עייפות והרגשה רעה

tuba23

New member
עייפות והרגשה רעה

אמי בת 51, סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס (מטופלת קבוע עם אלתרוקסין). מזה חודש וקצת מרגישה תשישות חזקה שבאה והולכת. בהתחלה היו לה גם כאבים בשרירי הרגליים (שהיא אומרת שמדי פעם עדיין היא מרגישה אותם קצת) וגם כאבי בטן ושלשולים, אבל התסמינים הללו עברו כבר לפני יותר משבועיים, ורק התשישות נותרה. זאת תשישות שבה היא לא מסוגלת לעשות כלום והיא אומרת שהיא מרגישה כאילו היא עומדת להתעלף. בבדיקות בקופ"ח כל הבדיקות יצאו טוב (TSH יצא 3.16), חוץ מ FERRITIN שיצא "קטן מ8". רופאת המשפחה החליטה לתת לה טיפול עם כדורי ברזל, אבל אחרי כדור אחד היא הרגישה את תופעות הלוואי החמורות של הקאות שלשולים וסחרחורות, והיא לא לקחה עוד כדורים מאז. בפנייה לבי"ח פעמיים אמרו לה שכנראה יש לה מחלה ויראלית, וירוס במערכת העיכול שעובר לאט. ואכן, נראה שרוב התסמינים נעלמו עם הזמן, ואפילו שלשום היא כבר אמרה שהיא מרגישה טוב וחשבנו שכבר עבר, אבל היום שוב בזמן עבודה היא הרגישה עילפון רציני והיא מרגישה ככה עד עכשיו. יש לציין שלמרות העייפות הקשה היא עדיין מתקשה להרדם. אנחנו כבר אובדי עיצות באשר למה שיש לה. מה זה יכול להיות?

ינוקא1

New member
היי

ממה שאת מתארת זה נשמע כמו "תסמונת העייפות הכרונית" - CFS. ולפי חלק מהמחקרים התסמונת קשורה לווירוסים שונים. לרפואה הרגילה אין לזה תשובות , אך ברפואה סינית ניתן לשפר את המצב בצורה משמעותית. כדאי מאוד גם לטפל באמצעות צמחים ולא רק דיקור.

0 אור 0

New member
כדאי מאד להתחיל בטיפול הוליסטי

אני ממליצה על נטורופת רב תחומי עם התמחות ברפלקסולוגיה (בכיר - לא קורסים מקוצרים), תת פעילות של בלוטת התריס יוצרת (או נוצרת מ) חוסר איזונים רבים בעוד מערכות בגוף, ולכן מדי פעם יוצאים מהאיפוס ומגיעים למצב של חוסר אנרגיה ותשישות. בנוסף יתכן שהקשיים במערכת העיכול יצרו חוסרים שאינם שמתקפים בבדיקות של קופת חולים, טיפולים ברפקסולוגיה , יחד עם איזון של התזונה, אמורים להחזיר אותה לבריאות טובה יותר.

אסתר84

New member
היי

מצטרפת להמלצה של אור.. לרפלקסולוגיה יש הרבה מה להועיל. פרט לכך מה שאת מתארת עייפות קשה וקושי להרדם יכול להצביע גם (לא בהכרח כמובן) על חוסר דם .. בפועל יתכן כי הבדיקות שהיא ערכה הן תקינות אך לפי הרפואה הטבעית חוסר דם (אינסומיה) מתחיל הרבה לפני שהוא מוגדר ע"י הרפואה המערבית כחוסר דם קרי אנמיה. תת פעילות בלוטת התריס בהחלט יכולה להסביר את המצב שאמך מצויה בו. חשוב מאוד לטפל. יש לנו את הכלים לעזור לה ובשילוב עם הרפואה המערבית איפה שצריך אותה (בדיקות בעיקר) זה עשוי להועיל . חשוב להדגיש שכדי הטיפול גם לטווח הארוך יותר חשוב לתת לפן המנטלי את מלא תשומת הלב...שכן תת פעילות בלוטת התריס מעידה על פער בין רצון הגוף לרצון המח... יש לזה הבטים אישיותיים רבים והשלכות על הגוף מן הסתם. שתיהיה שבת מבורכת אסתר

