עייפות וכדורים

עייפות וכדורים

אני התחלתי לקחת כדורים לפני 6 שבועות . השבוע הגעתי למינון הגבוה שאמשיך איתו כל הזמן . הבעיה שמהשבוע יש לי עייפות אדירה ובא לי כל הזמן לישון למרות שזה קורה אחרי שעתיים שלוש שאני פעילה . במינונים הקודמים בהתחלה קרה שיום יומיים עייפות והסתיים השאלה אם זה הגיוני שפתאום עייפות נוראית כזאת ואם לא מה עושים . אני לוקחת כרגע למיקיטל. אודה רבה על תשובתיכם שירה

מוכר

למיקטל - בסוף הגדלת המינון היה חודש של עיפות שעברה. היו גם אחרים שציינו זאת. הרופאים ובכתובים, לא מצוין. שיהיה בהצלחה

אני מזה הייתי מתעייף מהר

הכי חשוב לשמור על לפחות 8 שעות שינה בלילה! זה לפחות מה שהרופא שלי אמר לי!

aerox

New member
אני לא הרגשתי ,+שאלה

שום עייפות עם למיקטל חיים חיים רגילים אין תופעות לוואי כלל , עכשיו שאלה לי אליכם מינון שהוא 300 מ"ג נחשב להרבה ? אני שוקל 115 והמינון שלי הוא 300 מ"ג האם זה נחשב להרבה? תחלס נראה לי שלא כי יש לי חברים ששוקלים 80 וקצת פחות מקבלים 350
טוב אני לא מתחרה או משהו בסגנון אבל שיהיה בכל מקרה מה שחשוב לישון 7-8 שעות לפחות לאכול נכון לא לנסות לצום לא לנסות לעשות דיאטות על דעת עצמך לא לנסות להוריד כדורים או ללכת למקומות כמו בריכות , ים שיסכנו ואפשרי לחיות עם אפילפסיה לא לחיות בהרגה שוואללה אני חולה לפחות ככה אני מרגיש בריא וחופשי וזה גם את יכול להרגיש ככה
שבת שלום Aerox

ל-אירו

כן , המינון שלך לקראת סוף הדרך. בעיקר אם מדובר ב- JME . לכן, מצוין שאתה שומר על הכללים הבסיסים. מאוד רצוי לא להתגרות במזל, כלומר לכשתיצטרך להעלות במינון , לפחות זה יהיה מסיבות לענין. ושיהיה לאן להעלות. מאחר ולגוף יש נטיה להתרגל למינון וטוב לשמור על מינון מינימלי הכרחי. בנוסף רצוי להתעורר בהדרגה ולא ליקפוץ לצלצול השעון. בנוסף אני מודה לך על מה שכתבת , מאחר ולי בבית יש קצת חוסר הבנה לגבי משמעת השינה, ושאלת המינון. ואני שמח לכל דוגמא . ולהראות שאלה לא המצאות שלי, ויש רבים שחיים עם המשמעת הזאת. לצערי אני זולל ולא שומר על מישמעת הכולסטרול שלי, איזה בושות. טוב מחר...

למעלה