עייפות יתר

רוזט

New member
עייפות יתר

שלום אני בת 46 ןכל הזמן עייפה גם אם אני נחה מספיק. משנת 99 הCPK שלי גבוה מאוד ברמה של 1300-עד 1900, וה- GOT' וה-GPT.גם הם גבוהים,אני במעקב אצל ראומטולוג ואצל גסטרורופא ראומטולוג עשה לי בדיקות כלליות וגם בדק אם יש לי חולשה בשרירים והכל בסדר, רופא הגסטרו עשה לע את כל בדיקות הדם ששיכים לכבד וכל סוגי ההיפטטיס והבלירובין הכל תקין.עשיתי גם אולטרסאונד בטן הכל תקין כבד בגודל ומרקם תקין כן גם הכליות הטחול הלבלב. אבל בכל זאת אני כל הזמן עייפה ואין לי כוח לכלום. אולי יש לך תשובה לבעייה הזאת.

מאיר72

New member
רוזט שלום

רמה גבוה של CPK מעידה על בעיה בלב!!! אני לא יודע אם הראומטולוג או הגסטרולוג ידעו שיש לך רמה כזו גבוה של CPK. המלצה שלי קרדיולוג ומהר! אחרי זה תחזרי וכל אחד מאיתנו ישמח לעזור לך. רפואה שלמה

רוזט

New member
למאיר

עשיתי אקו לב והוא בסדר.גם לאחותי יש CPK גבוה ברמה של בין 800 ל-1300, היא עשתה ביופסיה והתשובה היתה שלילית. הרופא אמר כנראה זה גנטי ואין לחשוש , אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב.

רוזט

New member
למאיר

כן הרופאים יודעים שיש לי CPK כזה גבוה ,את האקו לב עשיתי לפני שנה בערך , וחודש הבא יש לי עוד פעם

מאיר72

New member
אני אנסה לעשות את זה קצר

1. יתכן שמבחינת תוצאות הערכים שלך את נמצאת בסטית התקן כלומר, הטווח של תוצאות בדיקות הדם הרגיל והמוכר לכולנו הוא ממוצע של תוצאות בדיקות של אנשים רבים (אם אינני טועה של עשרות אלפים) והוא אמור להיות שונה באזורים שונים בעולם (בגלל פרמטרים שונים וכו'). ולכן מה שמשתמע מכך למרות הערכים הללו זה בטווח הנורמה שלך (אולי הם גבוהים אבל יתכן שהם בטווח הנורמה שלך). 2. מהבחינת הרפואה המערבית הכל תקין והכל בסדר אבל מהבחינה של הרפואה המשלימה יתכן ויש לך בעיה אנרגטית באותם איברים שהזכרת ועוד כמה שלא, כלומר ניקח למשל את הטחול שהוא אחראי עפ"י הרפואה הסינית על יצור הדם (מבחינה האנרגטית שלו), במידה ואנרגטית הוא חלש אז תהליך יצור הדם יהיה איטי יותר, פחות יעיל וכתוצאה מכך יופיעו סימפטומים שונים, כגון ליחה, חולשה כללית, צואה רכה וכו'. בנוסף צריך לדעת איך מצב הרוח שלך כרגע ואיך הוא היה לפני שהתחילו הסימפטומים הללו. אורח החיים שלך איך הוא? מתי את הולת לישון, איך את ישנה (מהבחינה האיכותית), מה את אוכלת ושותה וכמה. בכל אופן הייתי ממליץ לך ללכת שוב לרופא לחוו"ד נוספת (דרך אגב מה לחץ הדם שלך?) ובמקביל להתחיל טיפול משלים אצל מטפל/ת טוב בתחומו וכל תחום ממולץ. רפואה שלמה.

למעלה