזה שעה להחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר בבחינה מחר ???
בליקסי

Sparker

New member
ביי בליקס!! לונג טיימ...

(אני בהפסקת אוכל... אל תגידי לשרמונד...
) המבחן ב-10... (אנטישמיים...) תודה בכל מקרה...

Nathi

New member
אתמול הייתה פעם ראושנה שלי בצ'אט

מזה מספר שנים ... תחילה היה קשה לחזור לזה, אבל אחר כך היה נחמד מאד.

Sparker

New member
חבל שלא ידעתי...

אתמול התקפלתי מוקדם... מחר אני כבר אהיה ויותר רגוע... וזו הייתה ההודעה האחרונה שלי להיום... (הייתי יכול להעזר בעוד ראש... כמו זפהוד...) נ.ב. הייתכן שכמות ה"שלוש נקודות" שלי גדלה בתקופת מבחנים?... ...

Nathi

New member
../images/Emo63.gifבהצלחה ספרקי!!!!

מחזיקה לך אצבעות! גם ברגליים ! ! ! !

עייפות כרונית...

אתם מכירים את התופעה? מי שמשועמם בדר"כ...שמתרגל ללכת לישון כ"כ מאוחר כי אין לו חיים ואז מנסים למצוא משהו שירדים ויעביר את הזמן... ואז העיניים נהיות קטנות, הלב דופק, ומכירים מישהו/י מקסים/ה. מתחילים לדבר המון שטויות, שופכים ת'לב מספרים את כל החיים בשיחה אחת ואז מעירים לך כמה שאת/ה נראה מאושר וקורן למחרת בבוקר, החופש מתחיל בשבילי אתמול בבוקר, מחכה......................... מתגעגע

למעלה