SHIRY SPINNING

New member
מצךיתה על טיפול מהיר

בעיקר רפואה סינית או נטורופתיה. הסיבות יכולות להיות רבות למצב שאת מתארת ויש לשלול ולעשות אבחנה מבדלת... נ.ב- תסמונת העייפות הכרונית זה משהו שמאבחנים לאחר תשאול מעמיק אל תתפתי להגיד לאמך שזו האבחנה...

yoramg007

New member
עייפות והרגשה רעה בראיית הביורגונומי

שלום לבת המודאגת, לא נעים לומר שישנם בחיים מצבים שקשה לנו להתמודד איתם. בראיית הביורגונומי מצב זה נובע מהשפעה חיצונית שאין לנו בעצם שליטה עליה, הנובעת מהשפעת ה"משלים אנרגטי" או בלשון עממית "זיווג משמים", שבמצוקתו מושך אנרגיה מאימך ומכאן מתחילות רוב בעיות הבריאות שציינת, בעיות שהתחילו או החמירו בשלוש השנים האחרונות. _____________________________________________ יורם גני - מטפל ומנחה סדנאות ביורגונומי 054-4449636 האתר שלי: http://www.biorgonomy.com

אסתר84

New member
היי

אשמח אם תוכל להרחיב את הנושא. ..
אסתר

yoramg007

New member
מזמין אותך לקרא באתר אודות המשלים האנרגטי

אשמח גם לשוחח איתך ולהסביר לך בהרחבה וכן לתת לך אבחון רפואי מקיף, שאפשרי בביורגונומי גם מרחוק. _________________________________________ יורם גני - מטפל ומנחה סדנאות ביורגונומי 054-4449636 האתר שלי: http://www.biorgonomy.com

אני הייתי בודק

תוספים חדשים או תרופות אחרות שהיא לקחה. בדיקה מעמיקה יותר של בלוטת התריס, ושל לחץ הדם. תחושת עילפון זו חולשה? על פניו נראה שפרוביוטיקה יכולה לעזור לה, ויש תוספים עדינים יותר לברזל, אבל אולי כדאי לחכות שתתחזק. אחרי הבדיקות האלה מומלץ באמת לפנות למטפל, שיוכל לראות תמונה רחבה קצת יותר, ולעזור לה ליצור שינוי. הרבה בריאות.

יעל ND

New member
שלום לבת

יכולות להיות, כמובן, מספר סיבות לתופעות שאת מתארת, ואני ממליצה לפנות לאבחון. דבר אחד ברור כבר עכשיו ממה שאת מתארת: לאמא שלך אין מספיק ברזל או שיש, אבל גופה לא מזהה אותו. אנשים רבים לא סובלים ברזל סינטטי, אבל יש ברזל טבעי, מחברות שונות (וכולם טובות), שלא נותן תופעות לוואי אלה, ואני ממליצה לאמא שלך לנסות ולקחת אותם. כל התופעות, שאת מתארת (וגם עוד כמה נוספות...) יכולות להיות רק מחוסר בברזל! כשאמא שלך תתחיל לקחת ברזל, היא תחוש הקלה מהר מאד - גם אם יש סיבה/ות נוספת/ות לתחושות אלה. במקרה וזה לא יקרה, הסיבה היא בכך, שגופה לא מזהה את הברזל מסיבה זו או אחרת. אז הייתי ממליצה לתת לה ברזל הומאופתי, שפותר את הבעיה. לגבי בלוטת התריס, אני ממליצה לא להזניח את הטיפול. אפשר די בקלות לאזן את בלוטת התריס גם בשיטה ההומאופתית, גם בדיקור, גם בשילוב ביניהם. ובכל מקרה, חשוב לשמור על דיאטה מתאימה לבעיה.

למעלה